2011 m. birželio 11 d.

One with Nature negyvosios jūros purvo muilas, 7 oz (200 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/One-with-Nature-Dead-Sea-Mud-Soap-Bar-7-oz-200-g/5781?at=0

Su negyvosios jūros druska ir taukmedžio sviestu.

Iš atsiliepimų:
va šitas tai super. Kvapai paprasti, neįkyrūs, plauna gerai, super skalsus (daugiau nei puseę metų naudojom, gal net apie nepilnus metus). Sunaudojom kelių kvapų juos, turėjau ir miniukų.

Labai labai patiko. Gerai prausia, nesausina, kiekis didelis, tik susinaudojo kazkodel greitai

Clean Well, All-Natural imbiero ir bergamotės antibakterinis skystas muilas, 9.5 fl oz (280 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Clean-Well-All-Natural-Antibacterial-Foaming-Handsoap-Ginger-Bergamot-9-5-fl-oz-280-ml/21074?at=0

Įrodyta, kad nužudo 99.99% bakterijų.

Iš atsiliepimų:

rankas sausino iki negalėjimo.

Hugo Naturals taukmedžio sviesto ir avižinių dribsnių skystas muilas, 8.5 fl oz (251 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Foaming-Hand-Soap-Shea-Butter-Oatmeal-8-5-fl-oz-251-ml/23592?at=0

Švelniai valo ir drėkina.

Iš atsiliepimų:

nežinau kas kaip ir kodėl, bet jau ne pirmas tokio tipo muilas, kuris sausina rankas, nors ir gerai viska nuplauna. Žiemą man neįmanoma tokius naudot....

Parissa vaško depiliacinės juostelės, 16 (8 dvipusės) juostelės

Nuoroda: http://www.iherb.com/Parissa-Quick-Easy-Wax-Strips-Legs-Body-16-8-Two-Sided-Strips/5762?at=0

Idealus pradedantiesiems, korekcijai ir kelionėms.

Iš atsiliepimų:

na aš savęs labai gailiu, tai vaškuotis man misija neįmanoma. Bet susigundžiau jomis vis tiek, tai aišku gailėjau savęs ir neplėšiau stipriai, bet kiek nuplėšiau, tai po to verkiau su skaudančia koja... Žodžiu, ne man tokiai jautruolei vaškas, bet šiaip sakyčiau geras ir veiksmingas dalykas, nepalieka prikibusio ant odos vaško. Prie maniškių juostelių dar mini azulene aliejuko šios firmos buvo pridėta - skirtas nuraminti odą po depiliacijos ir pan, bet man nepatiko jis.

Aubrey Organics skutimosi kremas, 4 fl oz (118 ml)

 Apelsinų kremo kvapo

 Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Creme-de-la-Shave-Orange-Cream-4-fl-oz-118-ml/14873?at=0

Iš atsiliepimų:
man labai patinka, skustuvas, pasitepus šiuo kremu, gerai slysta oda, po to nebūtina nieko papildomai tept, kad oda sudrėkintų. Kai vyras baigė naudot savo įprastą skutimosi želę (Gillete ar kažką pan.), irgi perėjo prie šito skutimosi kremo ir yra labai patenkintas. Nedidelis minusas yra tas, kad šiek tiek užkemša peiliukus, bet reikia dažniau pakišt po šiltu tekančiu vandeniu ir viskas gerai.

Skutimosi kremas, kaip ir daug kas minėjo, tai kemšasi kiek peiliukas nuo jo, nes labai tirštas tas kremas, kaip kokia grietinėlė . Bet po skutimosi oda lieka švelni, minkšta, padrėkinta, kol kas patiko:


Aviečių medaus kvapo


Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Creme-de-la-Shave-Raspberry-Honey-4-fl-oz-118-ml/15454?at=0

Iš atsiliepimų:
kvapai pasakiški (išbandzius visus esu), kremas labai malonus, slidus, lengva skusti su juo, oda neišsausinama. Minusas, kad labai kemša peiliuką ir išplaut tą kremą be galo sunku....

Alba Botanica skutimosi putos Mango Vanilla, 5 fl oz (145 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Moisturizing-Foam-Shave-Mango-Vanilla-5-fl-oz-145-ml/23797?at=0

Tinkamos vyrams ir moterims, visų tipų odai, be aerozolio.

