2011 m. liepos 11 d.

Juice Organics šampūnas su granatais


Su sertifikuotais organiniais ingredientais. Organiniai granatai, alavijai ir sviestmedžio sviestas drėkina. Tinka normaliems, sausiems ir dažytiems plaukams.

Iš atsiliepimų:
Švelnaus granatų kvapo (jei jie tokį turi...), gana skystas. Pakuotė didelė. Plauna gerai, neblogas šampūnas. Kadangi nepirkau kondicionieriaus, tai pilno vaizdo negaliu susidaryti. Bet šiaip gerai drėkina, pirštai slysta plaunant.  

Nuoroda: http://www.iherb.com/Juice-Organics-Pomsmooth-Shampoo-10-fl-oz-300-ml/28625?at=0

Zand citrusų skonio enzimai virškinimui gerinti

Su augalų enzimais, padeda nuo rūgštingumo ir sutrikus virškinimui.

Iš atsiliepimų:
Tikrai veikia, padeda sutrikus virškinimui. Mama irgi užsiprašė. Po vaišių jau norėjo gerti festalio ar mezymo, nes jautėsi blogai, bet sukramčius tabletę iš karto pagerėjo. Tik skonis bent man nėra malonus, šiaip sau :))


Nuoroda: http://www.iherb.com/Zand-QuickDigest-Citrus-Flavor-90-Chewable-Tablets/22394?at=0

Caribbean Solutions kūno losjonas "Kūno satinas"

Losjonas kovoja su senėjimo požymiais, atkuria odos elastingumą. Su organiniais alavijais, simonsidijų aliejumi ir Havajų dumbliais, kurie skatina odą atkurti elastingumą ir kovoja su senėjimo procesais. Sudėtyje taip pat yra natūralių agurkų, melionų ekstraktų. "Kūno satinas" rūpinasi Jūsų kūnu taip pat švelniai kaip satino patalynė priglunda prie Jūsų kūno.

Iš atsiliepimų:
Labai patinka. Kvapas vaisinis, saldokas, bet nėra įkyrus, man įtiko. Konsistencija tiršta. Puikiai drėkina odą (mano gana sausa), gerai įsigeria. Poveikis ilgai išlieka, kūnas švelnus kaip satinas... Tik bėda, kad brangokas, o kiekis nedidelis, gana greitai senka. Žadu vėliau išbandyti ir "Šilką". O "Satinas" tikrai puikus kūno losjonas.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Caribbean-Solutions-Body-Satin-Body-Lotion-8-oz/28050?at=0

Little Twig ypač švelnios bekvapės vonios putos

Tinka vartoti nuo 1 m. Su organiniais ingredientais. Hipoalerginės. Be dirbtinių dažiklių ir sintetinių kvapų. Nedirgina, tinka jautriai odai. Yra ir mažesnis kiekis.

Iš atsiliepimų:
Puikiai putoja. Švelnus paprasto muilo kvapas. Panašu, kad ir akių nedirgina. Naudojam kartu su http://iherbsm.blogspot.com/2011/05/little-twig-bekvapis-kuno-pienelis.html

Nuoroda: http://www.iherb.com/Little-Twig-Bubble-Bath-Extra-Mild-Unscented-17-fl-oz-502-ml/28682?at=0

Go Naturally organiniai karameliniai saldainiai, vyšnių skonio


Rankų darbo, natūralūs. USDA sertifikuoti.

Iš atsiliepimų:
Saldžiarūgščiai saldainiai, natūralios spalvos, man tikrai nesijaučia jokio vyšnių skonio. 

Nuoroda: http://www.iherb.com/Go-Naturally-Organic-Hard-Candies-Cherry-3-5-oz-100-g/33169?at=0

Obuolių skonio rankų darbo saldainiai pagaminti Amerikoje.Natūralios kvapiosios medžiagos ir spalvos
USDA sertifikuoti.

Yummy Earth braškiniai ledinukai

15 vnt. Su tikrų vaisių ekstraktais. USDA sertifikuoti. Jokių dirbtinių dažiklių ir skonių.

Iš atsiliepimai:
Skanūs kaip visi. Saldžiarūgščiai, bet tikrai negaliu pasakyti, kad jaučiasi kažkoks braškių skonis. Padegintas rūgštokas cukrus :))

Nuoroda:
http://www.iherb.com/Yummy-Earth-Organic-Strawberry-Pops-15-Lollipops-30-oz-85-g/33846?at=0

Naturally Fresh kvapus sugeriantis kristalas


Veikia apie 6 mėnesius. Gali būti naudojamas ten, kur reikia neutralizuoti kvapus: šaldytuve, WC, ten, kur laikomi gyvūnai, automobiliai, stovi šiukšlės, panaudotos sauskelnės ir pan.
Kompaktiškas, užima mažai vietos, netoksiškas, su natūraliomis mineralinėmis druskomis.

Iš atsiliepimų:
Padėjau į šaldytuvą, užima mažai vietos. Bet ar veikia, sunku pasakyti :)

jau šaldytuve stovi, kas pusmetį reikia keisti (yra net vieta datos, kada reikia pakeisti, užrašymui, tinka ne tik į šaldytuvą, bet ir į kitą reikiamą patalpą, automobilį

Man atrodo sugeria kvapą jau kelinta diena stovi šaldytuve.

Dr. McDougall's greitai paruošiama avižinė košė su obuoliais ir cinamonu

Tik iš natūralių, organinių produktų. USDA sertifikuota. Papildyta vitaminais. Su džiovintų obuolių gabaliukais. Užtenka užpilti karštu vandeniu, išmaišyti ir valgyti ;) 8 pakeliai.

Iš atsiliepimų:
Karts nuo karto perku panašias Nordic košes, labai geras daiktas, kai reikia vaikui ar sau paruošti greitus pusryčius :) Ši košė tikrai skanesnė. Pačios avižos stambesnės, Nordice beveik miltai. Daug obuolių gabaliukų. Man tik šiek tiek per saldi, nors jie ir teigia, kad jų košėse yra daug mažiau cukraus nei konkurentų. Šeima įvertino labai gerai, pralenkė Nordic :)) 

Nuoroda: http://www.iherb.com/Dr-McDougall-s-Organic-Light-Instant-Oatmeal-Apple-Cinnamon-8-Packets-1-1-oz-Each/32588?at=0

Udi's granola su braškėmis ir bananais


Lengvai paskrudinti pilno grūdo avižiniai dribsniai. Traškūs, karamelinio skonio. Su tikrų braškių ir bananų gabaliukais.

Iš atsiliepimų:
Labai skanūs, traškūs. Galima įsimaišyti į jogurtą ar sausus pusryčius, valgyti vienus kaip užkandį. Nemažas pakelis. Galima ir patiems kažką panašaus pasigaminti.


Šitie irgi išbandyti su jogurtu. Manau ypač patiktų vaikams, nes ilgai išlieka traškūs, saldūs, vaisiai viduje taipogi saldūs