2011 m. spalio 1 d.

Merry Hempsters, Ekologiškas lūpų balzamas, kanapių ir mėta 0.14 oz (4 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Merry-Hempsters-Organic-Hemp-Balm-Peppermint-Organic-Lip-Balm-0-14-oz-4-g/23191?at=0&rcode=EGI916
Ekologiškas lūpų balzamas-kanapių ir mėta. USDA sertifikuotas. Ekologiškai švarus ir sveikas. Vitaminas E ir rozmarinų ekstraktas malšina laisvuosius radikalus. Kartu jie yra gamtos atsakymas į sveikas minkštas lūpas. Kanapių balzamas tradiciškai buvo naudojami gydant sausų, lūpų skilinėjimą.

Iš atsiliepimų: Sudėtis, tai labai faina, manau žiemai jis netinka, tas mėtos šaldymo efektas žiemą bus atgrasus-ir taip šalta ir dar tos lūpos tvinksi nuo šalčio.

Amazon, plaukus storinantis kondicionierius, su kava, citrinžolėmis ir levanda, 12 fl oz (360 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Amazon-Organics-Volumizing-Conditioner-Kava-Lemongrass-with-Lavender-12-fl-oz-360-ml/36137?at=1
Plaukus storinantis kondicionierius, iš natūralių ir ekologiškų ingredientų. Švelniai maitina, drėkina ir padeda išlaikyti ir išsaugoti sveikus plaukus. Kava ir Pro-Vitaminas B-5 teikia plaukams ir galvos odai antioksidantų naudą duoda puikių rezultatų.

Iš atsiliepimų: Kondicionierius puikus lengvai spaudžiasi iš buteliuko, nėra per tirštas.

Amazon, plaukus storinantis šampūnas, kava, citrinžolė ir levanda, 12 fl oz (360 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Amazon-Organics-Volumizing-Shampoo-Kava-Lemongrass-with-Lavender-12-fl-oz-360-ml/22376?at=1
Plaukus storinantis šampūnas, su natūraliais ir ekologiškais ingridientais. Kava ​​buvo įrodyta, kad sumažina nerimą ir įtampą, skatina ramybę. Levandų ir citrinžolių mišinys atgaivina plaukus ir galvos odą.

Iš atsiliepimų: malonus kvapas, visiškai skaidrus ir bespalvis. Švelnus plaukams, vien po šampūno jau nebelieka susivėlę plaukai.

Flora, geležis+žolės 17 fl oz (500 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Flora-Salus-Haus-Floradix-Iron-Plus-Herbs-17-fl-oz-500-ml/3004?at=0

Maisto papildas, jame gausu geležies ir B grupės vitaminų, be konservantų, geras vitamino C šaltinis.
Floradix Geležis + žolės labai absorbuojamos, geležis sujungiama su B grupės vitaminu ir  vitaminu C, plius vandenyno rudadumbliai ir ekstraktai, kviečių gemalai ir erškėtuogės, morkos, misos dilgėl4s, špinatai,  paprastieji pankoliai, vandenyno rudadumbliai, Afrikos dedešvos žiedai.
Sulčių koncentratai (kriaušių, raudonųjų vynuogių, juodųjų serbentų, apelsinų, gervuogių, vyšnių, burokėliai), mielių ekstraktas, medaus, erškėtuogių ekstraktas, kviečių gemalų ekstraktas, natūralus kvapai.
Floradix Geležis + žolės suteiks energijos ir maistinių medžiagų, reikalingų, ir palaikyti optimalią sveikatą .
Visi šeimos nariai gali mėgautis šio skysčio.
Šio produkto sudėtyje nėra alkoholio, konservantų ar priedų. Laikyti šaldytuve po atidarymo ir suvartoti per 4 savaites.

Iš atsiliepimų: Geriu, man patinka, skonis malonus (kaip kokių multivitaminų sulčių), bet rodos LT pigiau (nes iš Vokietijos i JAV brangiau vežt nei i LT turbūt).

Citrus Magic, oro gaiviklis, šviežių citrusų kvapo, 8 uncijos (227 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Citrus-Magic-Solid-Air-Freshener-Fresh-Citrus-Scent-8-oz-227-g-1-Air-Freshener/14966?at=0
Oro gaiviklis šviežių cirusų kvapo, puikiai tinka:
Rūsiuose, spintoje, Automobyje, nuo dūmų, pelėsio, miltligės, cheminių medžiagų, dažų garų ir kt.
Nulupti etikete, sugers kvapus 350 m² 6-8 savaites. Didesniems plotams, pavyzdžiui, rūsiuose, naudoti kelis vienetus, tolygiai pasiskirstyti. Didesnis veiksmingumas bus kai, šalia cirkuliuoja oro šaltinis.


Iš atsiliepimų: Milžiniškas! Na aš nelabai kreipiau dėmesi i dydi, galvojau toks standartinis delne telpantis bus, o čia gigantas. Nuplėšiau visą popiereli, bet po kokiu 3min supratau, kad tiek kvapo vonioje per daug, tai užlipinau atgal ir palikau tik kelias skylutes.

St. Dalfour, keraminis arbatos puodelis

Nuoroda: http://www.iherb.com/St-Dalfour-Ceramic-Tea-Mug/38427?at=0
Keraminis arbatos puodelis, sukurtas Prancūzijoje.

Iš atsiliepimų: Man jie gražesni nei foto, bet tuo pačiu foto atrodo platesni, o šiaip jie nedideli, siauri. Na man smagūs pasirodė.

21st Century Health Care, dezodorantas 2,65 uncijos (75 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Herbal-Clear-Natural-Deodorant-Clear-Aloe-Fresh-2-65-oz-75-g/37361?at=1
Dezodorantas su vitaminu A ir E. Yra saugus, veiksmingas ir natūralus dezodorantas, be cheminių medžiagų!

Iš atsiliepimų: Pagirsiu šį dezodorantą-ir kaina puiki, ir kiekis didelis, kvapas malonus-žolių-citrusų, nestiprus, pasitepus silpnai jaučiasi, konsistencija skaidri ,nelipnus. Puikiai išlaikė visą šiandieną.

Madre Labs, punšas imunitetui stiprinti 1 pakelis, 4 g (0,14 uncijos)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Immune-Punch-Flyer-Plus-Sample-1-Packet-4-g-0-14-oz/18659?at=0
Punšas imunitetui stiprinti (sudėtyje yra šešios sertifikuotos ekologiškų grybų rūšys, taip pat yra šeivamedžio uogų, mėlynių...)

Iš atsiliepimų: tai punčas vaisių ir grybų  mišinys, kuris sustiprina kūno natūralią apsaugą. Tą punčą reik sumaišyt su vandeniu ar arbata, galima ir su vaisių sultim ir gerti reikia per dieną 1 pakutį.

Skin By Ann Webb, kremas su granatais 8 fl oz (237 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Skin-By-Ann-Webb-Skin-Organics-Pomegranate-Daytime-UV-Protection-Unscented-8-fl-oz-237-ml/37410?at=0
Drėkinamasis kremas padeda apsaugoti ir nuraminti paraudusią odą, be kvepalų, be parabenų, tinka visiems odos tipams.

Iš atsiliepimų: Dar labai patinkantys yra Skin kremai - būtent man smagiausi buvo 'raspberry cocoa' (naudojau vakarais) ir 'pomegranate' (naudojau rytais). Šitų ne po vieną sunaudojau ir tikrai mielai vėl naudočiau, bet dar ne vieną kremuką noriu išbandyt. O šiaip, jei nerasiu kažko stipresnio žiemai, tai vėl tikriausiai prie Skin Organics grįšiu, nes kolkas naudojami naujai bandomi kremai patinka, bet atrodo iš tų lengvesnių ir žiemai netinkami...

Skin By Ann Webb, Maitinantis kremas kakavos, aviečių, 1 oz

Nuoroda: http://www.iherb.com/Skin-By-Ann-Webb-Skin-Organics-Premium-Nourishing-Cream-Raspberry-Cocoa-1-oz/37417?at=0
Super drėkinantis kremas, sausai ir jautriai odai, kovoja su raukšlėmis, tepti veidą, kaklą ir dekolte.

Iš atsiliepimų: Labai patinkantys yra Skin organiks kremai - būtent man smagiausi buvo 'raspberry cocoa' (naudojau vakarais) ir 'pomegranate' (naudojau rytais). Šitų ne po vieną sunaudojau ir tikrai mielai vėl naudočiau, bet dar ne vieną kremuką noriu išbandyt. O šiaip, jei nerasiu kažko stipresnio žiemai, tai vėl tikriausiai prie Skin Organics gryšiu, nes kolkas naudojami naujai bandomi kremai patinka, bet atrodo iš tų lengvesnių ir žiemai netinkamų...

Nature's Plus, Kramtomosios Kalcio tabletės vaikams, vanilinių ledų skonio, 90tablečių

Kramtomosios kalcio tabletės vaikams, vanilinių ledų skonio, sudėtyje yra špinatų, brokolių, juodųjų pipirų koncentrato. Vaiko sveikiems kaulams ir gerai energijai palaikyti.

Iš atsiliepimų: nesu žinovė sudėties, bet vaikas skaniai sukramtė, patiko, ir aš paragavau.

American Health, Ester-C, 500 mg 240 kapsulių

Nuoroda:http://www.iherb.com/American-Health-Ester-C-500-mg-with-Citrus-Bioflavonoids-240-Capsules/10241?at=0
Maisto papildas be rūgščių, unikaliai švelni vitamino C forma, kuri yra natūraliai aplinkoje sutinkamo vitamino C metabolitai ir yra greitai absorbuojamas. Savo unikalaus gamybos proceso metu neutralizuoja pH, todėl švelnus virškinimo sistemai. Esteris C kartu su citrusiniais bioflavonoidais pristato pažangiausią apsaugą antioksidantą, imuninei sistemai stiprinti iki 24 valandų!


Iš atsiliepimų: Daug skaičiau apie Ester-C ir dabar geriam kraujagyslių stiprinimui, labai patiko tai, kad nekyla rūgštingumas kaip nuo paprasto vit.C, o ir įsisavinimas jo visai kitoks. 

Dr. Tung's, 2 dantų šepetėlių dangteliai

Nuoroda: http://www.iherb.com/Dr-Tung-s-Snap-On-Toothbrush-Sanitizer-2-Toothbrush-Sanitizers/11456?at=0&rcode=IBE866
Užmuša mikrobus natūraliai! Išlaiko dantų šepetėlį higieniškai švarų! 60 dienų apsauga, šviežių mėtų kvapo, tinka ir elektriniam dantų šepetėliui.
Papildymas Faktai:
100% Natūrali dezinfekavimo priemonė: citrinų aliejus, gvazdikėlių aliejus, pipirmėčių aliejus, arbatmedžio aliejus, čiobrelių aliejaus.

Iš atsiliepimų: vaikam darželyje-mokykloj reikia turėt dantų šepetuką, puikus daikčiukas, kvepia mentoliu.

Kalaya Calandri, emu aliejus, 4 fl oz

Nuoroda: http://www.iherb.com/Kalaya-Calandri-Emu-Essentials-Emu-Oil-4-fl-oz/14434?at=0&rcode=GAW485
Emu aliejus ramina ir regeneruoja ląstelių atsinaujinimą. Nuostabus naudoti žaizdos, randams, nudegimams, opoms ir daug daugiau.
Iš atsiliepimų: naudojau ant sudrėkinto hidrolatų veido kaip naktinį kremą, poveikis matomas jau ryte, veidas skaistesnis, lygesnis, poros susitraukusios, kartosiu ir ne vieną kartą.