Iš atsiliepimų: 
didelė didelė nesąmonė - turiu jas šiuo metu, tai liko dar vienam kartui (naudojau tik 2 kartus - pažastims ir blauzdoms naudoju). Žiauriai netaupios, pilna sauja prisipurškiu, kad vienai pažasčiai užtektų. Aišku su mažiau galima apseit, bet tada nėra prasmės išvis naudot jų, nes skuti kaip be nieko.... Nepirksiu daugiau tikrai ir niekam nerekomenduoju.

Alba Botanica savaiminio įdegio losjonas, 8 fl oz (237 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Very-Emollient-Body-Lotion-Light-Bronzing-Formula-8-fl-oz-237-ml/17930?at=0

Savaiminio įdegio losjonas su taukmedžio sviestu, kuris maitina ir apsaugo, saldžiųjų migdolų aliejus giliai drėkina. Alavijų, ramunėlių ir žaliosios arbatos ekstraktai padeda nuraminti išsausėjusią odą.

Iš atsiliepimų: 
jis palaipsniui suteikia įdegį. Tepdavau tiek kūnui, tiek veidui, greitai nudžiūdavo, lygiai išsitepdavo, gražiai parudindavo, bet sugedo pompa, tai parduotuvėje pasikeičiau į naują, bet rodos ir to pompa sugedo (arba tik įsivaizduoju tą), tai paskui nebenaudojau. O ir šiaip patingėdavau tepliotis, nes susitaikiau su baltaodės dalia ir atradau grožį šviesioje odoje.

Kiss My Face kremas nuo saulės SPF 15, 4 fl oz (118 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Kiss-My-Face-SC-Sun-Swat-SPF-15-4-fl-oz-118-ml/18293?at=0

Tinka ir vaikams
Be parabenų
Saulės filtras su citrinžole
Apsauga nuo UVA & UVB spindulių

Iš atsiliepimų:
man nepatiko tai, kad aliejukas - tokia visa lipni jaučiuosiu plius pats užsipurškimas nepatogus, nes tarkim papurški, pasitepi, rankos susialiejuoja ir jau tada nepatogu purkšt tokiu mechanizmu (patogu tik tai, kad nereikia daug pagalbos, galiu pati visur pasipurkšt).

Jason Natural Sunbrellas kremas nuo saulės visai šeimai, SPF 45, 4 oz (113 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-Sunbrellas-Family-Natural-Sunblock-SPF-45-4-oz-113-g/6275?at=0

Atsparus vandeniui, be parabenų.

Iš atsiliepimų:
labai puikai apsaugantis nuo saulės, tik minusas, kad palieka baltą plėvelę ant odos. Na prie vandens puiku ir man netrukdo, bet jei mieste kur naudot, tai reikėtų kito. Beje, net išsimaudžius (jūroje/ežere) jaučiasi, kad nenusiplovė visas, tai labai didelis pliusas.

Nourish veido drėkiklis su agurkais ir rėžiukais


100 proc. natūralus. USDA sertifikuotas. Su sviestmedžio sviestu, kuris maitina ir intensyviai drėkina odą. Acai uogų aliejuje esantys antioksidantai vitaminas E ir cinkas saugo ir gydo odą nuo bėrimų. Agurkuose yra natūralių enzimų, kurie valo odą ir poras. Saldžiųjų apelsinų aliejuje yra natūralių alfahidroksinių rūgščių, kurios  lygina ir šviesina odą. Tinka visiems odos tipams, taip pat jautriai odai.

Iš atsiliepimų:
Na, pirmiausiai reikėtų pradėti nuo to, kad jau antras indelis laukia savo eilės stalčiuje :) Po ilgesnio laiko įsigijau kremą, kuris patinka ir tinka. Kvapas super, nieko bendro su agurkais. Skaniai kvepia apelsinais, įpusėjus indelį, pradėjo kvepėti girtais apelsinais. Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo kietoka, bet šiaip kaip normalaus kremo, tiesiog tirpsta ant veido. Užtepus veidas lieka riebokas, blizgus, bet aš gana greitai po to tepu krempudrą ir jokių problemų. O šiaip kai susigeria, veidas lieka minkštas, drėgnas, jausmas tikrai malonus. Svarbiausia, kad jokio tempimo jausmo antroje dienos pusėje. Mano oda jautri, sausoka. Nežinau, ar tiktų riebesnei odai (gal vėsesniais metų laikais). Mano odos būklė tikrai pagerėjo, nes ilgai neradau tinkamo kremo ir oda buvo suirzusi. Puikus kremas ir dar be chemijos ;)


