2011 m. kovo 16 d.

Nature's Way, B-Stress formulė


Su B grupės vitaminų kompleksu. Stiprina nervų sistemą, veikia kaip antioksidantas, suteikia energijos. Su Sibiro ženšenio šaknimi. Saugus vartoti maitinančioms moterims, bet reikėtų atkreipti dėmesį, kad preparatas suteikia energijos ir vaikas gali tapti aktyvesnis.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-B-Stress-Formula-100-Capsules/1813?at=0

J.R. Liggett's šampūnai-muilai


Gana populiari prekė, bet ne visiems tiko. Iš natūralių aliejų, be cheminių priedų. Skirtingų kvapų, skirtingų tipų plaukams.

Iš atsiliepimų:
Labai patiko, vaikams ir vyrui super tiko, nereikia kondicionieriaus po jo, naudojasi taupiai, o kaip putoja. Nė vienas natūralus šampūnas taip neputoja kaip šis. Ir išpilti - be šansų. O mano plaukams nesupratau, reikės dar kartelį pabandyti. Šiaip apžavėta aš juo.

Užsakiau saviškiui, kvapas tai kaip ūkiško muilo su mėtom. Bet vyrui patiko veikimas, gerai putoja, plaukučiai glotnūs pasidarė, vėl kartosim. (J.R. Liggett's, Old-Fashioned Bar Shampoo, Jojoba & Peppermint)


Labai gerai putoja, puikiai nuplauna nuo plaukų visus pūtų ar kitų priemonių likučius, plaukai palieka tokie šiukždantys ir švarūs, bet butinai reikia balzamo.
plaukai po jo džiūsta gerokai ilgiau nei įprastai, gal dėl to, kad mažiau sausina plauką, nei prieš tai naudoti cheminiai šampūnai...



Pirkau pažeistiems plaukams, nes ir šiaip pas mane sausoki ir dažau nuolat ir t.t. Na ir visai patiko. Nors balzamo po jo tikrai reikia, bet nu patogus, putoja baisiausiai, labai mažai reikia ir vietos susitaupo.

Nustebino, kad labai putoja, patiko 'naujoviškai' trinkti plaukus, pats procesas įdomesnis atrodo, o poveikis tikrai geras, plaukai pūrus, riebalavimasis šiek tiek mažesnis, žinoma reikia balzamo, taupus produktas, kvapas visai nestiprus, dydis geras, puikia telpa delne, tai patogu naudoti.
Nuoroda: http://www.iherb.com/J-R-Liggett-s

Adora kalcio papildai su pienišku šokoladu




30 šokoladinių diskelių :) Yra ir su juoduoju šokoladu. Su vitaminu D, magniu.

Iš atsiliepimų:
Šie šokoladukai yra vieni iš labai mėgiamų kalcio papildų. Per dieną 2 reikia suvartot (priklausomai nuo amžiaus 1-3). Vyras mėgsta juodo šokolado, aš pieniško, bet, kaip sakant, abu liekam patenkinti ir numalšinę saldumynų norą.
Paragavau -šokoladas kaip šokoladas, mama su anyta paragavo jom irgi patiko.Nuoroda: http://www.iherb.com/Adora

KAL skystas kalcis ir magnis, apelsinų skonio


Iš atsiliepimų:
Pats pats pats pačiausias visų laikų tiek mano, tiek vyro kalcis, butent šis apelsinų skonio (bandę ir kitų skonių, o ir kitų firmų, tai vienos tame skystyje dar lyg kruopelytės jaučiasi, nemalonu taip). O ir labai patogu naudot - 1 šaukštą per dieną, tai nesunku ir šiaip išgert, nereikia tablečių po kelias ryt (jei, aišku, norma kelios).
Nuoroda: http://www.iherb.com/KAL-Liquid-Cal-Mag-Natural-Orange-Flavor-16-fl-oz/18958?at=0

Rainbow Research Baby Oh Baby vaikiškas šampūnas


Hipoalergeninis, nedirgina akių (no tears). Stiprokas kvapas. Plaukai lieka minkšti, blizga, bet nelabai palengvina iššukavimą.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Baby-Oh-Baby-Organic-Herbal-Shampoo-8-fl-oz/12322?at=0

Nature's Baby Organics vaikiškas šampūnas ir kūno prausiklis


Hipoalergeninis, be SLS ir parabenų.

