2011 m. kovo 16 d.

Childlife vitaminai ir papildai vaikams

ChildLife Essentials naudoja tik aukščiausios kokybės žaliavas, ekologiškai užaugintas vaistažoles. Šių maisto papildų sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių, saldiklių, alkoholio, gliuteno bei potencialių alergenų: kazeino, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių, riešutų, kviečių, kukurūzų, mielių. Kad natūralūs produktai ilgiau išliktų švieži ir veiksmingi, gamintojai juos konservuoja šermukšnių uogose bei greipfrutuose randamomis medžiagomis.


Aller-Care, vynuogių skonio. Šis maisto papildas specialiai sukurtas vaikams, kurių imuninė sistema yra perdėtai jautri aplinkai. Natūralios veikliosios medžiagos reguliuoja imuninį atsaką į potencialius alergenus. Ypač tinka vaikams, kuriuos vargina dažni bronchitai su švokštimu krūtinėje arba sezoninės slogos – polinozės.


Skystas vitaminas C, apelsinų skonio. Tai stiprus antioksidantas, turintis imuninę sistemą stiprinančių, uždegimą ir alergiją mažinančių savybių. Poveikį dar labiau sustiprina į papildą įdėtas greipfrutų sėklų ekstraktas.


Krekenos su probiotikais, apelsinų/ananasų skonio. Tai patentuotos technologijos dėka pagamintas krekenų ir gerųjų bakterijų preparatas, palaikantis imunitetą ir žarnyno funkciją.


Echinacėja (ežiuolė), apelsinų skonio. Ežiuolė – laiko patikrintas imunomoduliatorius. Jos veikliosios medžiagos aktyvuoja imunines ląsteles, kurios naikina virusus ir bakterijas.


Multivitaminų ir mineralų geriamasis tirpalas, apelsinų ir mangų skonio. Papildo organizmą vitaminais ir mineralinėmis medžiagomis. Palaiko nervų sistemos funkciją, organizmo atsparumą ir ištvermę. Sudėtyje yra 12 svarbiausių vitamin, 8 mineralinės medžiagos, stipraus antioksidanto – greipfrutinių citrinmedžių (Citrus paradisi) sėklų ekstrakto, nervų sistemai reikalingų inozitolio ir cholino. Kad visos veikliosios medžiagos pasiskirstytų ir laikytųsi skystyje, mokslininkai panaudojo specialią terpę – natūralios fermentacijos būdu gaunamą skaidulą ksantaną. Ksantano molekulės šakojasi, jungiasi viena su kita ir sudaro purų tiklelį, kuriame „įsitaiso“ biologiškai aktyvių medžiagų molekulės.


Geriamasis tirpalas First Defense. Stiprina vaiko imuninę sistemą.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Childlife-First-Defense-4-fl-oz-118-5-ml/6367?at=0

11 komentarų:

  1. Bandėm šiuos vitaminus, mums jie patiko, visų pirma smagu, kad jie skysti, nepridėta jokių priedų, kurie reikalingi sulipdyti į tabletę.

    AtsakytiPanaikinti
  2. naudojam aller, labai skanūs, dukra geria noriai. Nežinau ar sutapimas, bet pradėjus juos gert ir dukrai susirgus, kosulys nepasireiškė.
    Vitaminas C ir skanus, toks saldžiai rūgštus. Vaikas geria noriai.
    Probiotikus ir turim. Kolkas poveikio nepastebėjau.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mes childlife produktus jau naudojam ne vienus metus. Labai patinka ju sudetis, perku multivitaminus ir mineralus, skanus, sudetis netgi labai gera. Dar vitamina C perku karts nuo karto, irgi skanus, veiksmingi. Toliau cia neparodyti, bet dar zuvu taukai lb patinka, pirma karta pirkau skystus, jie tokie beskoniai tik su tokiu gana astriu zemuogiu prieskoniu, dukrai nepatiko, tai toliau perkam capsulese su melyniu skoniu, siuos geria lb noriai, kartais net kramto, dukrai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. bet ju kaina Lietuvoj :( dviguba...

    AtsakytiPanaikinti
  5. isgere dideli buteliuka dukryte, Multi Vitamin & Mineral Orange/Mango, gere nenoriai, nors man skonis lyg ir geras. kaip sirgo taip serga :( nebeimsiu, nes visgi kaina nemaza, o tas saukstelis/du per diena, iseiga gan didele.

    AtsakytiPanaikinti
  6. to ramintukas: kaina didelė, nes gaminama iš ekologiškų produktų. O vienas buteliukas žinoma, kad stebuklo nepadaro.

    Dabar nupirkau pabandymui tabletes dantukų valymui. vaikai mielai čiulpia, o štai man ir vyrui skonis visai nepatiko. Lyg dantų pastą valgyčiau.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki, o kur lietuvoje ju galima isigyti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na kolkas pigiausia, ką esu radus -
      facebook puslapyje YourLife Lietuva.
      Pigiau nei oficialiam lietuviskam e-shope, ka jau kalbeti apie vaistines. Tik reikia rašyti klausti kainų kas konkrečiai domina.

      https://www.facebook.com/YourLife-Lietuva-1299282996755230/?ref=hl

      Panaikinti
  8. Šių vitaminų dar nesame bandę. Kol kas geriame Vital Squares vitaminus, kurie irgi yra natūralūs. Na vien vitaminais sveikas nebūsi, reikia ir sveikai ir pilnavertiškai maitintis, būti gryname ore.

    AtsakytiPanaikinti