2011 m. birželio 9 d.

Shikai 24val drėkinantis kremas sausai odai su agurklių aliejumi, 2 fl oz (60 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Shikai-Borage-Dry-Skin-Therapy-Facial-24-Hour-Repair-Cream-2-fl-oz-60-ml/11627?at=0

Su agurklių aliejumi, užtikrina ilgalaikį drėkinimą, gerina odos tekstūrą ir elastingumą, apsaugo nuo dirginimo.



Iš atsiliepimų: patys geriausi atsiliepimai - naudoju jau antra žiemą, ši 'borage' serija skirta itin sausai odai, tai žiemą noriu saviškę labiau padrėkinti, labiau pasaugot. Kremas neriebus, lengvas, bet taupus, greitai geriasi, odytė pilnai padrėkina. O man dar labai svarbu, kad oda jokių priekaištų nerodo, tai manau ir kitą žiemą naudosiu.


Zia Natural Skincare drėkinantis kremas, 1.5 oz

Nuoroda: http://www.iherb.com/Zia-Natural-Skincare-Ultimates-Ultimate-Moisture-1-5-oz/17352?at=0

Drėkina, su vitaminu c ir žaliąja arbata, vitaminų ir liposomų kompleksu.

Iš atsiliepimų:
va šitas gėrių gėris Toks lengvas, toks puikiai drėkinantis ir idealius prisiminimus keliantis kremas. Tikrai kartočiau ir nedvejočiau, jei ne pakuotė - man labai labai labai nepatinka atsukami indeliai, kur reikia pirštus kišt (nesvarbu pirštu ar ne imu, bet taip nepatogu ir taip lengvai užteršiama). Beje, maniškis labai patenkintas šios firmos vyriška serija ir apie vyrišką kremą irgi tik geriausius atsiliepimus turi.

AnneMarie Borlind, ZZ jautrios odos rinkinukas, 4 dalių

Nuoroda: http://www.iherb.com/AnneMarie-Borlind-ZZ-Sensitive-Travel-Kit-4-Pieces/23393?at=0

Pienelis, 30ml. Švelnus pienelis nuramina, minkština ir balansuoja odą. Tinka net labai jautriai odai, nesukelia suerzinimo.

Veido tonikas, 30ml. Augaliniai ekstraktai nuramina ir subalansuoja jautrią ir suerzintą odą. Jie stiprina odos atsparumą.

Naktinis kremas, 15ml. Ramina, stiprina ir drėkina.

Dieninis kremas, 15ml. Apsaugo, stiprina, drėkina, turi savyje mineralinius UV filtrus, apsaugo nuo senėjimo.

Iš atsiliepimų:
bendrai paėmus negaliu pasakyti nieko blogo apie kiekvieną produktą, visi tiko, odai įtiko, bet susižavėjimo nesukėlė. Kremai kiek rieboki, bet žiemai tinkami būtų.

Weleda priešraukšlinis naktinis kremas, Wild Rose, 1 fl oz (30 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Smoothing-Night-Cream-Wild-Rose-1-fl-oz-30-ml/27040?at=0

Maitinamasis intensyvaus poveikio "Weleda" kremas padeda odai regeneruotis naktį, stiprina natūralias apsaugines odos funkcijas ir išlygina pirmąsias raukšleles.

Iš atsiliepimų: 
turėjau ir dieninį, ir naktinį šios serijos kremus - man netiko ji odai, tai sunaudojau rankoms/kojoms tept. Šiaip kremai skalsūs, tik dieninis man turėjo tokį kaip tepalo prieskonį.

Thayers hamamelių tonikas su alijošiumi ir levandomis, 12 fl oz (355 ml)


Švelnus, drėkina, ramina, padeda valyti poras, pagražina odą. Nealkoholinis, be parabenų.

Iš atsiliepimų: Tai yra be jokios abejonės pats geriausias kada nors naudotas tonikas. Kol kas nadosiu pakaitomis su anksčiau nusipirktu, bet vėliau būtinai išbandysiu ir kitus Thayers tonikus nes kiek girdėjau iš atsiliepimų, jų visų poveikis panašus ir skiriasi tik kvapais. Maniškio kvapas labai švelnus turbūt kvepia net ne levandomis, o šiaip... kažkuo, oda jaučiasi padrėkinta ir toks pojūtis išlieka gan ilgai. Tūrio ir kainos santykis taip pat puikus, užteks ilgam.



Nuoroda: http://www.iherb.com/Thayers-Original-Witch-Hazel-Toner-with-Aloe-Vera-Formula-12-fl-oz-355-ml/6801?at=0

Be alkoholio, švelnus, gerai drėkina ir nuvalo.

Iš atsiliepimų: odai tinka, nesausina, nejautrina ir būtent šių tonikų dėka supratau toniko kaip tokio reikšmę. Vakare nusiprausus makiažą nusivalau juo veiduką, ryte/nesidažius vakare irgi nusivalau, nes neprausiu ryte veido prausikliu. 

