2011 m. kovo 26 d.

Alba Botanica saulės kremas su SPF 30


Atsparus vandeniui. Tinka vaikams. Apsauga nuo UVA ir UVB.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Hawaiian-Aloe-Vera-Natural-Sunblock-SPF-30-4-oz-113-g/14903?at=0

Iš atsiliepimų:
Veidui tikrai jo nerekomenduočiau. Jis gana riebus, sunkokai tepasi, šiek tiek palieka trumpam baltą plėvelę. Toks sunkus. Tačiau kūnui man jis puikiai tiko. Ir apsaugojo gerai, nes esu šviesiaodė, lengvai įdeganti ir ne bet kaip, o gražia raudona spalva.

Viskas su juo labai gerai tik man kvapas per saldus. Praėjusiais metais turėjau Green tee kvapą, tai jis man labiau patiko.

Jason pieštukinis dezodorantas su levandomis

Iš atsiliepimų:
Neblogas. Kadangi neturiu šaltu oru didesnių bėdų su prakaitavimu, tai jis viską man sulaiko. Kvepia lengvai levandomis ir dar kažkuo...nelabai suprantu kuo. Sudėtis, tiesa, jo nėra labai gera, bet vis geresnė nei visokių Nivea ir pan. Esu patenkinta.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-Lavender-Deodorant-Stick-2-5-oz-75-g/6252?at=0

Irwin Naturals papildas sveikai odai, plaukams ir nagams

Su biotinu ir omega 3.

Iš atsiliepimų:
Nežinau, ar tai sutapimas, ar bendras kelių produktų poveikis ar dar kas, bet pradėjus gerti šiuos vitaminus labai susitvarkė oda. Manoji linkusi į spuogus visokius ir didesnius ir mažus, o per pastarąjį mėnesį jų turėjau itin mažai (paskutinėmis savaitėmis naujų nei vieno). Net ant nugaros, kurią man irgi beria, ryškiai sumažėjo. Tiesa, tuo pačiu metu kaip ir šiuos vitaminus, pradėjau naudoti juodąjį Afrikos muilą (ne iš iHerb), bet tik veidui, tad čia galėjo prisidėti ir jis.
Plaukam poveikio ypatingo nepastebėjau, nors ir neturiu kažkokių problemų su jais, kaip ir su nagais. Ir šiaip tiek plaukai, tiek nagai pagerėti per mėnesį nelabai gali. 

Desert Essence veido valymo lapeliai


Su arbatmedžio aliejumi. Nuolat naudojant, šie lapeliai pagerina odos tekstūrą, valo ir suteikia spindesio. Su levandomis, ramunėlėmis ir medetkomis.

Iš atsiliepimų:
Kai paėmiau dėžutę, išsigandau, kad ne tą atsiuntė, bet, pasirodo, tik pakuotė kitokia, turinys tai, kas ir turėjo būt. Pabandžiau... Na, kaip čia pasakius, labai stiprus kvapas, pradėjo tiek akis, tiek nosį graužt. Mano oda į sausumą ir jautrumą, tai galėsiu nebent riebesnėms vietoms naudot - kaktai, smakrui. Šiaip po to nuplovus odą tokia lyg ir švelnesnė pasidarė. Na, dar nežinau ar pasiliksiu.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Natural-Tea-Tree-Oil-Facial-Cleansing-Pads-50-Pads/3566?at=0

Sibu Beauty paakių kremas su šaltalankiais


Mažina raukšleles, tamsius ratilus ir patinimą. Visiems odos tipams. Drėkina, turi daug antioksidantų.

Iš atsiliepimų:
Pagal aprašymą labai puikus. Kol kas nusiskundimų neturiu: labai mažai reikia, lengvai geriasi, odytė atsigavus jaučiasi po kremuko, paakių juodumas lyg ir apmažėjęs.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Sibu-Beauty-Sea-Buckthorn-Age-Defying-Eye-Cream-5-fl-oz-15-ml/23571?at=0

Caribbean Solutions saulės kremas veidui su SPF 20


Natūrali apsauga. Su organiniu alijošiumi ir dumblių ekstraktais.

Iš atsiliepimų:
Vienintelis minusas, kad mažas spf, norėtųsi didesnio, bet kol kas užteks. Šiaip kremukas patiko - skaniai ir neįkyriai kvepia, lengvai geriasi, gerai pasiskirsto. Savo įprastą dieninį kremą tepiau jau ant šio po kokių 20 min., t.y. kai susigėrė pilnai. O pasidažyt irgi be problemų buvo - viskas gražiai sugulė, jokių sušokimų, dryžių ar pan.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Caribbean-Solutions-Faces-Only-SPF-20-Natural-Skin-Care-4-oz/28040?at=0