2011 m. kovo 16 d.

Greipfrutų sėklų ekstraktai

Citrosept ar Citroplus pakaitalai ;) Greipfrutų sėklų ekstraktas (GSE) pasižymi stipriu baktericidiniu ir antivirusiniu poveikiu. Baktericidines greipfrutų sėklų ekstrakto savybes tyrę 80 garsių pasaulio institutų tikina, kad greipfrutų sėklos – viena iš patikimiausių profilaktinių priemonių nuo peršalimo ir gripo. Medicinos specialistai pabrėžia, jog renkantis produktą, ypatingą dėmesį reikia atkreipti į bioflavonoidų koncentraciją. Ji turi būti ne mažesnė nei 600 mg / 100ml. Būtent šis kiekis užtikrina preparato efektyvumą.

Preparatai su greipfrutų sėklų ekstraktu gali būti vartojami ir į vidų, ir išoriškai. Į vidų greipfrutų sėklų ekstraktas gali būti vartojamas lėtinių infekcijų gydymui ir profilaktikai. Jis veikia prieš daugelį patogeninių mikroorganizmų: stafilokokus, streptokokus, šigelas, salmoneles, klebsieles, trichomonas, kandida grybelius, herpes, gripo, tymų virusus ir kt. Išoriškai greipfrutų sėklų ekstraktas gali būti naudojamas odos dezinfekavimui, grybelinių infekcijų gydymui ir profilaktikai. Lyginant su antibiotikais, greipfruitų sėklų ekstraktas žymiai silpniau veikia natūralią žarnyno mikroflorą.

Naudojimo būdai:
Vidiniam naudojimui : (Niekada nenaudokite neskiesto)

Suaugusieji, sumaišykite 5-15 lašų NutriBiotic GSE į stiklinę vandens ar sulčių (5 uncijos arba daugiau.), 1-3 kartus per dieną prieš valgį. Vaikai (nuo 5 metų ir vyresniems), sumaišykite 1-3 lašus stikline vandens ar sulčių, 1-2 kartus per parą. Arba naudoti kaip nurodė sveikatos priežiūros specialistas. Negalima pilti į burną neskiesto.

Gerklei gargaliuoti : 3 lašai NutriBiotic GSE į mažą stiklinę vandens (3 uncijos arba daugiau.). Gargaliuoti keletą kartų. Naudokite taip dažnai, kaip reikia. Visada atskiesti.

Ausims skalauti : Kruopščiai sumaišykite 3-5 NutriBiotic GSE lašus su 1 oz. glicerino ar alkoholio. Taikyti 1-2 lašus šio tirpalo vartoti pažeistą ausį 1-2 kartus per parą . Naudokite taip dažnai, kaip reikia.

Skalauti nosį : (tik suaugusiems) Sumaišykite 1 NutriBiotic GSE lašą 2 oz. vandens. Naudokite vieną pilną Pipetė mišinio tirpalo į kiekvieną šnervę. Palenkite galvą atgal ir leiskite tirpalui tekėti pamažu į nosį. Negalima įkvėpti pro nosį, šio proceso metu . Visada atskiesti.

Makšties plovimui : sumaišykite 5-10 lašų 6-8 uncijos NutriBiotic GSE. vandens. Apipylimas vieną kartą per parą vieną savaitę. Apipylimas dažniau, jeigu norima. Visada atskiesti.

Išoriniam naudojimui : (Niekada nenaudokite neskiesto)

Veido prausiklis : Kruopščiai sudrėkinkite veidą su šiltu arba šaltu vandeniu. Su rankomis, patepti veidą kol dar yra šlapias, taikomos 2-3 lašus NutriBiotic GSE ant pirštų ir švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais veido srityje. Gerai nuskalauti šaltu vandeniu. Gali būti dilgčiojimo pojūtis, tai yra giliai valantis.

Pažeistai odai: (nedidelis odos sudirginimas) Atskieskite NitriBiotic GSE su vandeniu (5-10 lašų į šaukštą). Taikyti šio tirpalo tiesiogiai paveiktoje zonoje du kartus per parą.

Nagų Gydymas : Praskiesti NitriBiotic GSE su vandeniu arba alkoholiu (5-10 lašų per šaukštas). Tiesiai ant nagų paviršiaus palei odelių bei po nagų priekyje, arba mirkyti nagus, du kartus per parą.

Galvos odos gydymas: Pridėti NutriBiotic GSE 5-10 lašų į kiekvieną šampūną (sumaišyti su šampūnu plaunant). Masažas į galvos odą ir palikti mažiausiai 2 minutes. Kruopščiai nuplauti vandeniu.

NutriBiotic GSE iš organiškai užaugintų greipfrutų. 118 ml, yra ir 59 ml.
Nuoroda: http://www.iherb.com/NutriBiotic-The-Original-GSE-Liquid-Concentrate-4-fl-oz-118-ml/4215?at=0
Nuoroda: http://www.iherb.com/NutriBiotic-The-Original-GSE-Liquid-Concentrate-2-fl-oz-59-ml/4211?at=0
Iš atsiliepimų: kartumas itin stiprus. Informaciniame lapelyje galybė naudojimo būdų. O aš visad tik peršalimui jį naudojau.

Mes naudojame jau antrus metus (turime visada spinteleje) mums labai padeda nuo kosulio. Bet svarbu neviršyti dozės (ypač vaikams).


Source Naturals GSE (118.28 ml).


Proseed GSE (59 ml).

Taip pat yra tablečių ir kapsulių: http://www.iherb.com/Grapefruit-Seed-Extract.

3 komentarai:

  1. Turime Now Foods GSE (30 ml), jis toks klampus, tirštokas, nepatinka, kad kartais pravarva per sriegį, bet tai smulkmena. Kol kas poveikio kaip ir nepastebėjome, bet ne taip greit su tais papildais viskas vyksta. Kaina lyginant su Lietuvoje esančiais yra tikrai gera.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turiu NutriBiotic, naudojam kiek organizmo stiprinimui, tiek kosmetikos gaminimui, super, esu patenkinta tiek kokybe, tiek kaina

    AtsakytiPanaikinti
  3. Greipfrutų sėklos - ypatingas vaistas. rekomenduoju išbandyti.

    AtsakytiPanaikinti