2011 m. liepos 5 d.

Desert Essence, ekologiškas plaukų šampūnas 8 fl oz (236 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Organics-Hair-Care-Shampoo-Fragrance-Free-8-fl-oz-236-ml/11024?at=0

Šampūnas yra švelnus, ekologiški ekstraktai ir aliejai suteikia drėgmės, mineralinių medžiagų ir vitaminų, kad plaukai augtų stipresni. Po naudojimo plaukai būna minkštesni, lengviau šukuojami. Ekologiška  žalioji arbata: turtinga antioksidantų ir polifenolių, žalioji arbata suteikia plaukams blizgesio. Ekologiškas simondsijų aliejus ir dilgėlių ekstraktai: stiprina plauką, sudrėkina ir atgaivinta galvos odą.

Iš  atsiliepimų:

Man pleiskanojimas yra kaip alerginė reakcija, daugumoje šampūnų yra alergenų. Naudoju šį, bet dar anksti šnekėti, bet matau didžiulį skirtumą jau po pirmo plovimo, žiūrėsiu, kaip toliau naudosis.

Kažkuri rekomendavo kaip natūralų, be kvapiklių ir kitų alergenų, mano pastebėjimu labai labai putoja, ar nebus jame kokių pūtiklių vietoj sulfatų, parabenų prikrauta. Plaukų neriebalina, plaukai blizga, viskas puiku. Tik tiek, kad per naktį buvau pasitepus rozmarinų aliejum , tad sunku suprasti, kieno čia nuopelnas.

Putoja tikrai smarkiai, man irgi keista buvo. Užtat puikiai išplauna aliejines kaukes, nes AO ir 5 kartus perplovus palieka visą riebalą plaukuose.. Dėl blizgėjimo nepasakysiu, man toks jausmas, kad jis sausina plaukus, tai būtinai perplaunu kondicionierium su biotinu.

Labai patinka, gerai išplauna, ilgai (3 d.) lieka švarūs, turiu galvoj kažkokią egzemą ar psoriazę  - tai ją nuramina, nebeniežti, tik jaučias, kad plaukus pasausina. Maniškiai sakyčiau tokie - šaknys linkusios riebaluotis, o patys plaukai normalūs, keletą metų nedažyti. Labai putoja, mėginau tikrint sudėtį, tai, atrodo, didelių blogiukų kaip ir nėra, pora tik tokių ingredientų vidutiniškų.

1 komentaras:

  1. nėra kažkas super , bet gerai išplauna plaukus, be priekaištų.

    AtsakytiPanaikinti