2011 m. liepos 5 d.

Giovanni, giliai drėkinantis kondicionierius, 8,5 fl oz (250 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-as-Silk-Deep-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6403?at=0
Kondicionierius pažeistiems plaukams, sudėtyje yra augalinių baltymų nuramina sausus ir pažeistus plaukus, suteikia plaukams blizgesio. Ramina nepaklusnius plaukus sumažina garbanas.


Iš atsiliepimų: Mano atradimai iš iherbo, tai yra šis kondicionierius, mano plaukai dar niekada nebuvo tokie švelnūs ir gražūs nuo natūralių šampūnų.

Bent man šitas kondicionierius (ir šampūnas) patys pačiausi - turbūt smagiausi plaukai po jų lieka, neišsausina, nesuriebalina.


Kvapo beveik jokio, konsistencija gana skysta, maniau, kad poveikis bus prastesnis, bet man jis tiko. Plaukai svelnus, purūs.


Nors sudėtis ir neblizganti, bet sumąsčiau išbandyti, kol kas tik išsiploviau galvą ir man jau nepatiko, kad balzamas visai nepadėjo iššukuoti šlapių plaukų.

Fuchs vaikiškas dantų šepetėlis

Nuoroda: http://www.iherb.com/Fuchs-Brushes-Junior-Natur-Natural-Bristle-Toothbrush-Child-Medium/10244?at=0&x=1
Vaikiškas dantų šepetėlis.

 Iš atsiliepimų:
Šepetukas vaikui, geras, tik trumpoka rankena, bet čia turbūt pripratimo reikalas.

šį šepetuką mažiukė net į burna neleidžia įkišti labai kietas ir skaudus ėjau į pardę pirkti kito

Badger SPF 30 apsauga nuo saulės, 0,65 uncijos (18,4 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Badger-Company-All-Season-Face-Stick-SPF-30-Sunscreen-Unscented-65-oz-18-4-g/23456?at=0&x=
Padeda išvengti nudegimų nuo saulėje UVA-UVB apsauga, puikus nosies, lūpų, ausų, skruostų ir t.t apsaugai, ekologiškai švarus,saugus vaikams
Vaikai iki 6 mėnesių amžiaus: kreipkitės į gydytoją.


Iš atsiliepimų: Patogus daiktas, kai nesinori kremu mozotis, baltas atspalvis patrynus įsigeria į odą ir jo beveik nelieka.

Jason, Dantų pasta su papaja ir mėta, 4,2 uncijos (119 g)




Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-PowerSmile-Papaya-Enzyme-Gel-Toothpaste-Peppermint-4-2-oz-119-g/20548?at=0&x=
Be fluorido, be sulfatų, natūrali dantų pasta. Papaja ir ananasų fermentai padeda išvengti apnašų ir ėduonies susidarymo. Arbatmedžio ir Neem aliejus padeda kovoti nuo bakterijų ir cukraus rūgščių susidarymo. Pipirmėčių aliejus silicis ir soda pašviesina ir išbalina dantis be cheminių medžiagų. 

Vaikai iki 2m: Pasikonsultuokite pas odontologą ar gydytoją.
Vaikai iki 6m: Naudokite žirnio dydžio kiekį.

Iš atsiliepimų:Pasta kaip pasta, maniau, bus šiek tiek vaisinė, bet yra mėtinė, kaip ir parašyta. Gerai valo, patinka.

Avalon Organics, Q10 veido tonikas 8 fl oz (235 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Co-Enzyme-Q10-Skin-Care-Perfecting-Facial-Toner-8-fl-oz-235-ml/4450?at=0&x=1
Valo, drėkina ir atkuria odos pusiausvyrą, visiems odos tipams, be dirbtinių dažiklių, sintetinių kvapų ar parabenų.

Iš atsiliepimų: Odos nedžiovina ir nedirgina, bet kvapas keistokas. Dar neseniai pradėjau jį naudoti, todėl daug komentuoti kaip ir negaliu.

