2011 m. rugsėjo 2 d.

Source Naturals, Multi-Maistingųjų medžiagų kompleksas akims, 90 tablečių


Nuoroda: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Visual-Eyes-Multi-Nutrient-Complex-90-Tablets/1487?at=0

Maisto papildas akims, su mėlynių ekstraktu, lipo rūgštimi ir liuteinu. Stiprus derinys vitaminų ir mineralinių antioksidantų, žolelių ir amino rūgščių, padeda palaikyti normalią akių funkciją. Aukštos kokybės maistingųjų medžiagų kompleksas. Vitaminų ir mineralinių antioksidantų apsaugą jie suteikia jautriems akių audiniams, kurie yra ypač linkę į laisvųjų radikalų žalą.

Iš atsiliepimų: regėjimas mano geras, bet noriu pagert profilaktiskai, nes nuolat prie kompiuterio. Atsiliepimai geri, sudėtis gera (viskas ko akims reikia). Šie patiko sudėtimi (atitinka reikiamas normas, neviršija normų sudejus su mano naudojamais multivitaminais). Rekomenduojama po 2-4 tabletes per diena.
Akims vieni pagrindiniu dalyku yra vitaminai A, E, C ir B kompleksas bei cinkas (tik cinko nereikėtu viršyt 100mg dozės per visus naudojamus papildus/vitaminus, nežinau kokios normos vaikams yra). O iš augalų (rašau angliškai, kad patogiau ieškot būtų ir nereikėtu verstis): bayberry bark, cayenne (capsicum), red raspberry leaves, bilberry.

Aš šiuos nusipirkus - dar neseniai naudoju, bet jaučiu akyčių atsigavimą, mažiau pavargę jaučiasi po darbo kompiuteriu. Šiaip daugiau geriu, kad pastiprinčiau akis, nes kolkas problemų nėra, tai ir nenoriu kad būtų. O dėl sudėties pasirodė labai puiki, visko ko akims reikia ir reikiamom normom.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą