2011 m. birželio 9 d.

Desert Essence veido prausiklis riebiai ir mišriai odai, 8 fl oz (237 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Thoroughly-Clean-Face-Wash-8-fl-oz-237-ml/3578?at=0
Veido prausiklis riebiai ir mišriai odai su arbatmedžio aliejumi, pH subalansuotas.

Iš atsiliepimų: iš pradžių kvapas tiesiog nepakenčiamas buvo, žiaukčiojau (arbatmedis su dar kažkuo), bet paskui įpratau ir išvis niekaip jo neišskirdavau, nebuvo stiprus ar pan. Šiaip ne kasdien naudodavau, o prifilaktiškai pravalyt odytę, na o jei koks spuogiukas aplankydavo, tai rimčiau prausimu užsiimdavau. Kas turi problematišką odą, tai jį rekomenduoju.

Labai geras veido prausiklis, puikiai tinka riebiai odytei ir makiažą nuprausia gerai, tik 2 kart prausiausi tai nepastebėjau jokių trūkumų, aišku kvapą arbatmedžio aliejus esantis sudėtyje savo duoda, bet nieko baisaus tikrai.

4 komentarai:

  1. Esu patenkina šiuo gaminiu, puikiai tinka riebiai/mišriai odytei, nuprausia ''riebaliukus'', arbatmedžio aliejaus kvapas jaučiasi, bet tikrai nestipriai, nusiprausus jo visai nelieka, prausiklis ir makiažą nuplauna(vandens atsparaus tuso manau neiveiktu, bet gal...) trūkumų kol kas nepastebėta.dar vienas didelis privalumas bent jau man- tai , kad yra dozatorius. o ir kaina nėra didelė.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man turinčiai mišrią, labiau riebią odą super tinka. Arbatmedžio kvapas visai neerzina, be to pats prausiklis labai skalsus. Patinka, kad nusiprausus odos netraukai, bet toks švaros jausmas lieka.

    AtsakytiPanaikinti
  3. na o aš dviprasmiškos nuomonės apie šį prausiklį. iš pradžių įtariai žiūrėjau, nes oda nusiprausus vėl greit susiriebaluodavo. kelias savaites panaudojus oda rodos pradėjo normalėti, bet naudojant du kart per dieną jausdavosi odos traukimas.. galiausiai šį ryt sugedo dozatorius. neįsivaizduoju kaip reiks toliau naudot, bet antrą kart nekartosiu tikrai..
    P.S. kvapas stiprus, bet man tinka. taip pat graužia akis, nors stengiuosi kad su jomis nekontaktuotų.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vis dėl to ilgiau panaudojus, grįžtu atsiprašyti. kadangi daugiau nieko nevartoju, tai spėju, kad prausiklis sutvarkė veido odą ir nebeleidžia kilti spuogeliams, juos greitai nudžiovina ir užgydo.

    AtsakytiPanaikinti