2011 m. birželio 11 d.

Nourish veido drėkiklis su agurkais ir rėžiukais


100 proc. natūralus. USDA sertifikuotas. Su sviestmedžio sviestu, kuris maitina ir intensyviai drėkina odą. Acai uogų aliejuje esantys antioksidantai vitaminas E ir cinkas saugo ir gydo odą nuo bėrimų. Agurkuose yra natūralių enzimų, kurie valo odą ir poras. Saldžiųjų apelsinų aliejuje yra natūralių alfahidroksinių rūgščių, kurios  lygina ir šviesina odą. Tinka visiems odos tipams, taip pat jautriai odai.

Iš atsiliepimų:
Na, pirmiausiai reikėtų pradėti nuo to, kad jau antras indelis laukia savo eilės stalčiuje :) Po ilgesnio laiko įsigijau kremą, kuris patinka ir tinka. Kvapas super, nieko bendro su agurkais. Skaniai kvepia apelsinais, įpusėjus indelį, pradėjo kvepėti girtais apelsinais. Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo kietoka, bet šiaip kaip normalaus kremo, tiesiog tirpsta ant veido. Užtepus veidas lieka riebokas, blizgus, bet aš gana greitai po to tepu krempudrą ir jokių problemų. O šiaip kai susigeria, veidas lieka minkštas, drėgnas, jausmas tikrai malonus. Svarbiausia, kad jokio tempimo jausmo antroje dienos pusėje. Mano oda jautri, sausoka. Nežinau, ar tiktų riebesnei odai (gal vėsesniais metų laikais). Mano odos būklė tikrai pagerėjo, nes ilgai neradau tinkamo kremo ir oda buvo suirzusi. Puikus kremas ir dar be chemijos ;)


Gal ir tiktu mišriai odai, tačiau 5 numeriu eina citrus sinensis oil. O tai reiškia, kad dienos metu ir esant saulei nerizikuočiau tepti, kadangi visi citrusiniai aliejai įeinantys į kremus ar esantys kitokiu pavidalu ( tonikas, prausiklis ir pan. ) gali sukelti fototoksini efektą. Fototoksiškumas primena saulės nudegimą, tačiau iš tikrųjų išsivysto dėl reakcijos tarp saulės šviesos ir išgertų vaistų ar odos absorbuotų cheminių medžiagų ( kaip pvz.: citrusiniai aliejai ar kiti aliejai gaunami iš žievelių). Oda parausta, jaučiamas diskomfortas, sunkiais atvejais formuojasi pūslelės saulės paveiktoje vietoje. Kai fototoksiškumas pasireiškia dėl vaisto, pažeidimas gali atsirasti bet kokioje saulės apšvitintoje srityje. Ūmiai reakcijai nurimus dažnai lieka ryškesnė odos pigmentacija. Gali būti, kad Jums nesukels. Iš tiesų nuo pačio žmogaus organizmo priklauso. Pvz mano organizmas netoleruoja alijošiaus bet kokiu pavidalu ir bet kokiomis koncentracijomis ir sukelia fototoksinį efektą. Nors iš esmės alijošius nėra fototoksiškas. Tad kaip ir visur yra išimčių.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nourish-Daily-Face-Moisturizer-Cucumber-Watercress-2-oz-59-g/28264?at=0

1 komentaras:

  1. Pakankamai specifinis kvapas, lėtokai įsigeriantis, bet tikrai taupus. Tik man pradėjo po kurio laiko nuo jo berti, tad teko sunaudoti rankoms.

    AtsakytiPanaikinti