2011 m. rugsėjo 2 d.

Herban Cowboy, kūno dezodorantas 2,8 uncijos (80 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Herban-Cowboy-Natural-Grooming-Deodorant-Forest-2-8-oz-80-g/28530?at=0
Ilgai išliekantis kūno dezodorantas. Sudėtyje nėra parabenų, aliuminio, triklozano, alkoholio ar propilenglikolio.

Iš atsiliepimų: Vyras liko patenkintas šiuo dezodorantu kvapas silpnas, tepasi gerai ir sulaiko prakaito kvapą.

Spectrum Essentials, sėmenys 15 uncijos (425 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Organic-Whole-Premium-Flaxseed-15-oz-425-g/21399?at=0

Sėmenys, turtingas nepakeičiamomis riebalų rūgštimisdaug omega 3-6-9, riešutų skonio. Sėmenys palaiko normalią virškinamojo trakto funkcionavimą ir gali turėti teigiamą poveikį cholesteroliui. ALA omega-3 pagrindinių riebalų rūgštis, kuri palaiko širdies sveikatą, padeda išlaikyti gražius plaukus, odą ir nagus.

Iš atsiliepimų: Paskaičiau, kad labai sveika tai pirkau. Susimaliau kelis šaukštus ir naudosiu visur kur tiks.

Crystal, kūno dezodorantas granatų kvapo 2.25 fl oz (66 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Essence-Mineral-Deodorant-Roll-On-Pomegranate-2-25-fl-oz-66-ml/21066?at=0

Kūno dezodorantas granatų, be parabenų, be aliuminio chlorohidrato. Pagamintas iš natūralių mineralinių druskų palieka nematomą apsauginį barjerą nuo kvapą sukeliančių bakterijų. Galingas antioksidantas, granatų skatina odos regeneraciją.  Nelipnus, nepalieka baltų likučių. Dar turiu su levandomis ir baltąja arbata taip pat patinka.

Iš atsiliepimų: Man labai tinkantis dezodorantas. Kartoju jau kelintą kartą.

Nourish, veido prausiklis 8 fl oz (236 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nourish-Face-Wash-Cucumber-and-Watercress-8-fl-oz-236-ml/28267?at=0
Ekologiškas veido švelnus prausiklis, tinka visiems odos tipams, taip pat jautriai odai. Egzotiškų augalų aliejai drėkina ir minkština odą, agurkai atgaivina ir apsaugo odą, vitamino E, ramunėlės ir cinkas gido odą.

Iš atsiliepimų: Super kvapas, apelsinais kvepia gerai putoja, reikia labai labai nedidelio kiekio. Kai užsipyliau nemenkai, tai kol nuskalavau visą.

Eco-Dent, minkštas dantų šepetukas su keičiama galvute



Nuoroda: http://www.iherb.com/Eco-Dent-Fun-Brush-Soft-1-Toothbush-with-1-Replaceable-Head/9787?at=0
Minkštas dantų šepetukas su keičiama galvute, papildomai įdėta galvutė keitimui, suapvalinti šereliai padės apsaugoti dantis. Tinka vaikams nuo 5 metų.

Iš atsiliepimų: Patiko, minkštas, net išrankusis mažylis šiek tiek pasivalė, kitu šepetelių net neprisileisdavo. Nors pirkau vyresnėliui, bet greičiausia, kad mažylis naudos. Faina, kad keičiama galvute. Bus kartojamas tikrai.

Aloe Cadabra, lubrikantas 2,5 uncijos

Nuoroda: http://www.iherb.com/Aloe-Cadabra-Personal-Lubricant-French-Lavender-2-5-oz/28816?at=0

Lubrikantas 95% ekologiškas alijošiaus gelis, praturintas vitaminu E, be parabenų.

Iš atsiliepimų: dar neišbandytas, konsistencija kaip drebučių, levandų kvapo galima sakyt nejaučiu, vos vos juntamas.

