2011 m. kovo 16 d.

Umcka vaikiškas sirupas nuo peršalimo


Umckalor pakaitalas, pelargonijų (Pelargonium sidoides) šaknų skystasis ekstraktas. Specialiai vaikams, be alkoholio. Malonaus vyšnių skonio, saldus. Padeda greičiau pasveikti, mažina peršalimo simptomus (gerklės, sinusų ir bronchų infekcijos).

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Umcka-ColdCare-Children-s-Natural-Medicine-Cherry-Flavor-Syrup-4-fl-oz-120-ml/22536?at=0

8 komentarai:

  1. geras skonis, lengva sugirdyti, poveikis manau panašus kaip ir homeopatinių vaistų nuo kosulio, kurie parduodami pas mus vaistinėse. Suskystina gleives ir padeda atsikosėti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mes dar nebandėme, bet man patiko, kad jie be alkoholio.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puikus skonis,padėjo išgyti per kelias dienas. Naudoti reikia pradėti vos pasirodžius pirmiesiems simptomams.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip tik dabar bandau, nes kažkas lyg ir kibti pradeda, tikiuosi, kad pavyks ligos išvengti. Skonis žiauriai skanus, vaikas vietoj sulčių sugertų.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tik pradejome gerti ir l.tikiuosi,kad pades.Labiausiai nustebino kainos skirtumas, kad Lietuvoje 20 ml kainuoja apie 30 Lt, o sis apie 7 usd uz 120 ml

    AtsakytiPanaikinti
  6. Teko keleta karta jau naudoti. Tikrai,kol pati pradzia padeda.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Prieš kiekvieną žiemą perku jau 3 metai, tik pasirodžius pirmiems peršalimo simptomams tikrai padeda, bet jei jau kosulys gilesnis tuomet nebepadeda. Vos tik pradeda dukrelė kosėti ar čiaudėti tada duodu ir tikrai veikia.

    AtsakytiPanaikinti
  8. KUR GALIMA ISIGYTI SI SIRUPA UMCKA

    AtsakytiPanaikinti