Queen Helene, iš vynuogių sėklų ekstrakto, nusilupanti kaukė, 179 g / 6 oz


Nuoroda: http://www.iherb.com/Queen-Helene-Grape-Seed-Extract-Peel-Off-Masque-179-g-6-oz/18194?at=0&x=1

Valo užsikimšusias poras, minkština, ramina ir tonizuoja veido odą. Vynuogių sėklų ekstraktas yra galingas antioksidantas, jis padės išvalyti ir pagerinti jūsų odos būklę. Per kelias minutes, vynuogių sėklų kaukė išdžius į  plėvelę, paskui ją nulupkite, išsitraukia nešvarumai, pašalinkite bet kokį perteklių kaukės su šiltu vandeniu. Venkite, kad nepatektų į akis, antakius. Norėdami gauti geriausius rezultatus, pakartokite du kartus per savaitę.
Iš atsiliepimų: Ir vėlgi - nieko vau nepadaro, bet bendrą odos būklę pagerina, suteikia švelnumo ir švarumo pojūtį. MB mėgstamiausia, todėl bus kartojama.

Alba Botanica sausas kokosų aliejus su SPF 15

Nuoroda: http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Coconut-Dry-Oil-with-SPF-15-Natural-Sunscreen-4-5-fl-oz-133-ml/11777?at=

Atsparus vandeniui, be parabenų, padeda išvengti nudegimų saulėje. 100% augalinės kilmės ingredientų.

Iš atsiliepimų: Kvapas, tekstūra, naudojimo patogumas patiko.

Blum Naturals, makiažo valymo servetėle jautriai odai, 1vnt

Nuoroda: http://www.iherb.com/Blum-Naturals-Daily-Cleansing-Makeup-Remover-Towelette-Dry-Sensitive-Skin-1-Towelette/30597?at=0

Sudėtyje yra ekologiškų ramunėlių ekstrakto. Sausai ir jautriai odai švelniai pašalina akių ir veido makiažą.

Iš atsiliepimų: ji sausai ir jautriai odai. Makiažą, įskaitant tušą, nuvalė puikiai, lengvai ir greitai, akių ir odos nesujautrino, kvapo stipresnio neturi. Žodžiu, man patiko. Išbandysiu dar kitu rūšių ir žiurėsiu kas geriausiai tinka, bet manau vistiek kažkurias iš jų išsirinksiu, nes labai patogu, kad yra po 1vnt supakuota, tai naudoji kai tikrai reikia, nes kai buna bendras pakelis, tai to ekstra atvejams skirto naudojimo dažniausiai nebūna, nes pradarai kai tikrai reikia, o paskui naudoji, kad nesudžiūtu....

Crystal Kūno Dezodorantas, Crystal Stick, 3,5 uncijos (100 g)



Nuoroda: http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Stick-3-5-oz-100-g/6378?at=0

Nėra aliuminio chlorohidrato vyrams ir moterims, bekvapis, nedažo, tinka pažastims ir kojoms, 100% natūralus iš mineralinių druskų.
Crystal Stick kūno dezodorantai yra pagaminti iš natūralių mineralinių druskų, be kvepalų ir cheminių medžiagų. Jis pašalina kūno kvapą. Sudrėkinkite vandeniu akmens viršų paskui tik tepkite. Jis paliks nematomą apsauginį barjerą nuo kvapą sukeliančių bakterijų ant odos
Iš atsiliepimų: Atidariau toks nemažai išsuktas buvo, bekvapis visiškai, o jau kietumas nesupratau dar aš jo labai pasitepiau tik kartą,bandysim kai reiks kur eiti kaip veiks.

"Tepe" ultra minkštas dantų šepetėlis


Nuoroda:http://www.iherb.com/TePe-Oral-Health-Care-Special-Care-Ultra-Soft-Toothbrush/29280?at=0
Iš atsiliepimų: labai minkštas, pirkau vyrui prie pastos tai labai patenkintas.

"Mill Creek", šampūnas nuo pleiskanų, 16 fl oz (473 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Mill-Creek-Dandruff-Control-Shampoo-Treatment-Formula-16-fl-oz-473-ml/7059?at=0
Šampūnas nuo pleiskanų su akmens anglių degutu, alijošiumi ir dilgėlėmis. Iš ekologiškų sudedamųjų dalių, be parabenų, benatrio laurilsulfato, be dirbtinių dažiklių. Šis išskirtinis mišinys akmens anglių degutas aktualiausias sprendimas, alijošius ir dilgėlių ekstraktas ramina galvos odos sudirginimą ir padeda pašalinti galvos odos pleiskanojimą.
Iš atsiliepimų: Mano dukra buvo labai daug išbandžiusi šampūnų pirktų Lietuvoje, bet niekas nepadėjo. O šitas padėjo: neliko pleiskanų ir šiaip malonus.

