2011 m. balandžio 16 d.

Yummy Earth guminukai-meškučiai





10 pakelių po 25 gramus (apie 9-10 meškučių). Iš natūralių ingredientų, be dirbtinių dažiklių. USDA sertifikuoti kaip ekologiškas produktas. Su tikromis vaisių sultimis. Viename pakelyje yra 100 proc. vitamino C dienos normos.

Iš atsiliepimų:
Man pasirodė šiek tiek per saldūs, kaip saldi želatina. Bet kitiems ragavusiems paliko labai gerą įspūdį ;) Nėra tokie skaidrūs kaip foto, labiau matiniai, tarsi aplipę miltais. Kai kurie sulipę į ilgą juostą, tiesiog nesupjaustyti. Aišku, didžiausias pliusas, kad neprikimšti chemijos ;)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Yummy-Earth-Organic-Gummy-Bears-10-Snack-Packs-25-g-Each/33850?at=0

Weleda Everon lūpų balzamas, 0.17 oz (4.8 g)

http://www.iherb.com/Weleda-Everon-Lip-Balm-0-17-oz-4-8-g/11186?at=0
WELEDA lūpų pieštukas Everon puikiai pasirūpins jautriomis, išdžiuvusiomis ar suskirusiomis Jūsų lūpomis. Odai artimos natūralios medžiagos kaip grynas simondsijų aliejus, taukmedžio sviestas ir vertingas rožių vaškas apsaugos jautrias lūpas nuo išdžiūvimo. Everon išlaiko lūpas minkštas, stangrias ir suteikia joms aksominį blizgesį. WELEDA lūpų pieštukas patikimai apsaugo lūpas nuo žalingo aplinkos poveikio ir neleidžia joms suskirsti bei sutrūkinėti. Everon turi natūralų apsaugos nuo saulės faktorių SPF 4.

Everon pagrindas yra tik augaliniai aliejai ir vaškai. Everon sudėtyje nėra iš naftos produktų gaunamų vazelino ar parafino aliejų.

Iš atsiliepimų: riebus, išlaiko lūpas minkštas, neleidžia joms sausėti, patikimai apsaugo nuo šalčio. Bus kartojamas daug sykių, ypač žiemą.