2011 m. kovo 16 d.

Nature's Baby Organics vaikiškas šampūnas ir kūno prausiklis


Hipoalergeninis, be SLS ir parabenų.

Yra įvairių kiekių ir kvapų.

Iš atsiliepimų: Naudojam šį prausiklį su levandomis, kvepia skaniai. Šiaip neblogai, bet pati prausiklio konsistencija kieta, o buteliukas irgi kietas, tai sunku labai išspausti. Bet vaikas į vonią jau neišpils.
Džiaugiuosi šiuo pirkiniu, kad 2 viename. Vaikų plaukai ilgi, nuolat pasipildavo graudžios dainos kai galvas reikdavo plaut. Darau išvadą, kad šis mažiau griaužia akis. Labai gerai išplauna plaukus, taip pat ir kūnelį. Kvapas neityrus.


Labai patinka, tirštas, gerai putoja, plaunu plaukus ir visą kūną.

Galiu pagirti vaikišką balzamą. Naudoju mažei tokį patį šampūną, tai balzamas irgi puikus. Išplovus plaukus jį patepu ir nuskalaujų, o po to dar mažiuką lašiuką užtepu ant šlapių plaukų. Mažosios plaukučiai mažiau velias, lengviau iššukuot ir neapsunkina ir neriebina plaukų. Ant pakuotės parašyta, kad balzamą galima nuplauti ir ir galima palikti ant plaukų.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Lavender-Chamomile-8-fl-oz-236-5-ml/22586?at=0

1 komentaras:

  1. Kaip prausikliui - priekaištų neturiu, bet juo išplovus galvą vaikui pirmąkart gyvenime atsirado pleiskanų, pradėjo niežtėti galvą, labai greit susiriebalavo plaukai. Tai įtariu, kad sualergizavo, nes sudėtis gera atrodo.

    AtsakytiPanaikinti