2011 m. gegužės 22 d.

Irwin Naturals papildas koncentracijai ir atminčiai gerinti

Su Omega 3. Ginkmedžio ekstraktas gerina atmintį ir smegenų veiklą.
Sudėtyje esantis vinpocetinas iš žiemės sėklų ekstrakto aktyvina galvos smegenų žievės kraujotaką, daro smegenis atsparesnes deguonies trūkumui, pagerina galvos smegenų ląstelių medžiagų apykaitą, deguonies ir gliukozės pasisavinimą, todėl pagreitėja smegenų ląstelėse vykstantys nervinio impulso plitimo procesai. Po 2003 m. JAV ir Didžiojoje Britanijoje atliktų mokslinių tyrimų nustatyta, kad vinpocetinas pagerina jaunų ir vidutinio bei vyresnio amžiaus žmonių atmintį ir pažintines funkcijas.
Dimetilaminoetanolis - vienas iš funkcionaliausių smegenų veiklos stimuliatorių, yra nervinių impulsų tarp nervinių ląstelių pernešėjas. Pagerina fizinę ištvermę, stimuliuoja ląstelių gebėjimą panaudoti gautą deguonį, pagerina nuotaiką, miego kokybę, sumažina nuovargį. Gerina atmintį ir sugebėjimą koncentruotis krūvio metu, pagerina intelektą.
Cholinas dalyvauja galvos smegenų procesuose, susijusiuose su mokymusi ir įsiminimu.
Acetil l-karnitinas dalyvauja smegenų regeneracijos procese ir tuo pačiu stabdo neurodegeneraciją (nervinių ląstelių senėjimas). Tai pat sumažina negatyvų streso poveikį.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Irwin-Naturals-Ginkgo-Smart-Maximum-Focus-Memory-60-Liquid-Soft-Gels/3168?at=0