2011 m. gegužės 9 d.

Giovanni prausiklis "Trys viename"


Gali būti naudojamas kaip šampūnas, kūno prausiklis ir vonios putos. Citrusinis mėtinis prausiklis gaivina nuo galvos iki kojų.

Iš atsiliepimų:
Patiko, nes lengvas, gaivaus kvapo, toks pats tas šiltajam sezonui, gal kiek mažokai putoja. Daugiau kažkaip nuomonės nesusidariau, nes tik kartą bandžiau, o šiaip visokiems dušgeliams nekeliu didelių reikalavimų.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Giovanni-3-in-One-Shampoo-Body-Wash-Bubble-Bath-Cool-Mint-Lemonade-16-fl-oz-473-ml/29891?at=0

Hugo Naturals rožinės Himalajų druskos kūno šveitiklis

Su greipfrutais. Suteikia energijos. Švelniai šveičia ir giliai drėkina odą. Daug mineralų turinti Himalajų druska švelniai pašalina negyvas odos ląsteles. Arnikos ekstraktas, vitaminas E ir kiti natūralūs ingredientai minkština bei maitina, suteikdami SPA pojūtį.

Iš atsiliepimų:
Patinka, kad sudėtyje yra aliejų, tai nušveiti, o oda lieka padrėkinta, neišsausinta - beveik ir kremo nebereikia po maudynių. Konsistencija nėra vientisa, byra ta druska, didesnį kiekį paėmus ir tepant. Bet druskinis lyg ir ilgiau išbūna ant kūno. Labai patinka.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Himalayan-Pink-Salt-Scrub-Grapefruit-9-oz-255-g/29128?at=0

Hugo Naturals rudojo cukraus kūno šveitiklis


Jaunina. Švelniai šveičia ir giliai drėkina odą. Vitaminas E ir avižų ekstraktas suteikia odai elastingumo ir spindesio. Oda lieka švelni kaip aksomas.

Iš atsiliepimų:
Kas labai patinka, kad sudėtis turtinga aliejais, tai nušveiti, o odytė lieka padrėkinta, neišsausinta - beveik ir kremo nebereikia po maudynių. Konsistencija vientisa, tąsi, reikėdavo gerai padrėkinti kūną, kad jis ant kūno, o ne pats tam gniužulėlyje liktų. Lengvai ištirpsta ant kūno. Šiaip labai patinka.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Brown-Sugar-Body-Polish-Kumquat-9-oz-255-g/29125?at=0

Alba Botanica skaidrūs lūpų blizgiai

Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=Alba+Botanica+Clear+Lip+Gloss%2C
Drėkina lūpas, su organiniais minkštikliais ir vitaminu E. Yra trijų skonių.

Iš atsiliepimų:
Labai patinka. Puikiai drėkina, skaidrus, kvepia skaniai (ir skonis neblogas). Turiu ananasinį, bet tikrai išbandysiu ir kitus.
Skanus, kvepiantis, malonus, laikosi gal ne itin ilgai, bet iš natūralaus dalyko manau neverta to tikėtis, šiaip tikrai fainas

Alba Botanica pieštukinis dezodorantas su levandomis


Be aliuminio, skaidrus. Su soda ir kerpėmis. Ilgai trunkanti apsauga. Hipoalerginis. Organinis alijošius ramina jautrią odą.

Iš atsiliepimų:
Šiek tiek nuvylė. Pliusas tik tas, kad netepa drabužių. Kvapas ganėtinai stiprus, šiuo metu apsaugo neblogai, bet vasarai bus per silpnas.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Clear-Enzyme-Deodorant-Stick-Lavender-2-oz-55-g/4429?at=0

Earth Science bekvapis šampūnas


Ypatingai švelnus šampūnas jautriai galvos odai. Kviečių gemalų, jojobos ir ramunėlių ekstraktai atgaivina plaukus, jie tampa paklusnesni.

Iš atsiliepimų:
Ilgą laiką kankino pleiskanos, jokie šampūnai nuo jų nepadėdavo, kol nepradėjau naudoti šampūnų jautriai galvos odai. Todėl išbandžiau šį šampūną ir labai džiaugiuosi. Jokio niežėjimo, kvapo nulis. Tikrai pirksiu dar kartą.


Teko turėt ir kitų kvapų šios firmos mini šampūnų. Na, plauna gerai, bet toks lengvokas, elementarus šampūnas. Kartot netraukia, bet blogo irgi nieko negaliu pasakyt.



Jautriai galvos odai tik nepirkite šito. Iš pradžių labai patiko, bet ilgiau panaudojus dar labiau sudirgino odą. Pirmą kart gyvenime nesugebėjau pabaigti viso buteliuko.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Earth-Science-Shampoo-Fragrance-Free-12-fl-oz-355-ml/13313?at=0

Nature's Plus nagų stipriklis


Su alijošiumi, medetkomis, levandomis, arbatmedžiu, agurkais, proteinais, vitaminais ir mukopolisacharidais. Speciali formulė nagams ir odelėms. Stiprina ir kondicionuoja nagus. Be formaldehido, nedirgina, greitai susigeria. Nagai tampa stipresni, kietesni ir mažiau lūžinėja.