Jarrow Formulas, B kompleksas 100 kapsulių

Nuoroda: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-B-Right-100-Capsules/110?at=0

B kompleksas, Methylcobalamin yra geriau absorbuojamas ir išsaugotas, nei kitų formų B12.  Methylcobalamin ir niacinamidas saugo smegenų ir nervų audinius.
Piridoksal 5-fosfato (P-5-P) yra kofermento formos vitamino B6 ir yra būtinas baltymų ir amino rūgščių apykaitoje.Gerti po 1 kapsulę per dieną valgio metu, arba kaip patarė kvalifikuotas sveikatos priežiūros konsultantas.
Įspėjimai: Šio produkto sudėtyje yra vitamino B3 (niacino), kuris gali sukelti pykinimą, ypač jei gertumėte ant tuščio skrandžio. Ligos simptomai yra trumpalaikiai -  maždaug vieną pusę valandos, galite jausti deginimą, dilgčiojimą, niežėjimo pojūtį,  kartu su odos paraudimais. Kai kuriais atvejais, galvos svaigimas arba gali atsirasti dusulys. Jei pasireiškia sunki reakcija, gerti daug vandens ir nebenaudoti.


Iš atsiliepimų: tėvams pirkau šį kompleksą, pagerėjimus pajuto gan greitai ir džiugino tai, kad efektyvumas panašus į leidžiamus, svarbu gert pirmoj dienos pusėj, nes kitaip sunku užmigt.

Health From The Sun, nakvišų aliejus, 500 mg, 180 kapsulių

Nuoroda: http://www.iherb.com/Health-From-The-Sun-Evening-Primrose-Oil-500-mg-180-Softgels/17825?at=0


Maisto papildas Omega-6, nakvišų aliejus šalto spaudimo. Nakvišų aliejus išgaunamas iš aukščiausios kokybės nakvišų sėklų, be cheminių tirpiklių, heksano naudojimo.Atlikti griežtos kokybės tyrimai, tad garantuotas dėl savo grynumo, stiprumo.

Iš atsiliepimų: išgėriau jau visą pakuotę. Poveikį pajutau, nebuvo jokių prieš MMM reiškinių, o dar kai turiu "Diva Cup" taurelę, tai net nejaučiu kai ateina ir praeina MMM.  Šiaip db negeriu nakvišų aliejaus jau kokie 2 mėn su viršum, o vat jokie nemalonus pojūčiai negrįžta, tai nesuprantu ar čia kas susiję ar šiaip kas pasikeitė.
Ten dviejų kapsulių sudėtį rašo. Nors aš geriau po vieną. Apskritai visada vartoju mažiau tablečių, nei kad rašo amerikiečiai.
Aš tik papildysiu, kad nakvišų aliejų galima pakeist juodųjų serbentų aliejum - bent taip nurodyta mano knygoj, nes pati vakar skaitinėjau apie nakvišas. Ten tiksliau rašoma, kad sergant krūties vežiu, kuris yra estrogen-receptor possitive (estrogen-related) reikėtu riboti arba išvis nenaudot nakvišų aliejaus (ir tada rekomenduoja pakeist ji juodaisiais serbentais).

MegaFood, B kompleksas 60 tablečių

Nuoroda: http://www.iherb.com/MegaFood-Balanced-B-Complex-60-Tablets/36585?at=0


Maisto papildas. Visų B grupės vitaminų papildai vaidina svarbų vaidmenį energijos gamybai, išlaikyti sveiką nervų sistemą ir hormonų gamybą. Subalansuotas B kompleksas yra 100% todėl gali būti vartojamas ant tuščio skrandžio, bet kuriuo paros metu 1 tabletė per parą, nes lengvai virškinamas.


Iš atsiliepimų: Vartoju šituos ir jaučiasi energijos daugiau, kas antra diena imu B kompleksą, o kas kita antra diena imu Floradix geležį. Dar neseniai taip naudoju, bet jaučiuosi geriau, tik neaišku ar viskas padeda, ar kažkas labiau.

Source Naturals, Multi-Maistingųjų medžiagų kompleksas akims, 90 tablečių


Nuoroda: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Visual-Eyes-Multi-Nutrient-Complex-90-Tablets/1487?at=0

Maisto papildas akims, su mėlynių ekstraktu, lipo rūgštimi ir liuteinu. Stiprus derinys vitaminų ir mineralinių antioksidantų, žolelių ir amino rūgščių, padeda palaikyti normalią akių funkciją. Aukštos kokybės maistingųjų medžiagų kompleksas. Vitaminų ir mineralinių antioksidantų apsaugą jie suteikia jautriems akių audiniams, kurie yra ypač linkę į laisvųjų radikalų žalą.