Kiss My Face antioksidantų tonikas, 5.3 fl oz (156 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Kiss-My-Face-Antioxidant-Toner-5-3-fl-oz-156-ml/18718?at=0

Tonizuoja ir maitina odą, su organinėm sudedamosiom dalim. Tinka vių tipų odai, pH subalansuotas.

Su organinės klimės greipfrutų, apelsinų, imbierų ir citrinų eteriniais aliejais ir ekstraktais. Jūros dumblių ekstraktas suteikia mikroelementus, o antioksidantai C ir vitaminas E padeda kovoti su senėjimo požymiais.


Iš atliepimų: nesausino, nejautrino, bet susižavėjimo nesukėlė.

Beauty Without Cruelty, akių makiažo valiklis ypatingai švelnus, bekvapis, 4 fl oz (100 ml)

Švelnus akių makiažo valiklis su žolių ekstraktais ir augaliniu glicerinu švelniai pašalina visų rūšių makiažą, įskaitant atsparų vandeniui, visiškai lengvai ir be dirginimo. 

Iš atsiliepimų: akių makiažo gražiai nenuvalydavo, lyg ir pagrauždavo akytes man. Nors draugė naudojo ir patenkinta buvo.


Desert Essence veido prausiklis riebiai ir mišriai odai, 8 fl oz (237 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Thoroughly-Clean-Face-Wash-8-fl-oz-237-ml/3578?at=0
Veido prausiklis riebiai ir mišriai odai su arbatmedžio aliejumi, pH subalansuotas.

Iš atsiliepimų: iš pradžių kvapas tiesiog nepakenčiamas buvo, žiaukčiojau (arbatmedis su dar kažkuo), bet paskui įpratau ir išvis niekaip jo neišskirdavau, nebuvo stiprus ar pan. Šiaip ne kasdien naudodavau, o prifilaktiškai pravalyt odytę, na o jei koks spuogiukas aplankydavo, tai rimčiau prausimu užsiimdavau. Kas turi problematišką odą, tai jį rekomenduoju.

Labai geras veido prausiklis, puikiai tinka riebiai odytei ir makiažą nuprausia gerai, tik 2 kart prausiausi tai nepastebėjau jokių trūkumų, aišku kvapą arbatmedžio aliejus esantis sudėtyje savo duoda, bet nieko baisaus tikrai.

Aubrey Organics Rosa Mosqueta jūros augalų kreminis veido prausiklis 118 ml

Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Facial-Cleansing-Cream-Seaware-with-Rosa-Mosqueta-8-fl-oz-237-ml/11061?at=0

Kreminis jūros augalų veido prausiklis su Rosa Mosqueta. Švelnus it šilkas kreminės tekstūros prausiklis, tinkamas net sausiausiai odai.
Veiklieji augalai:
- jūros augalai ir kitos maitinančios medžiagos gaivina ir kondicionuoja odą.
Plaudamas švelniai drėkina. Pašalina makiažo likučius ir nešvarumus nesausindamas odos.

Iš atsiliepimų: labai aiškiai pamenu akių perštėjimą ir graužimą - negalėjau akių makiažo plaut, o kaip šiaip veiduką prausė neatsimenu.... Bet nekartočiau ir nerekomenduoju. Nebent labai domina AO, tai tokiu atvjeu mini rinkinuką siuylčiau pirma išbandyt...

Kiss My Face, Clean For A Day, kreminis veido makiažo valiklis, 4 fl oz (118 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Kiss-My-Face-Clean-For-A-Day-Creamy-Face-Cleanser-4-fl-oz-118-ml/18713?at=0

Tinkamas normaliai ir sausai odai makiažo valiklis.

Iš atsiliepimų:
buvo vienas pirmųjų mano natūralių prausiklių, sunaudojau kelis, bet labai tiksliai nepasakysiu apie jį, nes jau nepamenu kas kaip. Manyčiau akių negraužė, makiažą puikiai prausdavo, jei jau tiek naudojau. Tik paskui pradėjau ieškot kažko kito... Matyt kažkas pasikeitė manyje ir kiti poreikiai išlindo, bet nepasakysiu kas ir kodėl, nes nežinau jau dabar... Šiaip visai norėčiau vėl jį išbandyt.

MyChelle Dermaceuticals, švelnus medaus makiažo valiklis, 4.4 fl oz (130 ml)

http://www.iherb.com/MyChelle-Dermaceuticals-Honeydew-Cleanser-Sensitive-Unscented-4-4-fl-oz-130-ml/10502?at=0


Makiažo valiklis su melionais, vitaminu C, kolagenu, chlorofilu ir žaliaisiais dumbliais, puikiai išvalo veido poras ir reminiralizuoja odos sluoksnius, užtikrina drėgmės pusiausvyrą.


Iš atsiliepimų:
iš bandytų prausiklių šis labiausiai patiko, nes nesausino odos, gerai nuplaudavo makiažą, nejautrindavo akių (o prausiklis man turi nuplaut akių makiažą). Sunaudojau ir nieko blogo negaliu pasakyt, bet antrąkart netraukia pirkt - gal, kad ištikima savo mylimiausiam prausikliui.