Iš atsiliepimų: Konsistencija man visai patiko - greitai išdžiūna, toks įspūdis, kad susigeria į nagą. Tik vertinant tai, kad jis lyg ir nusiplauna, manau, kad geriausia nagus tepti nakčiai. Pats šepetėlis tai prastas, bet didelių nepatogumų nesudarė tepant ant nago. Na, o tikras poveikis pasijus tai tik ilgiau pavartojus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Ultra-Nails-Nail-Strengthener-1-4-fl-oz-7-4-ml/7508?at=0

Giovanni gaivinantis šampūnas su arbatmedžiu


Visiems plaukų tipams. Su organiniais vėsinančių pipirmėčių, kondicionuojančių rozmarinų ir valančių eukaliptų aliejais. Pagerina galvos odos cirkuliaciją, stiprina plaukus, sumažina galvos odos sausumą.

Iš atsiliepimų:
Gerai išplauna, plaukai nesukrenta, neįkyrus kvapas. Mano riebios šaknys, tai plaunu kasdien, gal ilgiau pavartojus užteks plauti kas antrą dieną. Bus kartojamas.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Giovanni-Tea-Tree-Triple-Treat-Invigorating-Shampoo-8-5-fl-oz-250-ml/6412?at=0

Now Foods apelsinų eterinis aliejus


Eterinis aliejus aromaterapijai.

Iš atsiliepimų:
Dieviškas kvapas.

Patinka. Naudoju sumaišiusi su kitu aliejumi kūnui, taip pat kartais dedu porą lašų į šampūną.

Simply Organic universalūs prieskoniai


USDA sertifikuoti.

Iš atsiliepimų:
Labai patiko. Ir prieskoniai, ir indelis - liuks.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Simply-Organic-All-Purpose-Seasoning-2-08-oz-59-g/31344?at=0

Weleda regeneruojamasis rankų kremas su granatais


Unikalūs antioksidantai skatina odos atsinaujinimą ir saugo nuo pigmentinių senėjimo dėmių atsiradimo. Atkuria natūralų rankų odos grožį su atstatančiu sertifikuotų ekologiškų granato sėklų aliejumi ir natūraliais augalų ekstraktais. Giliai drėkina, atstato, saugo rankas nuo odą žeidžiančių laisvųjų radikalų. Sertifikuotas ekologiškas taukmedžio sviestas, kuriame yra daug riebiųjų rūgščių saugo nuo drėgmės netekimo, o natūralūs augalų ekstraktai skatina apčiuopiamai minkštesnės ir stangresnės rankų odos atsinaujinimą.

Iš atsiliepimų:
Na, kvapas man į granatus nepanašus, iš viso man jis nėra skanus ir per visą naudojimo laiką taip ir nepripratau prie kvapo. Vyrui jis irgi nepatinka. Tai kartojamas nebus. Bet šiaip kremas smagus: lengvai įsigeria, gerai padrėkina, lengvas.


Kremas geras: greitai geriasi, lengvas, padrėkina rankas ir išlieka tas drėkinimas, tik mane truputį erzina kvapas (jaučiu, kad labiausiai sezamą užuodžiu, nes su juo blogos patirties turėjau, tai dabar į tą kvapą jautriai reaguoju).

Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Pomegranate-Regenerating-Hand-Cream-1-7-oz-48-g/20973?at=0

Rainbow Research plaukų kondicionierius vaikams, vanilės kvapo

Palengvina plaukų iššukavimą.

Iš atsiliepimų:
Kvapas puikus ir plaukai minkštučiai.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Rainbow-Research-Detangling-Conditioner-for-Kids-Creamy-Vanilla-8-5-oz/26022?at=0

Monoi Tiare Tahiti kokosų aliejus, vanilės kvapo



Kokosų aliejus su Taičio gardenija ir vanilės ankščių ekstraktu.
Odos drėkiklis, kūno aliejus sausai odai.
Yra kitų kvapų.

Iš atsiliepimų:
Kvapas labai geras, tik teisingai raso - kietos konsistencijos, niekaip iš buteliuko neiškrapštyt, reikės įdėt į karštą vonelę, o šiaip buteliukas nedidelis.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Monoi-Tiare-Tahiti-Coconut-Oil-Vanilla-Scented-4-fl-oz-120-ml/10302?at=0

Badger Company lūpų balzamai su kakavos sviestu


Yra septynių rūšių. USDA sertifikuoti. Didesnė pakuotė. Alijošiaus ekstraktas saugo nuo sauso oro. Kakavos sviestas drėkina ir minkština lūpas, ilgai išlieka.

Iš atsiliepimų:
Labai riebus, lūpas puikiai padrėkina.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=badger+cocoa+butter+lip+balm