2011 m. rugpjūčio 3 d.

Similasan akių lašai kataraktos profilaktikai , 10 ml/0.33 fl oz

Nuoroda: http://www.iherb.com/Similasan-Cataract-Care-Eye-Drops-10-ml-0-33-fl-oz/6770?at=0

Homeopatiniai lašiukai akims.
Šis vaistas laikinai palengvina simptomus, susijusius su katarakta ir akių senėjimu, jei dar nereikia operacijos. Jei reikalinga operacija, tai jis tik laikinai palengvina simptomus, vis tiek operacija neišvengiama.
Palengvina tokius simptomus:
Neryškus matymas,
Akių nuovargis/silpnumas,
Pernelyg didelis ašarojimas,
Jautrumas šviesai,
Blogas naktinis matymas,
Akių raudonumas.

Iš atsiliepimų: Rašo, kad naudoti prie prasidedančios kataraktos. Bet aš pagal aprašymą primetu, kad galima naudoti prie kitų problemų - su amžiumi silpnėjančios akių funkcijos, nuovargio, jautrumo.
Poveikis yra, mano mama naudoja, bet jis laikinas. Ir šių lašų aprašyme parašyta, kad laikinai sumažina kataraktos simptomus. Katarakta nepraėjo, vis tiek reikės operacijos. Turint kitų problemų ar panašių simptomų, net neturint kataraktos, irgi poveikis yra. Kataraktos vienintelis gydymas, deja, yra operacija.

Drogheria & Alimentari cinamono malūnėlis

Nuoroda: http://www.iherb.com/Drogheria-Alimentari-Cinnamon-Mill-0-81-oz-23-g/32633?at=0

Susmulkintos cinamono lazdelės. Sumalkite jas tiesiai ant jūsų deserto ar bet kokio patiekalo. Suteiks labai subtilų, skanų aromatą. Pagaminta Italijoje.

Iš atsiliepimų: šis vienkartinis, neišardomas. Galvojau, gal bus galima prisikrauti lazdelių ir pasimalt - neišdegs.

Noriu pagirti labai aromatingi ir su malūnėliu  pirksiu ir toliau.

Avalon Organics plaukus pakeliantis šampūnas su rozmarinais, 11 fl oz (325 ml)


Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Rosemary-Volumizing-Shampoo-11-fl-oz-325-ml/3466?at=0

Praturtintas kviečių baltymais, vitaminu E, pantenoliu ir argininu. Be dirbtinių dažiklių, sintetinių kvapų arba parabenų. Stiprina plaukus ir suteikia apimties bei blizgesio.

Iš atsiliepimų: va čia kavapelis tai tikrai stiprus, nelabai malonus, tačiau išdžiūvus plaukams jo neliko, putoja labai gerai, plaukai šiurkštūs, tačiau po balzamo viskas gerai tapo, truputeli gal papurino, po visos dienos dar nepasiriebalavo plaukai.

Aš turiu ši šampūną. Rinktis jį reikėtų jei tikrai riebūs plaukai, nes pasausina truputį, labai putoja, kvapas stiprokas, bet puikiai išplauna riebaliukus ir net aliejines kaukes iš pirmo karto.

Madre Labs, drėkinamasis, šampūnas ir kondicionierius, 2 Pakeliai, 0,25 fl oz (7,4 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Moisturizing-Shampoo-Conditioner-Strawberry-Oasis-2-Packets-25-fl-oz-7-4-ml-Each/38288?at=0
Nemokamas mėginukas šampūnas ir kondicionierius

Iš atsiliepimų: Man tai super  plaukai minkšti ir tokie gerai padrėkinti paliko, ypač kondicionierius patiko, o taip pat ir kvepia skaniai.

Labai skaniai kvepia. Galbut ateityje įsigysiu didesnes pakuotes.

Organix South gyvūnų šampūnas, 2 fl oz (60 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Organix-South-TheraNeem-Pet-Shampoo-2-fl-oz-60-ml/33242?at=0

Švelnus, bemuilis šampūnas jautriai gyvūnų odai. Su organiniu nimbamedžiu.
Be parabenų, be sulfatų, gerai putoja, puikiai prasiskverbia į odą, nes yra skystesnis nei kiti šampūnai.

Iš atsiliepimų: nepastebėjau, kad tokia maža talpa ir paėmiau, nes pigus.