Iš atsiliepimų: regėjimas mano geras, bet noriu pagert profilaktiskai, nes nuolat prie kompiuterio. Atsiliepimai geri, sudėtis gera (viskas ko akims reikia). Šie patiko sudėtimi (atitinka reikiamas normas, neviršija normų sudejus su mano naudojamais multivitaminais). Rekomenduojama po 2-4 tabletes per diena.
Akims vieni pagrindiniu dalyku yra vitaminai A, E, C ir B kompleksas bei cinkas (tik cinko nereikėtu viršyt 100mg dozės per visus naudojamus papildus/vitaminus, nežinau kokios normos vaikams yra). O iš augalų (rašau angliškai, kad patogiau ieškot būtų ir nereikėtu verstis): bayberry bark, cayenne (capsicum), red raspberry leaves, bilberry.

Aš šiuos nusipirkus - dar neseniai naudoju, bet jaučiu akyčių atsigavimą, mažiau pavargę jaučiasi po darbo kompiuteriu. Šiaip daugiau geriu, kad pastiprinčiau akis, nes kolkas problemų nėra, tai ir nenoriu kad būtų. O dėl sudėties pasirodė labai puiki, visko ko akims reikia ir reikiamom normom.

Country Life, Biotinas, 5 mg, 120

Nuoroda: http://www.iherb.com/Country-Life-High-Potency-Biotin-5-mg-120-Veggie-Caps/6388?at=0&rcode=dap706

Maisto papildas, B grupės vitaminas-plaukams, galvos odai ir nagams.

Iš atsiliepimų: pasirodė žymiai patrauklesnis, nei iki šiol gertas now food , nors buteliukas stiklinis, sveria ne ką daugiau, jis mažesnis ir pačios kapsulės mažesnės, maloniau nuryti, o biotino koncentracija tokia pat.

Aubrey Organics, vyriška plaukų želė, su ženšeniu, biotinu, 6 fl oz (177 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Ginseng-Biotin-Hair-Gel-6-fl-oz-177-ml/7950?at=0

Plaukų želė vyrams su ženšeniu, biotinu, 100% natūralūs ingredientai, suteikia plaukams blizgesio.


Iš atsiliepimų: vyro plaukai stori, tai nelabai patiko, o man patiko ant plonesnių plaukų.

Aubrey Organics, žolelių lakas plaukams, super stipri fiksacija 8 fl oz (237 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Natural-Missst-Herbal-Hairspray-Super-Hold-8-fl-oz-237-ml/7572?at=0

Žolelių lakas plaukams, 100% natūralūs ingredientai, išlaiko šukuoseną visą dieną. Super stipri fiksacija.

Iš atsiliepimų: plauku lakas, labai patinka, stipri fiksacija, plaukai visą dieną nesukrenta, pas mane ploni labai, tai labai tinka šis lakas.

Now Foods, vitaminas E dvigubo stiprumo, 1 fl oz (30 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-E-Oil-Double-Strength-1-fl-oz-30-ml/565?at=0

Vitaminas E yra pagrindinis antioksidantas ir svarbiausias gynybos nuo lipidų peroksidacijos, Sudėtyje yra tik 100% natūralaus vitamino E. Gali būti naudojamas kaip maisto papildas arba kosmetikai ir kitoms odos problemoms spręsti.
Kaip atskirti ar natūralus ar ne: natūralus -d-alpha-tocopherol(ir tocotrienols) sintetinis dl-alpha-tocopherol. Skirtumas tik l raidėj.

Iš atsiliepimų: Šis vitaminas geras pasirinkimas, kadangi jo cheminė formulė atitinka natūralaus E vitamino formulę. Jis natūralus, nerafinuotas, organizmas gerai tokį pasisavina.




