2011 m. rugsėjo 2 d.

Health From The Sun, nakvišų aliejus, 500 mg, 180 kapsulių

Nuoroda: http://www.iherb.com/Health-From-The-Sun-Evening-Primrose-Oil-500-mg-180-Softgels/17825?at=0


Maisto papildas Omega-6, nakvišų aliejus šalto spaudimo. Nakvišų aliejus išgaunamas iš aukščiausios kokybės nakvišų sėklų, be cheminių tirpiklių, heksano naudojimo.Atlikti griežtos kokybės tyrimai, tad garantuotas dėl savo grynumo, stiprumo.

Iš atsiliepimų: išgėriau jau visą pakuotę. Poveikį pajutau, nebuvo jokių prieš MMM reiškinių, o dar kai turiu "Diva Cup" taurelę, tai net nejaučiu kai ateina ir praeina MMM.  Šiaip db negeriu nakvišų aliejaus jau kokie 2 mėn su viršum, o vat jokie nemalonus pojūčiai negrįžta, tai nesuprantu ar čia kas susiję ar šiaip kas pasikeitė.
Ten dviejų kapsulių sudėtį rašo. Nors aš geriau po vieną. Apskritai visada vartoju mažiau tablečių, nei kad rašo amerikiečiai.
Aš tik papildysiu, kad nakvišų aliejų galima pakeist juodųjų serbentų aliejum - bent taip nurodyta mano knygoj, nes pati vakar skaitinėjau apie nakvišas. Ten tiksliau rašoma, kad sergant krūties vežiu, kuris yra estrogen-receptor possitive (estrogen-related) reikėtu riboti arba išvis nenaudot nakvišų aliejaus (ir tada rekomenduoja pakeist ji juodaisiais serbentais).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą