2012 m. liepos 13 d.

Acure Organics kondicionierius su Maroko argano aliejumi


Nuoroda: http://www.iherb.com/Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-Oil-Argan-Stem-Cell-12-fl-oz/40495

Su kofermentu Q10 ir Omega 7 (iš organinių šaltalankių aliejaus). Trigubo drėkinimo atstatantis kondicionierius. Normaliems ir sausiems/ pažeistiems/garbanotiems plaukams.
Plaukai lieka minkšti, lengvai sutvarkomi. Organinių moliūgų aliejus, kuriame gausu Omega 3 ir 6 riebiųjų rūgščių, suteikia blizgesio. Sulaiko drėgmę, gydo pažeistus plaukus, stiprina folikulus.

Iš atsiliepimų: Jau antrą naudoju, tikrai vertas dėmesio balzamas. Pasunkina plauką, blizgesio duoda, drėkina. Ne taip pučiasi.

Ryvita pilno grūdo ruginės duonelės su vaisias ir sėklomis


Be dirbtinių dažiklių ir konservantų. Su moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis, avižomis ir tikrais vaisiais. Pasaldintos medumi. Tokios skanios, kad galima valgyti vienas :)

Iš atsiliepimų: Na, tokie įdomūs, LT nieko panašaus neteko užmatyti. Tamsūs, trupantys, skonis neblogas, bet nėra "ach".

Iherb tablečių savaitinis dėkliukas

Nuoroda: http://www.iherb.com/Special-iHerb-Com-Weekly-Pill-Organizer/22277

Iš atsiliepimų: Visai smagus, maždaug CD dydžio, į vienos dienos skyrelį kokias 6-7 vidutinio dydžio kapsules galima sukišti. Viduj patogus besisukantis skirstytuvas, uždaro kitų dienų ertmes, kad byrėtų tik iš vieno skyrelio.

Burt's Bees lūpų blizgiai


Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=glossy&x=0&y=0&cid=938

100 proc. natūralūs. Drėkina kaip balzamai, puikaus skonio ir suteikia skaidrų blizgesį su spalva.

Aubrey Organics balansuojamasis GPB šampūnas



Glikogenų proteinų balansuojantis šampūnas. Tinka visų tipų plaukams. Stipriai maitina, turtingas baltymais. Iš 100% natūralių medžiagų. Be parabenų, naftos produktų ir SLS.

Pagrindiniai veiklieji augalai ir medžiagos:
- pieno ir ekologiškos sojos baltymai sustiprina ir "užlopo" plaukų skaidulas, saugo nuo lūžinėjimo;
- ekologiškas alavijas ir sviestmedžio aliejus pripildo drėgmės ir pagerina plaukų struktūrą.

Iš atsiliepimų: Man patiko - būtinai sakysiuosi visą bankę. Plaukai minkšti, žvilga, šiek tiek pasipūtę, nereikėjo ir kondicionieriaus. Man labai aktualu, kad nuo šaknų atkeltų. Spalva tai balzganai gelsva, dar kažkokie balti taškiukai plaukioja...