Gal ir tiktu mišriai odai, tačiau 5 numeriu eina citrus sinensis oil. O tai reiškia, kad dienos metu ir esant saulei nerizikuočiau tepti, kadangi visi citrusiniai aliejai įeinantys į kremus ar esantys kitokiu pavidalu ( tonikas, prausiklis ir pan. ) gali sukelti fototoksini efektą. Fototoksiškumas primena saulės nudegimą, tačiau iš tikrųjų išsivysto dėl reakcijos tarp saulės šviesos ir išgertų vaistų ar odos absorbuotų cheminių medžiagų ( kaip pvz.: citrusiniai aliejai ar kiti aliejai gaunami iš žievelių). Oda parausta, jaučiamas diskomfortas, sunkiais atvejais formuojasi pūslelės saulės paveiktoje vietoje. Kai fototoksiškumas pasireiškia dėl vaisto, pažeidimas gali atsirasti bet kokioje saulės apšvitintoje srityje. Ūmiai reakcijai nurimus dažnai lieka ryškesnė odos pigmentacija. Gali būti, kad Jums nesukels. Iš tiesų nuo pačio žmogaus organizmo priklauso. Pvz mano organizmas netoleruoja alijošiaus bet kokiu pavidalu ir bet kokiomis koncentracijomis ir sukelia fototoksinį efektą. Nors iš esmės alijošius nėra fototoksiškas. Tad kaip ir visur yra išimčių.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nourish-Daily-Face-Moisturizer-Cucumber-Watercress-2-oz-59-g/28264?at=0

Weleda aliejus nuo celiulito su beržų lapų ekstraktu, 3.4 fl oz (100 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Birch-Cellulite-Oil-3-4-fl-oz-100-ml/6739?at=0

Panaikina celiulitą. Kryptingai įveikia tiek vidines celiulito priežastis, tiek ir išorinius požymius - oda akivaizdžiai tampa stangri ir glotni. Suteikia Jūsų odai glotnumą. Skatina kraujotaką, šalina šlakus.

Iš atsiliepimų: 
naudoju jau antrąkart, bet ne dėl tikrosios paskirties, o dėl to, kad mane veža tas beržų kvapas Nors aliejų baisiai nemėgstu, tai šitą negaliu kasdien naudot, bet panaudoju kartkartėm, kai to kvapo pasiilgstu.

Badger Company kūno drėkiklis Creamy Cocoa, 2 oz (56 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Badger-Company-Everyday-Body-Moisturizer-Creamy-Cocoa-2-oz-56-g/22914?at=0

Su sertifikuotu kakavos sviestu.

Iš atsiliepimų:
labai labai patiko, skalsus, malonaus kvapo. Superinis daiktas, bet Hugo Naturals man nepralenkia....

Hugo Naturals mangų ir saldžiųjų apelsinų kūno sviestas, 4 oz (113 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Mango-Sweet-Orange-Body-Butter-4-oz-113-g/17109?at=0

Atkuria ir minkština odą.

Iš atsiliepimų: 
super, kvapas dieviškas, drėkinimas puikus, super skalsus. Bus kartojamas ir ne karta.

Labai man patiko. Laikau vonioje, tai gerai sušyla, gerai tepasi. Aišku vyras sakė, kad kvapas taukų (nors turiu mango-apelsinų).

One with Nature negyvosios jūros su taukmedžio sviestu kūno losjonas, 12 fl oz (350 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/One-with-Nature-Dead-Sea-Mineral-Lotion-Shea-Butter-12-fl-oz-350-ml/21308?at=0

Puikiai drėkina.

Iš atsiliepimų: 
šitas buvo labai švelnaus kvapo, gerai drėkino, tik neskalsus.

Kiss My Face, MO, Chinese Botanical drėkinantis kremas, 16 fl oz (473 ml)

Nuoroda:
http://www.iherb.com/Kiss-My-Face-MO-Chinese-Botanical-Ultra-Moisturizer-16-fl-oz-473-ml/18329?at=0

Su kininėmis žolėmis.

Iš atsiliepimų:
turėjome gavę jo n kvapų, tai kelias pakuotes i LT nusiuntėm, o patys likusias naudojom po truputi, bet nepatiko nei konsistencija, nei drėkinimas, nei kvapai ir galiausiai išmetėm.

Alaffia intensyvus kakavos sviesto losjonas, Vanilla Mocha, 8.0 fl oz (235 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Alaffia-Cocoa-Butter-Intensive-Body-Lotion-Vanilla-Mocha-8-0-fl-oz-235-ml/29725?at=0

Sausai ir labai sausai odai, su taukmedžio sviestu.