Desert Essence, ekologiškas plaukų šampūnas 8 fl oz (236 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Organics-Hair-Care-Shampoo-Fragrance-Free-8-fl-oz-236-ml/11024?at=0

Šampūnas yra švelnus, ekologiški ekstraktai ir aliejai suteikia drėgmės, mineralinių medžiagų ir vitaminų, kad plaukai augtų stipresni. Po naudojimo plaukai būna minkštesni, lengviau šukuojami. Ekologiška  žalioji arbata: turtinga antioksidantų ir polifenolių, žalioji arbata suteikia plaukams blizgesio. Ekologiškas simondsijų aliejus ir dilgėlių ekstraktai: stiprina plauką, sudrėkina ir atgaivinta galvos odą.

Iš  atsiliepimų:

Man pleiskanojimas yra kaip alerginė reakcija, daugumoje šampūnų yra alergenų. Naudoju šį, bet dar anksti šnekėti, bet matau didžiulį skirtumą jau po pirmo plovimo, žiūrėsiu, kaip toliau naudosis.

Kažkuri rekomendavo kaip natūralų, be kvapiklių ir kitų alergenų, mano pastebėjimu labai labai putoja, ar nebus jame kokių pūtiklių vietoj sulfatų, parabenų prikrauta. Plaukų neriebalina, plaukai blizga, viskas puiku. Tik tiek, kad per naktį buvau pasitepus rozmarinų aliejum , tad sunku suprasti, kieno čia nuopelnas.

Putoja tikrai smarkiai, man irgi keista buvo. Užtat puikiai išplauna aliejines kaukes, nes AO ir 5 kartus perplovus palieka visą riebalą plaukuose.. Dėl blizgėjimo nepasakysiu, man toks jausmas, kad jis sausina plaukus, tai būtinai perplaunu kondicionierium su biotinu.

Labai patinka, gerai išplauna, ilgai (3 d.) lieka švarūs, turiu galvoj kažkokią egzemą ar psoriazę  - tai ją nuramina, nebeniežti, tik jaučias, kad plaukus pasausina. Maniškiai sakyčiau tokie - šaknys linkusios riebaluotis, o patys plaukai normalūs, keletą metų nedažyti. Labai putoja, mėginau tikrint sudėtį, tai, atrodo, didelių blogiukų kaip ir nėra, pora tik tokių ingredientų vidutiniškų.

"Baby oh Baby" vaikiškas iš ekologiškų žolių kūno prausiklis, 8 fl oz

Nuoroda: http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Baby-Oh-Baby-Organic-Herbal-Body-Wash-8-fl-oz/9067?at=0

Kūdikių kūno prausiklis švelniai valo kūdikio kūną nedžiovina odos, tinka jautriai odai. Pagaminta su vitaminais A ir E ir organinių ekstraktų, kalendula (medetkų), ramunėlė, ir citrinžolė ir eterinių aliejų mišiniai: levandų, ramunėlių, ir apelsinų.

Iš atsiliepimų: noriu pagirti, patiko prausiklis skalsus ir skaniai kvepia.


GrabGreen, 3-in-1 skalbimo miltelių, 15,2 uncijos (432 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/GrabGreen-3-in-1-Laundry-Detergent-Fragrance-Free-24-Loads-15-2-oz-432-g/35022?at=0

Netoksiškas, natūralūs ingridientai, be fosfatų, be dažų, gerai plauna, pašalina dėmes, suteikia minkštumo
24pakeliai
Naudokite 1  - mažai sutepti rūbai
Naudokite 2  - labai sutepti rūbai. 
Nereikia atidaryti maišelis tirpsta vandenyje, visiškai ištirpsta šaltame arba karštame vandenyje.
Įmesti į skalbimo būgną, o ne skalbimo priemonių stalčių.

Iš atsiliepimų: paprastai perkam skystus, bet sugalvojau išbandyt tokius jau paruoštus paketėlius, manau daug patogiau.