2011 m. rugpjūčio 17 d.

Rainbow Research chna plaukų dažai


Spalvų lentelė: http://www.rainbowresearch.com/chart.html

100 proc. organiniai, be jokių priedų. Laiko 4-6 savaites.

Iš atsiliepimų:
(apie Persian Copper, (Red Copper)) Chna kokybė, lyginant su tais, kuriuos pardavinėja mūsų parduotuvės, nepalyginama. Gramais mažiau net reikia, nes ir tepasi geriau. Bet va, spalva tai nuvylė. Mano pačios plaukai nuo ankstesnių dažymų chemija, o po to kelių kartų chna jau įgavo tikrą ryžą spalvą. Na, tai pirkau šiuos Copper Red ir gavausi ruda su ryžu atspalviu prieš saulę. Ta prasme jie gerokai patamsino.


Man patiko ir kokybė, ir konsistencija. Ir kaip nudažė. Ėmiau light brown.

Konsistencija ir man labai patiko. Ir nudažė tolygiai, fainai. Tik spalva ne tokia gavosi, kokios tikėjausi. Bet chna man yra magiškas reikalas.

Labai patiko šita chna plaukų dažymui, labai gerai nudažė ir kelis žiliukus, kuriuos turiu ir graži tamsiai ruda spalva. Tikrai kartosiu kai vėl atsiras. Turėjau (tamsiai ruda-Persian Dark Brown)


Man gerai nudažo. Dar žiūriu panašių dalykų yra ir kitų gamintojų. O tai pastaruosius kokius 6 metus mėčiausi tarp chna ir dažų. Dažau su Chna, tai užsimanau rudos spalvos, tai tada imuosi dažų. O kai nuo dažų nusilpsta plaukai, tai imuosi chna ir vėl. Va šitas produktas rodos sujungia 2 poreikius į vieną.

Now Foods naktinis kremas su hialurono rūgštimi

Brandžiai odai, be parabenų. Suteikia odai drėgmės, o hialurono rūgštis mažina raukšleles. Natūralūs sviestai ir aliejai maitina odą. Po miego oda tampa lygesnė, švelnesnė ir sveikesnė.

Iš atsiliepimų:
Parsisiunčiau prieš 3 savaites, turbūt reikia jam skirti gerą pliusą. Man labai patinka, visai neriebus, žiemai netiktų, nes mano oda link sausesnių. Drėkina gerai ir nežinau, ar man taip tik atrodo, bet oda kažkaip pagražėjo. Neseniai atsiradusi tokia mažiukė raukšliukė ant kaktos lyg mažiau pastebima. Nieko kito odai nevartoju šiuo metu.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Hyaluronic-Acid-Cream-PM-Moisture-Renew-Formula-2-fl-oz-59-ml/6682?at=0

St. Dalfour organinė žalioji arbata su mangais, 25 maišeliai

USDA sertifikuota kaip ekologiškas produktas. Su natūraliu mangų skoniu. Kiekvienas maišelis supakuotas atskirai.

Iš atsiliepimų: Nugi skanu:)

Man labai skani, o mano viena dukrai pvz. ne...

Aš esu žalios arbatos mėgėja, tai man patiko, tas mango aromatas tikrai nemaišo, skani.

Desert Essence vaškuotas dantų siūlas


Su arbatmedžio aliejumi, natūraliai vaškuotas.

Iš atsiliepimų:
Toks įdomesnis, nes aš kažkaip paprastai plonesnį naudodavau, tai toks storokas, bet atrodo, kad nesiardo, neplyšinėja valant, neblogą įspūdį paliko.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Tea-Tree-Oil-Dental-Floss-Waxed-50-Yds-45-7-m/16046?at=0