Iš atsiliepimų:

naudojom, naudojam ir dar sandėliuke turim (įvairių kvapų), nes čia vyro mėgstama firma, o man jie nelabai. Drėkina gerai, odai tinka, bet... pakuotės nepatogios, nes losjonai tiršti: su pompa vis tiek neišpumpuoja visko iki galo, be pompos iškratyt irgi sunku likučius ir šiaip išspaust net pilnokas pakuotes nelengva. Na man nepatinka stengtis iškrapštyt produktą, tai ir pasidaviau....

Giovanni drėkinantis kūno losjonas Grapefruit Sky, 8.5 fl oz (250 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Giovanni-Hydrate-Body-Lotion-Grapefruit-Sky-8-5-fl-oz-250-ml/12958?at=0

Su šaltai spaustais egzotiniais organiniais aliejais, kurie drėkina, švelnina, lygina odą.

Iš atsiliepimų: 

lengvas, gerai padrėkinantis, bet šitas kvapas man kažkiek įkyrus ir pradeda atsibost... 

Kvapas labai malonus, neįkirus, tirštas, tepasi maloniai tik iš buteliuko nepatogu krapštyt.


Aš turėjau šio kvapo kūno sviestą ir po to losjoną, tai kūno sviestas pradžioj nieko buvo, bet labai greitai kvapas įkyrėjo, o losjoną, tai bandžiau per prievartą naudot, bet taip ir nesunaudojau, nes net pykino nuo to kvapo, toks grynai plastikinis greipfruktas. Nors seniau teko turėt kito kvapo kūno sviestuką (white flower ar pan), tai jis net kitokios konsistencijos buvo nei greipfrutinis, malonaus kvapo, smagus toks ir labai sužavėjo tąkart.

Weleda kremas su augalų ekstraktais Skin Food, 2.5 oz (71 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Skin-Food-2-5-oz-71-g/7748?at=0

Klasikinis Weleda kremas, skirtas viso kūno priežiūrai. Tinka tiek veidui, tiek kūnui. Rekomenduojamas ypatingai sausos, suskirdusios, sudiržusios odos priežiūrai (rankų, alkūnių, kelių ar kulnų srityse). Ekologiškai augintų ramunėlių, medetkų ir trispalvių našlaičių ekstraktai nuramins ir padės atsistatyti pažeistai odai. Drėkinantis lanolinas ir maitinantis migdolų aliejus apsaugos sausą odą.

Iš atsiliepimų: tepti galima viską, kur reikia drėkinimo. Su vyru pagrinde ji naudojam kojoms, kartais rankoms, bet rašau prie kūno dalykų, nes jis toks universalus. Sunaudojom jau n pakuočių, dabar naudojam, sandėliuke turim ir ateityje pirksim. Turi kvapą, bet neįkyrų, nestiprų, tai nenusibosta. O šiaip kažkada jis buvo mano vyro mėgstamiausias kremas, aš vos kelis kartus pasitepdavau, o dabar ir pati pamėgau.

Shikai agurklių kremas sausai kojų odai, 4.2 fl oz (125 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Shikai-Borage-Dry-Skin-Therapy-Foot-Cream-4-2-fl-oz-125-ml/12767?at=0

Sausai kojų ir pėdų odai, sustabdo niežėjimą.

Iš atsiliepimų: 
lengvas, bet ne per lengvas, pilnai pakanka drėkinimo iš jo.

Shikai agurklių rankų kremas sausai odai, 2.5 fl oz (73 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Shikai-Borage-Dry-Skin-Therapy-2-5-fl-oz-73-ml/6780?at=0

Rekomenduojama naudoti sausai rankų, alkūnių, kelių ir pėdų odai. Tyrimai rodo, kad agurklių aliejus atstato sausos odos drėgmę ir suteikia ilgalaikį palengvėjimą.

Earth Science mėtų ir rozmarinų kvapo dezodorantas , 2.5 oz (70 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Earth-Science-Natural-Deodorant-Mint-Rosemary-2-5-oz-70-g/9197?at=0

Iš atsiliepimų:

naudojus esu tiek šitą kvapą, tiek bekvapį - abu puikūs. Kvapą panaikindavo, prakaitą lyg irgi pastabdydavo. Nieko blogo apie juos negaliu pasakyt ir tikrai bus kartojami ateityje.

Weleda citrusinis dezodorantas, 3.4 fl oz (100 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Citrus-Deodorant-3-4-fl-oz-100-ml/6742?at=0

Gaivus citrusų kvapas. Citrinos ekstrakto ir natūralių eterinių aliejų kompozicija pažadins jūsų gyvybines jėgas, atgaivins kūną, ypač po fizinio krūvio. Sumažina įtampą ir nuovargį. Weleda citrusų dezodorantas turi malonų dezodoruojantį kvapą. Neturi antiperspiranto savybių.