Source Naturals lizinas, 1,000 mg, 100 tablečių



Lizinas yra viena iš dvidešimties amino rūgščių, reikalingų baltymų sintezei. Tai esminė amino rūgštis, kurios organizmas negali sintezuoti, todėl lizino būtina gauti su maistu. Lizinas reikalingas normaliam augimui ir daugeliui medžiagų apykaitos prosesų, kurių metu lizinas verčiamas karnitinu, gliutamatu, dalyvauja baltymų, fermentų, hormonų, anitikūnių sintezėje. Kartu su vitaminu C ir geležimi, lizinas formuoja kolageną, kuris yra kaulų, odos ir kitų jungiamųjų audinių sudėtinė dalis. Jis būtinas vaikų kaulų augimui, nes padeda pasisavinti ir sukaupti kalcį. Kadangi lizinas yra daugelio baltymų sudėtinė dalis, jis labai reikšmingas raumenų struktūrai palaikyti, skatinti audinių gijimą po traumų ir operacijų. Lizinas sąveikauja su Herpes virusais - slopina šių virusų dauginimąsi, todėl naudingas gydant Herpes virusų sukeltus bėrimus (lūpų pūslelinę). Yra duomenų, kad lizinas gali palengvinti migreninius galvos skausmus. Lizino yra baltyminiame maiste: mėsoje, ypač raudonoje, sūryje, žuvyje, kiaušiniuose, izoliuotuose sojų baltymuose. Želė, šokoladas, avižų dribsniai, kokoso riešutai turi daug arginino, bet mažai lizino, todėl šių produktų nerekomenduojama vartoti sergant Herpes viruso sukelta pūsleline. Nebadaujant ir neribojant baltymino maisto, lizino organizmas gauna pakankamai. Jo poreikis padidėja intensyvaus augimo, virusinių infekcijų metu, po operacijų. Trūkstant lizino gali sulėtėti vaikų augimas, sumažėti karnitino sintezė, sutrikdanti raumenų darbą, sulėtėti riebalų apykaita, padidėti kalcio netekimas, kuris skatina kaulų retėjimą. Lizino trūkumui būdinga silpnumas, pykinimas, apetito stoka, galvos svaigimas.

Naudoti 1 tabletę per parą. Lizino nepatariama užsigerti pienu.
Pastaba: Jei esate nėščia, ar planuojate pastoti, arba maitinti krūtimi, pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu prieš naudojant šį produktą.

Iš atsiliepimų: Mane buvo herpes užkamavęs (lūpų pūslelinė), kažko pavasarį kas mėnesį pradėjo pulti, gegužę net 2 kartus  Tai jau mėnesį kaip geriu Lyziną ir tfu tfu viskas gerai. Jei kas turi panašių bėdų - rekomenduoju.

Nature's Way valerijonas 530 mg, 180 kapsulių

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Valerian-Root-530-mg-180-Capsules/2064?at=0

Valerijonas atpalaiduoja nervų sistemą, skatina atsipalaiduoti, padeda ramiai miegoti. Sudėtyje yra 0,1% valerijono rūgšties.
Siūlomas naudojimas: gerti 3 kapsules vieną valandą prieš miegą.

Iš atsiliepimų: bandžiau tik kartą, išgeriau 3 kapsules likus 1,5 val. iki ėjimo miegot, bet miegojau taip pat prastai kaip ir kitom naktimis.

Light Mountain plaukų dažai 4 uncijos (113 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Light-Mountain-Natural-Hair-Color-Conditioner-Red-4-oz-113-g/15473?at=0

Plaukų dažai raudonos spalvos be chemijos, be amoniako ir peroksido, spalva išgaunama tik iš organiškai užaugintų heninių lausonijų, be jokių priedų.

Iš atsiliepimų: Dažiausi pati, kvapas ir išvaizda kaip šviežio karvašūdžio. Bet rezultatu likau patenkinta ir užsisakinėju dabar vėl. Spalva gavos ryškiai ryža, gana natūraliai atrodo. Kirpėjos prašydavau natūralios ryžos, bet vis tiek į raudonumą padarydavo, o va čia taip kaip norėjau.


Nuoroda: http://www.iherb.com/Light-Mountain-Natural-Hair-Color-and-Conditioner-Bright-Red-4-oz-113g/9953?at=0
Atsiliepimai: Pačios žolės kokybė man pasirodė geresnė Rainbow Research. Smulkiau sumalta, mažiau reikia. Light Mountain dalelės stambesnės ir gramais man išėjo daugiau susitepti. Bet nudažė daug artimiau žadamai spalvai. Aišku jiems jau sunku buvo po ano nutamsinimo, bet manau su kitu dažymu gausiu ko noriu. Dar patiko, kad pastarieji Light Mountain kartu su instrukcija turėjo ir standartines pirštines. Nes šiaip man jų trūksta visur.

St. Dalfour, ekologiška Dardžilingo arbata, 25 arbatos maišeliai

Nuoroda: http://www.iherb.com/St-Dalfour-Pure-Darjeeling-Tea-25-Tea-Bags-1-75-oz-50-g/27343?at=0

Sertifikuota, ekologiška arbata iš Dardžilingo, auginta Indijos Himalajuose. Renkama arbatos laukuose, kuriuose nėra naudojamos trąšos ar kitos cheminės medžiagos. Arbata pagaminta iš neapdorotų arbatos lapų, todėl labai svarbu, kad jie būtų užauginti be cheminių medžiagų.

Sveika pakuotė:
1. Kiekvienas arbatos maišelis yra atskirai supakuotas į vokelį, norint išsaugoti šviežią, natūralų kvapą.
2. Arbatos maišeliai yra pagaminti iš ekologiško popieriaus. Jokių chemikalų (kurie pakeistų arbatos skonį).
3. Arbatos maišelio susegimui nebuvo naudojamas metalas, todėl arbata neturi jokio metalo skonio.
4. Arbata yra supakuota oro kompresoriaus pagalba, kuris užkerta kelią bet kokiems nešvarumams.

Iš atsiliepimų: labai patinka ši arbata, nemėgstu aromatizuotų, vertinu natūralumą. Ši labai gero skonio, švelni.