2011 m. kovo 16 d.

Giovanni Vitapro Fusion nenuskalaujama priemonė plaukams


Unikalus vitaminų ir proteinų mišinys apsaugo sausus, pažeistus plaukus nuo karščio ir chemikalų.

Iš atsiliepimų:
Išplovus galvą purškiu juo, tai plaukai kaip šilkiniai, ir kvapas nuostabus. Taip pat purškiu ir prieš plaukų tiesinimą. Tikiuosi, plaukai "sotinasi" tais vitaminais.

Užsakiau brolienei, kurios plaukai riebūs, tamsūs, sakė, kad labai patiko, neriebina, plaukai blizga.


Man jis kol kas geriausias purškalas plaukams - purškiu drėgnus, tai ir lengviau šukuot, ir išdžiūvę labai gražūs būna. Man jis nesinaudoja greitai ir nereikia daug purškaliot plaukus (nors, aišku, vieno papurškimo neužtenka, nes jis lengvas).

Šitas tai patiko, nežinau kiek tos naudos plaukams, bet kažkiek tai vis tiek plaukas pamaitinamas, o kvapas tai super. Šita priemonė kiek žinau daug kam patiko.

Labai patinka- kartoju jau antrąkart. Kolkas geriausia ką esu bandžius, neriebalina plaukų, palengvina iššukavimą, gražiai blizga išdžiuvę. Daugiau kažkokių stebuklų nepastebėjau, bet man užtenka to, ką jis daro.

5 komentarai:

  1. Susigundžiusi daugumos rekomendacijom ir aš išbandžiau šitą priemonę.Tai drąsiai galiu sakyti, kad patiko :)Plaukai tokie švelnūs paliko, o ir kvapas fainas. Rekomenduoju !

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai skaniai kvepia, neriebina, neapsunkina plaukų. Išdžiūvus plaukams praktiškai nepastebimas, bet, tikiuosi, poveikis yra. Natūrali sudėtis ne kaip kitų Giovanni priemonių.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labai patinka, naudoju vietoj balzamo, palengvina plauku issukavima, tik turbut kartais daugokai papurskiu, kad greit pasiriebaluoja plaukuciai. Bet kartosiu tai tikrai.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ma tai jis joks stebuklas kartais po netinkamos kaukės plaukams papurškiu ,kad lengviau išsišukuotų plaukai ir tiek , tikrai nekartosiu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gavau ir as ji, normalus, purskiu ant sausu plauku, labai labai kvepia, patinka tikrai ir nebijau, kad prikimstas parabenu butu. Lengvi plaukai, purus, patinka.

    AtsakytiPanaikinti