Iš atsiliepimų: 

buvo vienas pirmųjų natūralių ir jau tada nuvylė: kvapą sulaikydavo, bet reikėjo purkšt ne po kartą per dieną, o dažnokai, norint gerai kvepėt. Mano dėmesio nevertas daiktas....

Terra Naturals bekvapis, natūralus dezodorantas, 60 g (2 oz)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Terra-Naturals-Unscented-Natural-Deodorant-60-g-2-oz/15682?at=0

Su prebiotikais sudėtyje, kurie padeda išlaikyti natūralią odos floros pusiausvyrą.

Iš atsiliepimų:

šiaip kietokas, bet ne toks kaip Hugo Naturals. Bet dėl apsaugojimo nuo prakaito kvapo ir net nuo paties prakaito patenkinta juo. Tik nežinau ar bandysiu kitus kvapus dėl konsistencijos.

Nature's Gate Organics pieštukiniai dezodorantai, 1,7 uncijos (48 g)


Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=stick&cid=1303


  • Be parabenų
  • Be aliuminio
  • Be propilenglikolio
  • Be aliuminio chlorohidrato
  • Su soda, kuri padeda neutralizuoti kvapus

Iš atsiliepimų:
(Apie levandų ir alijošiaus) Buvo pirmasis natūralus, senokai naudojau ir tiksliai nepamenu dėl to kvapo naikinimo, nes pats dezodoranto kvapas man ne itin patiko (bent su šios serijos kvapais keistai taip - atrodo skaniai kvepia pagal aprašymą, bet realiai tas kvapas kitoks).

Hugo Naturals jūros pankolio ir kryžiažiedės dezodorantas, 1,5 uncijos (42,5 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Sea-Fennel-Passionflower-Deodorant-1-5-oz-42-5-g/17098?at=0

Su antimikrobinėmis medžiagomis, kurios padeda sustabdyti kvapą sukeliančias bakterijas,be propilenglikolio, alkoholio ir aliuminio. Švelnus ir veiksmingos, dezodoranto sudėtyje yra ryžių milteliai, kurie padeda susigerti prakaitui.

Iš atsiliepimų: 
šiam abu su vyru sakom didelį riebų NE. Jis toks nemaloniai sausas, kad tepi tepi, nusibosta jau net, o atrodo nieko neužtepei ir dar jausmas toks, kad brūžini tarka per pažastį. Bandžiau naudot (nes vyras po kelių kartų atsisakė), bet kad jau pažastis skaudėt pradėdavo nuo to tepimo, tai mečiau lauk.

Tom's of Maine natūralus ilgai veikiantis pieštukinis dezodorantas persikų kvapo, 2.25 oz (64 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Tom-s-of-Maine-Natural-Long-Lasting-Care-Deodorant-Stick-Apricot-2-25-oz-64-g/20991?at=0

12 valandų veikiantis
Be aliuminio sudėtyje
Sudėtyje apyniai, kurie slopina kvapą sukeliančių bakterijų dauginimąsi.     


Iš atsiliepimų: 
kaip kvapą naikinantis visai geras buvo, bet pati konsistencija nepatiko: minkštas, kelis kartus sluoksniais nulūžo.

Giovanni, Bathe šveičiantysis kūno muilas Cool Mint Lemonade, 5.3 oz (150 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Giovanni-Bathe-Exfoliating-Body-Bar-Cool-Mint-Lemonade-5-3-oz-150-g/10620?at=0

 
Šveičiantysis kūno muilas su smulkintais mėtų lapeliais, švelniai šveičia odą, pašalina mirusias kūno ląsteles. Druskos granulės švelnina odą, vitaminai drėkina odą.


Iš atsiliepimų:
antrąkart nepirkčiau, bet šįkart trūko iki nemokamo siuntimo, tai ir įsidejau į krepšelį. Nesigailiu, kad pirkau, nes seniai norėjau išbandyt, bet man per švelnus jo šveitimas pirmąkart pasirodė. Kitus kartus naudojant pakeičiau nuomonę ir manau, kad švelniai, bet užtektinai šveičia - vienintelis nepatogumas, kad nuolat muilu turi per odą braukt, kad jaustum tą šveitimą. O šiaip muilas tik vos putoja (kas man neįprasta ir norisi daug putų), skalsus.