Yra įvairių kiekių ir kvapų.

Iš atsiliepimų: Naudojam šį prausiklį su levandomis, kvepia skaniai. Šiaip neblogai, bet pati prausiklio konsistencija kieta, o buteliukas irgi kietas, tai sunku labai išspausti. Bet vaikas į vonią jau neišpils.
Džiaugiuosi šiuo pirkiniu, kad 2 viename. Vaikų plaukai ilgi, nuolat pasipildavo graudžios dainos kai galvas reikdavo plaut. Darau išvadą, kad šis mažiau griaužia akis. Labai gerai išplauna plaukus, taip pat ir kūnelį. Kvapas neityrus.


Labai patinka, tirštas, gerai putoja, plaunu plaukus ir visą kūną.

Galiu pagirti vaikišką balzamą. Naudoju mažei tokį patį šampūną, tai balzamas irgi puikus. Išplovus plaukus jį patepu ir nuskalaujų, o po to dar mažiuką lašiuką užtepu ant šlapių plaukų. Mažosios plaukučiai mažiau velias, lengviau iššukuot ir neapsunkina ir neriebina plaukų. Ant pakuotės parašyta, kad balzamą galima nuplauti ir ir galima palikti ant plaukų.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Lavender-Chamomile-8-fl-oz-236-5-ml/22586?at=0

21st Century Health Care probiotikai


4 bakterijų mišinys.

Iš atsiliepimų:
Naudoju trečią savaitę ir galiu atsiliepti tik gerai. Sutvarko labai vidurius, normalus ėjimas i wc, dėl ko jas ir pirkau.
Nuoroda: http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-High-Potency-Acidophilus-100-Capsules/11193?at=0

Personna Razor Blades skustuvai moterims

5 vnt.

Iš atsiliepimų:
Išbandėm šiuos peiliukus jau, nu ir zinokit nea. Nei man, nei vyrui nesuėjo. Labai kerta plauką ir šiurkšti oda pasilieka. Aš naudoju venus, ta patį peiliuką gal jau keturis mėnesius, skuta liuks ir jaučiu prie jų pasiliksiu, nė pro kur neprilygsta. Jei vyrui nesuėjo, reiškias, nieko gero:)
Nuoroda: http://www.iherb.com/Personna-Razor-Blades-Twin-Blade-Plus-for-Women-5-Razors/10046?at=0

Desert Essence Daily Essential veido drėkiklis



Normaliai odai, su jojoba ir alijošiumi.

Iš atsiliepimų:
Didelis kiekis, maža kaina, mano supratimu, gera sudėtis, bet man mišriai veido odai nelabai tiko, nes tempia pasitepus, sunaudosiu rankom.


Bent man jis tikrai neturi jokio parfum kvapo, kaip mamukas pasitepus sakė "rūgusiu pienu" kvepia, tepasi gerai, greit įsigeria, mano oda mišri, T zona linkusi riebaluotis, žandai sausoki, man tiko ir patiko.

Desert Essence jojobos (simondsijų) aliejus


Grynas jojobos aliejus be priedų. Plaukams, kūno ir galvos odai. Minkština, drėkina.

Iš atsiliepimų:
Gan skalsus, įsigeria gerai, dar kažko ypatingo nepastebėjau, gal ilgiau panaudoti reikia.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Jojoba-Oil-4-fl-oz-118-ml/3581?at=0

Avalon Organics veido prausimosi gelis su levandomis jautriai odai


Skirta jautriai normaliai ir riebiai veido odai.

Iš atsiliepimų:
Šitas visai patiko, kvapas savotiškas, bet įprantama prie jo.. maloni konsistencija.. gerai prausia, gal net šiek tiek tempdavo odą ... bet paskui, aišku, pradeda lįsti tas blizgėjimas.. bet būtent juo prausiantis nesikimšo oda... Beje, skalsus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Lavender-Facial-Cleansing-Gel-7-fl-oz-200-ml/4441?at=0

Earth Science veido drėkiklis


Bekvapis. Su migdolais ir alijošiumi.

Iš atsiliepimų:
Man nelabai patinka. Kažkaip plėvelė jaučiasi užsitepus... Dėl drėkinimo mano normaliai odai lyg ir pakankamai... nežinau, ar pakaktų sausai odai.