Kiss My Face vaikškas šampūnas 236 ml

Nuoroda: http://www.iherb.com/Kiss-My-Face-KL-Obsessively-Natural-Kids-Self-Foaming-Shampoo-Body-Wash-Orange-U-Smart-8-fl-oz-236-ml/18716?at=0

Atsiliepimai:
šį vaikiška šampūną bandžiau vieną kartą nepatiko, kad kaip vanduo nors putoja ir lyg akių negriaužė

Nature's Gate granatų ir saulėgražų šampūnas 532 ml

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Hair-Defense-Shampoo-Pomegranate-Sunflower-18-fl-oz-532-ml/18881?at=0
Naudojant kasdien granatų ir saulėgrąžų šampūnas apsaugo plaukų spalvą nuo išblukimo, saugo plaukus nuo žalingo poveikio UV spindulių, aplinkos. Sudėtyje yra pantenolio, sojų baltymų, daržovių baltymų, simondsijų aliejaus, agurklių gėlių sėklų aliejaus, vitamino C ir vitamino E.
-Saulėgrąžos apsaugo nuo spalvos blukimo ir suteikia blizgesio.
-Granatai veikia kaip stiprus antioksidantas, kovojantis su laisvais radikalais, kartu su vitaminais C ir E.
-Simondsijų aliejus aprūpina plaukus ir galvos odą vitaminais bei mineralais.

Atsiliepimai:
Šis šampūnas labai labai nepatiko, labai sausina plauka gaunasi tikras šiaudas nei šukų įkišti neina.

Millk Creek, kondicionierius su keratinu 16 fl oz (473 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Mill-Creek-Keratin-Conditioner-Repair-Formula-16-fl-oz-473-ml/6603?at=0
Plaukų kondicionierius su keratinu, iš natūralių ir ekologiškų ingredientų, be dirbtinių dažiklių, be parabenų, stiprina plaukus, suteikia blizgesio.


Iš atsiliepimų: Man patiko mano plaukai naturalūs, tamsūs, riebios šaknys,  pirkau ir šampūną ir balzamą, kvapas skanus, skystokas, bet nieko tikrai, aš laikau balzamą ne mažiau nei 5 min ant plaukų, trumpiau laikant gal tas poveikis ir nelabai pasijaučia.

Lafe's natural purškiamas dezodorantas 237 ml



74 proc. ekologiškas.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Lafe-s-Natural-Body-Care-Natural-and-Organic-Deodorant-Spray-Lavender-8-oz-237-ml/10914?at=0

Atsiliepimai:
purškiamas bealiumininis prakaito kvapą naikinantis purškiamas dezodorantas puikiai sulaiko prakaito kvapą, jis su levandų eteriniu, bet jo beveik nesijaučia. Ilgam užteks, nes paraleliai naudoju ir tą drusko akmenėlį, kurį reikia sudrėkint. Purškiamą imu ten kur žinau, kad nebus vandens akmenėlio sudrėkinimui, o į civilizuotas vietas imu kelioninio dydžio (40g.) druskos akmenėlį

Orjene organics serumas nuo raukšlių 200 ml



Koncentruotas nakties serumas nuo raukšlių.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Orjene-Organics-CoQ10-Olive-Vitale-Age-Recovery-Serum-1-fl-oz-30-ml/21275?at=1

Atsiliepimai:
Kvapas tai nieko gero, bet pats serumas gana maloniai tepasi, neriebina odos. Kad efektyvus tai tikrai, tepu pries nakti, ryte atsikelus oda atrodo stangresne, sviezesne, kai kurios rauksleles aplink akis lyg ir sumazejo. Bet manau, cia jau siek tiek vyresnei odai jis skirtas, kazkaip neisigilinau pries pirkdama. Kartociau nebent po 10 metu

Nature's plus, Animal Planet kramtomosios tabletės, vyšnių skonio




Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade-Children-s-Chewable-Natural-Cherry-Flavor-180-Animals/7540?at=0

Multivitaminų ir mineralinių medžiagų maisto papildas vaikams. Be glitimo
Vienoje tabletėje yra 16 vitaminų ir 8 mineralai plius Spirulina, morkos, brokoliai, rudieji ryžiai, špinatai.
1 tabletė per parą.

Atsiliepimai:
Kramtomi gyvūnėliai, vienam užtektų trims mėnesiams <...> Talpa plastikinė, kramtomos tabletės gyvūnėlų (dramblio, begemoto, liūto ir tigro) formos, vyšnių skonio, manau bus einami, tuo labiau ir man jie imponuoja, nes sudėty yra papajos, morkų, špinatų, brokolių, obuolių, ananaso

Yogi Tea žalia arbata su mėlynėmis, 16 pok.




Nuoroda: http://www.iherb.com/Yogi-Tea-Green-Tea-Blueberry-Slim-Life-1-12-oz-32-g-16-Tea-Bags/7766?at=0

Suteikia energijos, mažina apetitą.
Su kofeinu.

Iš atsiliepimų: Pastaruoju metu kaifuoju nuo šios arbatos . Užsisakiau vien dėl stebuklingojo žodžio "blueberry" ir nė trupučio nenusivyliau. Arbata tikrai kvepia mėlynėmis, skani ir, kaip ir parašyta aprašyme, juntamai suteikia energijos. Dabar rytais darbe nebesnaudžiu
Pastaruoju metu kaifuoju nuo šios arbatos . Užsisakiau vien dėl stebuklingojo žodžio "blueberry" ir nė trupučio nenusivyliau. Arbata tikrai kvepia mėlynėmis, skani ir, kaip ir parašyta aprašyme, juntamai suteikia energijos. Dabar rytais darbe nebesnaudžiu thumbup.gif
User is offline

Frontier Natural Products cinamono lazdelės 36gr.




Cinamono lazdelės

USDA ekologiški
Neapšvitinti
Sertifikuoti QAI

Nuoroda:
http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Organic-Cinnamon-Sticks-1-28-oz-36-g/35854?at=0

Iš atsiliepimų: Nerekomenduoju, ne tikrasis cinamonas, o vadinamoji cinamono atmaina casia

Now Foods žuvų taukai 120 vnt.



Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-EPA-Molecularly-Distilled-120-Softgels/858?at=0

Maisto papildas skirtas širdžiai ir kraujagyslėms stiprinti. Be cholesterolio.
Kapsulės sudėtis (želatina, glicerinas, vanduo) ir vitaminas E (natūralus d-alfa tokoferolis)
Sudėtyje yra žuvies (sardinių, ančiuvių, skumbrių) ir sojos dariniai.
Sudėtyje nėra cukraus, druskos, krakmolo, mielių, kviečių glitimo, kukurūzų, pieno, kiaušinių, vėžiagyvių ar konservantų


Iš atsiliepimų:
Jie yra ištirti dėl toksinų ir turi didelį kiekį DHA (vertingiausia žuvų taukų dalis). Daugumoje žuvų taukų DHA būna 120 mg kapsulėje, o čia 240 mg, taip, kad išgėrus vieną kapsulę nauda kaip iš dviejų.
Cholesterolio kiekį sureguliuoja didelis DHA kiekis (viena iš sudedamųjų omega 3 dalių). Bet nevisuose parduodamuose žuvų taukuose yra cholesterolio

Doctor's Best gliukozaminas, Chondroitin MSM, 240 kapsulės





Maisto papildas:
Palaiko sveikus sąnarius ir jungiamąjį audinį. Naudinga plaukams, nagams ir odai.
Sudėtyje yra natrio, kalio gliukozamino sulfatas, galvijų chondroitino sulfatas plius grynas MAM. (Lignisul MAM).

Iš atsiliepimų: kazkur skaiciau kad geriausiai gliukozaminas skystas pasisavinamas, ir dar skaiciau kad geriant gliukozamina reikia kartu gerti ir ...... vat ir bijau dabar pameluot... lyg kad helurono rugsti. nes pasisavinimas geresnis. cia kalbant apie sanarius, del odos nezinau.
 

Nubian Heritage taukmedžio sviesto muilas su sojos pienu

http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Raw-Shea-Butter-Soap-With-Soy-Milk-Frankincense-Myrrh-5-oz-141-g/12780?at=0

Jaunina, tinka aknės priežiūrai ir gydymui
Yra daug gyvybiškai svarbių vitaminų ir maitinamųjų ingredientų, taip pat vitaminų E, sojos pieno ir kakavos sviesto, specialus eterinių aliejų mišinys su Mirra, kardamonu, imbieru, juodieji pipirai.
komentaras: Ai, bandžiau šį muilą, patiko labai, ypač kvapas, o ir visi jų muilai man tikrai labai geri ar blogiausiu atveju normalūs biggrin.gif