2011 m. kovo 25 d.

Avalon Organics stangrinantis kūno losjonas su Q10


Kofermentas Q10 – pagrindinė medžiaga, dalyvaujanti gaminant žmogaus organizmo energiją ir normaliomis sąlygomis sintetinama organizme. Iki 30-ties metų organizmas pasigamina reikiamą jo kiekį, vėliau, žmogui senstant, jo sintezė silpnėja. Todėl atsiranda pirmieji senėjimo požymiai - smulkios raukšlelės, oda praranda elastingumą.
Šis kremas naikina raukšles, stangrina odą, padeda mažinti senėjimo požymius. Veikia kaip anktioksidantas.

Iš atsiliepimų:
Neseniai dar naudoju, bet patinka, oda graži, nors dėl stangrumo gal per anksti ką sakyti. Tik kvapas man jo nelabai patinka....

Alacer Emergen-C gėrimai su vitaminu C



Šnypščiantis gėrimas, suteikiantis sveikatos ir energijos. Net 1000 mg vitamino C. Sudėtyje yra antioksidantų, elektrolitų ir 7 B grupės vitaminai (suteikia energijos be kofeino). Tinka pastiprinti imunitetą, peršalus ar atgauti jėgas pasportavus. Yra įvairių skonių.

Iš atsiliepimų:
Mes su vyru šiuos gėrimus geriam, kai tik ligos pradeda pult (arba kai tikrai sušalam ir jaučiamės gerai, bet profilaktiškai išgeriam). Skonis skanus, daug įvairių rūšių yra, o svarbiausia, kad veikia.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Alacer-Emer-gen-C

Nelson Bach USA gelis aknės gydymui


Nesausina odos. Mažina raudonumą ir patinimą. Sudėtyje yra arnikos, medetkų, arbatmedžio aliejaus. Su alkoholiu.

Iš atsiliepimų:
Naudoju dar ne per seniausiai, bet nepasakyčiau, kad labai jau gelbėtų, bet ir nėr taip, kad visai nebūtų jokio efekto. Tepu, kai pajaučiu, kad gali iškilt koks spuogiukas, tai sakyčiau pristabdo truputį, ne taip iškyla spuogas. Kvapas bent jau mano nosiai tai stiprus, panašus į arbatmedžio aliejų, nes jo yra sudėtyje. Gal reiktų naudot visą seriją šitų gaminių, tai, manau, efektas būtų geresnis.


Pirmą kartą pabandžius, net apsiašarojau nuo kvapo - grynas arbatmedis. Bet šiaip geras, man patinka. Stebuklų nedaro, bet visokius inkštiriukus tikrai sudžiovina. Sakyčiaus dar.




Anksčiau jokių didelių problemų su spuogais kaip ir neturėjau - aišku, prieštas dienas atsirasdavo keli spuogai, kartais ir daugiau nei keli, bet tragedijos kaip ir nebuvo, bet... prieš kelis mėnesius pradėjo taaaaip berti pūlingais spuogais, kad nebežinojau nei ką daryti, nei kur slėptis su tokia veido oda, nes situacija tik blogėjo. Anksčiau spuogelius gydydavau arbatmedžio aliejuku ir visuomet padėdavo, bet šį karą visos priemonės buvo neveiksmingos. Visa laimė, kad eilinį kartą ruošdama užsakymą iherbe atradau šį gelį ir nusprendžiau jį išbandyti. Jį tepliojuosi dar tik kelias dienas, o poveikis jau yra akivaizdus... Spuogai nyksta, oda valosi. Jei taip ir toliau, tai už kelių dienų ar savaitės ir vėl turėsiu normalią odą. Negaliu nusakyti, kaip džiaugiuosi šį gelį atradusi, nuo šiol jis visuomet bus mano gelbėtojas nr 1. Kvepia arbatmedžio aliejumi, bet kvapas daugmaž dingsta po kokių penkiolikos minučių, ko nepasakyčiau apie arbatmedį, užtepus porą minučių odą lyg ir degina.Žodžiu, esu be galo patenkinta šiuo atradimu.

Pagirsiu va šitą gelį mano oda šiaip neprobleminė, bet PMSo metu kartais iššoka kokiu nedorėlių (ant smakro kažkodėl visada) gelis labai patiko, man atrodo kad tikrai greitas efektas ir nedžiovina odos.

Bach Original Flower Essences kremas išbertai/pažeistai odai


Kremas-gelbėtojas rankų, veido ir kūno odai. Greitai įsigeria. Ramina ir gydo sausą, sudirgusią, pažeistą odą.

Iš atsiliepimų:
Galiu šį kremuką parekomenduoti - homeopatinis, drėkinantis, bent man labai tiko ir pilnai panaikino bėrimus ant kaklo. Mažą mane iš viso berdavo, kaklą irgi išmėtydavo bėrimais jau ir paaugus, bet paskui kaip nustojo, taip nustojo ir oda normali (nors ir jautri) buvo. Tik dabar daugiau pasinervinus, pastresavus kartkartėm išberia vėl kaklą.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Bach-Original-Flower-Essences-Rescue-Cream-1-oz-30-g/24414?at=0

Uncle Lee's Tea baltoji arbata

100 pakelių (kiekvienas įpakuotas atskirai). Baltoji arbata turi mažai kofeino. Stiprus antioksidantas.
Balta arbata vadinama ne todėl, kad pačio gėrimo spalva yra balta, o dėl arbatos lapo apdorojimo ypatybių. Tai yra mažiausiai apdirbta arbata. Jos gamybos technologija susideda tik iš dviejų stadijų: vytinimo saulėje ir džiovinimo.
Baltoji arbata yra visiškai nefermentuota arbata, todėl ji laikoma viena švelniausių ir subtiliausių arbatų. Ji rekomenduojama žmonėms, kurie negali gerti ar tiesiog nemėgsta stiprios arbatos.

Iš atsiliepimų:
Skani, švelnesnė nei žalioji, rašo, kad turi daug antioksidantų ir mažai kofeino, man patiko.


Nuoroda: http://www.iherb.com/Uncle-Lee-s-Tea-Legends-of-China-White-Tea-6-34-oz-180-g-100-Tea-Bags/11032?at=0