Man jis labai patinka, mano oda riebi, bet vietom pradėjo šerpetoti.. tai jis super atgaivina odą. Tiesa, kaip jau buvo minėta ne kartą, ant veido jaučiasi plėvelė pradžioje.. bet ta plevelė man padeda išlaikyti veidą matinį.. ir nuo šio drėkiklio veidas neblizga, dėl to man jis labiausiai ir patinka.

Man pilnai padrėkina odytę (mano sausa), nors nebandžius žiemą, tada gal būtų ir mažoka drėkinimo. O šiaip kol naudojau, tai labai patiko - sesė mano tik ji pastoviai naudoja (jos irgi sausa oda). Žadu vėl ateityje jį įsigyti, o šiaip nepamenu dėl plėvelės - lyg ir nebūdavo man tokios....

Everyday Shea drėkinantis kūno prausiklis su vanile ir mėtomis


Su nerafinuotu sviestmedžio sviestu ir kokosų aliejumi. Yra kitų kvapų.

Iš atsiliepimų:
Kvapo, tiesą sakant, labai neužuodžiau, nes vonia ir taip pilna kvapų buvo, bet kiek bandžiau uostyt, tai nepasirodė kažkoks wow, nors teks kitą kartą geriau pauostinėt. Už tai konsistencija labai smagi, tirštokas, kreminis, smagiai prausia. Kol kas neaktualu prausiklių/dušo želių pirkimas, bet ateityje tikrai pagalvočiau apie šį (nebent ilgiau panaudojus pakeisiu nuomonę).
Nuoroda: http://www.iherb.com/Everyday-Shea-Moisturizing-Body-Wash-Vanilla-Mint-32-fl-oz-950-ml/22877?at=0

Dr. Oetker Organics pudingas

Šokolado skonio. USDA sertifikuotas kaip ekologiškas produktas. Be priedų ir GMO. Yra kitų skonių.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Dr-Oetker-Organics-Chocolate-Cooked-Pudding-and-Pie-Filling-Mix-4-5-oz-127-g/8473?at=0

New Chapter grybai imunitetui stiprinti




Maitake (Grifola frondosa) ir kitų devynių grybų mišinys.

Nuoroda: http://www.iherb.com/New-Chapter-Organics-Lifeshield-Immunity-Whole-Life-Cycle-Activated-Mushrooms-60-Vcaps/22645?at=0

Honees pastilės su pienu ir medumi

Su skysto medaus įdaru. Pagaminta Italijoje. Sudėtyje tik cukrus, kukurūzų sirupas, pienas, medus, sviestas ir natūralūs kvapai.

Iš atsiliepimų:
Labai patiko, pirksiu dar.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Honees-Milk-Honey-Filled-Drops-1-5-oz-42-g/30317?at=0

Nubian Heritage rankų kremas su sviestmedžio sviestu


Su vitaminais, sojos pienu, augaliniais aliejais. Drėkina, stiprina, regeneruoja šiurkščią rankų odą.

Iš atsiliepimų:
Tepasi gerai, patiko. Kvapnus, kažkas panašaus į migdolus, tikrai malonus


Noriu pagirti šį kremuką mano ypatingai sausos rankos, sunku rasti minkštinamąjį gerą kremą, bet šis tai superinis. Dar ilgai rankos išlieka švelnios, ir susigeria gan greit.
Nuroda: http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Raw-Shea-Butter-Hand-Cream-with-Soy-Milk-Vitamin-E-Frankincense-Myrrh-4-fl-oz-118-ml/16080?at=0

Crazy Rumors lūpų balzamas


Kramtomosios gumos skonio. Su drėkinančiu organiniu sviestmedžio sviestu ir minkštinančiu ograniniu jojobos (simondsijų) aliejumi. Yra kitokių skonių.

Iš atsiliepimų:
Labai patiko lūpų balzamas, kvapas liuks ir tepasi minkštai.


Skoniai jų puikūs, drėkina lūpytes gerai, taupūs, ne per kieti, bet ir ne skysti, sudėtis puiki. Žodžiu, man nr1 lūpų balzamai ir gėriu gėris.

Man šie balzamai Nr.1, turėjau kavos skonio naudojus, tai patiko kaip ir visi kiti
Nuoroda: http://www.iherb.com/Crazy-Rumors-Gumball-Bubble-Gum-Lip-Balm-0-15-oz-4-2-g/28154?at=0

Sai Baba Super Hit smilkalai


Pagaminti Indijoje. Merginos giria kvapą :) Yra didesnė pakuotė.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Sai-Baba-Super-Hit-Incense-00-15-g/15442?at=0

Ecolution keptuvės





Silikoninė rankena, nepridegantis hidrolono (vandens pagrindu) paviršius. Įvairių dydžių. Galima plauti indaplovėje. Be PFOA.
(Tai perfluoroktaninė rūgštis, kartais vadinama „C8“, naudojama kaip technologinis priedas nesvylančių dangų su PTFE ir kitų fluoro polimerų gamyboje. Tai labai kenksminga ir tvari cheminė medžiaga, kuri aplinkoje suyra tik per 100 metų. Tam, kad pašalinti ją iš žmogaus organizmo, vieno gyvenimo neužteks. Vis labiau įrodoma, kad PFOA yra kancerogenas, sukeliantis vėžį žmonėms ir gyvūnams. Nerimą kelia tai, kad PFOA yra aptinkamas daugumos amerikiečių ir europiečių kraujyje, randamas net gyvūnų organizme. Manoma, kad ši medžiaga patenka į žmogaus organizmą per gaminius turinčius PFOA savo sudėtyje ir per aplinkos užteršimą šia medžiaga.
Ruošiant kai kuriuos patiekalus, reikalinga labai aukšta temperatūra, kad kepamas produktas būtų su traškia plutele ir įgautų gražią spalvą. Keptuvės su nesvylančia danga, turinčia PTFE, neturi perkaisti, todėl Jūs negalite kaitinti jų iki aukštų temperatūrų. PTFE dangos atsparumas – tik iki 260ºC.)

Iš atsiliepimų:
Kepėm bulves. Na, viskas čiki, nesvilo, neprikepė niekas. Iškepė gerai. Aliejaus reikėjo vos vos. Rankena guminė. Gal kiek stabilumo trūksta ant dujinės viryklės. Bet šiaip tikrai super. MB iš pradžių žiūrėjo ne itin patenkintas, kad keptuvę pirkau, o dar šonas šiek tiek įlinkęs buvo. Na, bet kai išbandėm, pasikeitė nuomonė radikaliai.
Visas asortimentas: http://www.iherb.com/Ecolution

MyChelle Dermaceuticals priemonė nuo spuogų


Iš atsiliepimų:
Nuo spuogų šitas daiktas liuksiškai padeda. MB beria nugarą, pasitepa prieš miegą, o ryte spuogų nei kvapo nelieka.

Nuoroda: http://www.iherb.com/MyChelle-Dermaceuticals-Clear-Skin-Spot-Treatment-0-5-fl-oz-15-ml/17936?at=0

Nutrition Now, PB8 probiotikai kapsulėmis


14 bilijonų gerųjų bakterijų (8 rūšys). Su inulinu. Yra ir didesnė pakuotė.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nutrition-Now-PB8-Pro-Biotic-Acidophilus-60-Capsules/21098?at=0sitos

Iš atsiliepimų: labai patenkinta.

Nature's Plus, Source of Life, Animal Parade kramtomi probiotikai vaikams


Probiotikų kompleksas su rododendro šaknies ekstraktu.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade-AcidophiKidz-Children-s-Chewable-Natural-Berry-Flavor-90-Animals/21499?at=0

Tubi's saldymedžio saldainiai

Guminukų tekstūros, braškių skonio. Yra ir kitokių variantų.
Paprastasis saldymedis – daugiametis 60-100 cm aukščio žolinis augalas. Vaistams ir maistui maudojamos jų šaknys.


Eco tools veido kempinėlės






6 vnt. Pagamintos iš šiūruoklės (moliūginių šeimos šiltųjų kraštų vijoklinio augalo) vaisių.
Tinka nuvalyti veido odos nešvarumus, makiažą.

Iš atsiliepimų:
Jau antrą pakuotę turiu, jie netinka jautriai odai, mano oda riebi, mišri, smakras spuoguotas, tai man patinka. Sudrėkinti su šiltu vandenuku, užpilti prausiklio ar pan. ir muilinti veidą, nespaudžiant. Man puikiai nuvalo kaukes, kurios sunkiau nusiplauna.

Aubrey Organics drėkinamasis mėlynųjų ramunėlių šampūnas


Grąžina plaukams švelnumą, spindesį ir paklusnumą. Švelnus - tinka naudoti kasdien. Skirtas normaliems plaukams. Iš 100% natūralių medžiagų.

Iš atsiliepimų:
Tiko ir patiko. Toks žalias, matos, kad iš žolyčių ir kvepia žolėm. Tik minusas, kad plauti sunku, nes mažai putoja. Mano ilgi plaukai, tai truputį vargelis. Ir lyg nesiriebaluoja taip greit.

Zand ledinukai nuo peršalimo


15 ledinukų, vyšnių-mėtų skonio, su pelargonijų šaknų ekstraktu. Mažina peršalimo simptomus, lengvina kosulį, nuramina skaudančią gerklę.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Zand-Zumka-Herbalozenge-Cherry-Menthol-Flavor-15-Homeopathic-Lozenges/22641?at=0

Source Naturals, Yaeyama Chlorella, 200 mg, 600 tablečių





Chlorelės – gėlųjų vandenų mikroskopiniai dumbliai, kuriuose gausu chlorofilo, antioksidantų, natūralaus beta karotino, įvairių vitaminų, mineralų ir nukleino rūgščių. Chlorelės atrastos XIX amžiuje, bet tik po antrojo pasaulinio karo chlorelės pradėtos nuodugniai tyrinėti, ypač padidėjo susidomėjimas jomis Japonijoje, Anglijoje, kai po daugelio klinikinių tyrimų buvo nustatyta, kad dumbliai mažina chemoterapijos šalutinius efektus ir lėtina vėžinių ląstelių augimą.

Chlorelių ląstelių sienelės absorbuoja sunkiuosius metalus bei organizmą nuodijančius metalų toksinius junginius ir padeda juos pašalinti, pasižymi organizmą valančiu poveikiu. Chlorelėse yra beta karotino, vitaminų C, E, seleno. Jie pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, stimuliuoja imuninių T ląstelių ir makrofagų aktyvumą, didina organizmo atsparumą bakterijoms, virusinėms infekcijoms.
Chlorofilas, esantis žaliuosiuose dumbliuose, stimuliuoja eritrocitų ir hemoglobino gamybą, todėl tinka sergant mažakraujyste.
Žaliuosiuose dumbliuose esančios skaidulinės medžiagos gerina virškinimą ir maisto medžiagų pasisavinimą, skatina žarnyno peristaltiką, saugo nuo vidurių užkietėjimo.

Efektyvumą įrodantys moksliniai tyrimai

*1990 m. Virdžinijos medicinos koledže tirta 15 pacientų sergančių piktybiniu smegenų augliu – glioblastoma. Jiems buvo skiriama chemoterapija arba spindulinė terapija bei chlorelių peparatai. Pastebėta, kad labai sustiprėjo ligonių imuninė sistema, ir 40 proc. padidėjo išgyvenamumas po 2 metų. Tai labai geri rezultatai, nes sergant glioblastoma išgyvenamumas po 2 metų tesiekia tik 10 proc. Nustatyta, kad chlorelių preparatai pasižymi radioprotekciniu bei chemoprotekciniu poveikiu.
Chlorelės stimuliuoja imuliuoja imuninę sistemą, slopina vėžinių ląstelių dauginimąsi bei metastazavimą.

* 1966 m. Japonijoje nustatyta, kad, vartojant chlorelių preparatus, net 27 proc. sumažėja sergamumas peršalimo ligomis, nes chlorela skatina interferono, atsakingo už imuninės sistemos stiprinimą, gamybą. Chlorelės stimuliuoja audinių regeneraciją, skatina žaizdų ir opų gijimą, stimuliuoja interferono, kuris aktyvuoja fibroblastus (jungiamojo audinio ląsteles) gamybą. Taip pat skatina sunkiųjų metalų ( gyvsidabrio, kadmio, urano) bei toksinių junginių( dioksino) pašalinimą iš organizmo.

* Japonijos mokslininkai įrodė, kad chlorelės skatina urano, dioksino pasišalinimą iš organizmo (Horikoshi et al. 1979).

* Odontologai rekomenduoja chlorelių preparatus vartoti tiems žmonėms, kuriems įdėtos gyvsidabrio plombos (O'Brien 2001).

Tabletės nedidelės, be priedų, kvapas kaip tikrų dumblių ;)

Iš atsiliepimų:
Geriu jau nepamenu kiek laiko, bet tikrai jaučiu jėgų antplūdį, nesijaučiu ištežus kaip bambukas. Labai džiaugiuosi tuo, o ir nagai šiek tiek pastiprėjo. Geriu ne 10, o maximum 6-7 tabletytes. Vienos draugės vyras net svorio numetė.


Dr. Woods skystas muilas su pipirmėtėmis


Praturtintas organiniu sviestmedžio sviestu. Tinka naudoti kiekvieną dieną kaip veido ir kūno prausiklį, šampūną, skutimosi priemonę, skalbti vaikiškus rūbus.

Iš atsiliepimų:
Ėmiau jį vaikams vietoj dušo žele. Ir galvas su juo išplaunu. Prausiausi ir pati ne kartą, ir galvą ploviau, ir veidą. Žodžiu, plataus naudojimo, skaniai kvepia ta mėta, kaip saldainiai mėtiniai.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Dr-Woods-Pure-Peppermint-Castile-Soap-with-Organic-Shea-Butter-16-fl-oz-473-ml/21338?at=0

Desert Essence skystas muilas su arbatmedžio aliejumi


Su organiniu arbatmedžio aliejumi. Be cheminių priedų. Tinka visam kūnui.

Iš atsiliepimų:
Man patinka, nors kvapas toks nelabai to arbatmedžio. Bet neteikiu prioriteto kvapui. Svarbu, kad smagiai naudojasi, nors yra gana skystas, bet pasispaudžia jo nedaug ir pilnai užtenka rankas nusiplauti. Arbatmedis, kiek skaičiau, yra antiseptikas, tai galvoju, kad gerai su tokiu rankas vaikams plauti iš lauko grįžus. O ir veidui, ypač MB, kai jam spuogų vis kokių atsiranda, gerai toks. Buteliukas man visai gražus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Castile-Liquid-Soap-with-Organic-Tea-Tree-Oil-8-fl-oz-240-ml/24207?at=0

Herbal - Vedic ajurvedinis muilas


Rankų darbo, pagamintas Indijoje. Iš žolių ekstraktų ir aukštos kokybės augalinių aliejų.

Iš atsiliepimų:
Pradžioj kvapas atrodė labai intensyvus, kaip smilkalai. Bet po kiek laiko gal kiek išgaravo, tai dabar visai patinka, kvepia vonia nuo jo truputį. O dukrai patinka juo praustis, nes žalias.


Mano mėgstamiausias muilas. Sudėtyje daug kokosų aliejaus. Kvapas nelabai skanus, bet jau per 2 mėn. išgaravo. Super universalus daiktas ir nebrangus.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Herbal-Vedic-Chandrika-Ayurvedic-Soap-Bar-2-64-oz-75-g/3678?at=0

Reviva Labs tušas


Hipoalergeninis. Tinka nešiojančioms kontaktinius lęšius. Sudėtyje yra parabenų.

Iš atsiliepimų:
Nekėliau labai didelių reikalavimų jam, tad man patinka. Normaliai dažosi, nebyra, viskas gerai su juo.

Patiko. Smagiai, lengvai tepasi, nebyra, blakstienos nesulipusios.



Dažo gana natūraliai, ilgina blakstienas, bet jų nestorina, netankina. Šiaip kasdienai būtų pats tas, tikrai sunaudočiau, bet kad pats tušas turi pomėgį juodinti paakius, tas tai jau neatleistina. Bandžiau kelis kartus ir vis tas pats. Bet vat su tušo valikliu (naturaliu), tai nusivalo gana sunkiai. 

Jason vitamino E aliejus 4 fl oz (118 ml)


Su penkiais aliejais. Drėkina, maitina ir regeneruoja odą. Tinka veidui, rankoms ir kūnui.

Iš atsiliepimų:
Kol kas dar nedaug naudojau. Tepu veidą po maudynių. Kvepia skaniai, susigeria irgi gana gerai. Tik kad šiaip gal aliejus nėra labai patogus naudoti kasdien. Arba aš dar nelabai moku tokiais dalykais naudotis.


Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-Vitamin-E-Oil-5-000-I-U-Pure-Beauty-Oil-4-fl-oz-118-ml/6287?at=0

Giovanni blizgesio suteikianti priemonė plaukams


Purškiama ant sausų plaukų.

Iš atsiliepimų:
Spėtas panaudoti tik porą kartų, patiko, bet reikia purkšti labai nedaug, šiaip lengvas, neriebina plaukų, dar negaliu pasakyti ar sakysiu dar kartą, kai baigsiu.

Giovanni Vitapro Fusion nenuskalaujama priemonė plaukams


Unikalus vitaminų ir proteinų mišinys apsaugo sausus, pažeistus plaukus nuo karščio ir chemikalų.

Iš atsiliepimų:
Išplovus galvą purškiu juo, tai plaukai kaip šilkiniai, ir kvapas nuostabus. Taip pat purškiu ir prieš plaukų tiesinimą. Tikiuosi, plaukai "sotinasi" tais vitaminais.

Užsakiau brolienei, kurios plaukai riebūs, tamsūs, sakė, kad labai patiko, neriebina, plaukai blizga.


Man jis kol kas geriausias purškalas plaukams - purškiu drėgnus, tai ir lengviau šukuot, ir išdžiūvę labai gražūs būna. Man jis nesinaudoja greitai ir nereikia daug purškaliot plaukus (nors, aišku, vieno papurškimo neužtenka, nes jis lengvas).

Šitas tai patiko, nežinau kiek tos naudos plaukams, bet kažkiek tai vis tiek plaukas pamaitinamas, o kvapas tai super. Šita priemonė kiek žinau daug kam patiko.

Labai patinka- kartoju jau antrąkart. Kolkas geriausia ką esu bandžius, neriebalina plaukų, palengvina iššukavimą, gražiai blizga išdžiuvę. Daugiau kažkokių stebuklų nepastebėjau, bet man užtenka to, ką jis daro.

Aubrey Organics GPB balansuojamasis kondicionierius


Glikogenų proteinų kondicionierius visų tipų plaukams. Balansuojantis, stipriai maitinantis, turtingas baltymais. Iš 100% natūralių medžiagų. "Aubrey Organics" populiariausias plaukų kondicionierius jau virš 40 metų!
Turi ganą stiprų ilgai išliekantį kvapą, gal net labiau vyrišką. Kai kam tas kvapas nepatiko, kai kam patiko :) Plaukai lieka malonūs ir švelnūs.

Earth's Best sveiki užkandžiai



Sveiki grūdų užkandžiai vaikams ir jų tėveliams :) Mėlynoje dėžutėje - širdelės su šilauogėmis, geltonoje - žiedeliai su bananais. Sudėtyje yra geležies, cinko ir 6 B grupės vitaminų. Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir konservantų. Tik viena problema, kad mažas kiekis :) Daugiausiai užtektų dviems kartams. USDA sertifikuoti.

Nuorodos:

Eden Foods moliūgų sėklos



Iš organiškai užaugintų moliūgų. Sausai paskrudintos, su jūros druska. Visai skanios :)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Eden-Foods-Organic-Pumpkin-Seeds-Dry-Roasted-4-oz-113-g/10842?at=0

Preserve indelis maistui laikyti


Pagamintas iš perdirbto plastiko, perdirbamas. Be BPA. Dangtelis tvirtai ir sandariai užsisuka. Indeliai lengvai sudedami vienas ant kito. Galima plauti indaplovėje, laikyti šaldytuve, bet netinka šildyti maistą mikrobangų krosnelėje. Pagaminta JAV.
Talpa - 560 ml, yra ir didesnės talpos.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Preserve-Small-Food-Storage-Green-19-oz/26605?at=0

Pacific Dry Goods bambukiniai rankšluosčiai


3 vnt., plaunami. Jie skirti naudoti vietoj popierinių rankšluosčių, todėl labiau primena popierių, o ne medžiagą ;)
Išmatavimai: 35 cm x 25 cm.

Iš atsiliepimų:
Man labai patiko šios šluostės. Išblizginau visas taures - tada su šia nušluosčiau. Labai puikiai vandenį sugėrė, nu ir tikrai neatrodo vienkartinės.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Pacific-Dry-Goods-EcoTowl-Bamboo-The-Remarkable-Compostable-Cloth-3-Cloths-14-x-10-Each/28334?at=0