2011 m. spalio 1 d.

Flora, geležis+žolės 17 fl oz (500 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Flora-Salus-Haus-Floradix-Iron-Plus-Herbs-17-fl-oz-500-ml/3004?at=0

Maisto papildas, jame gausu geležies ir B grupės vitaminų, be konservantų, geras vitamino C šaltinis.
Floradix Geležis + žolės labai absorbuojamos, geležis sujungiama su B grupės vitaminu ir  vitaminu C, plius vandenyno rudadumbliai ir ekstraktai, kviečių gemalai ir erškėtuogės, morkos, misos dilgėl4s, špinatai,  paprastieji pankoliai, vandenyno rudadumbliai, Afrikos dedešvos žiedai.
Sulčių koncentratai (kriaušių, raudonųjų vynuogių, juodųjų serbentų, apelsinų, gervuogių, vyšnių, burokėliai), mielių ekstraktas, medaus, erškėtuogių ekstraktas, kviečių gemalų ekstraktas, natūralus kvapai.
Floradix Geležis + žolės suteiks energijos ir maistinių medžiagų, reikalingų, ir palaikyti optimalią sveikatą .
Visi šeimos nariai gali mėgautis šio skysčio.
Šio produkto sudėtyje nėra alkoholio, konservantų ar priedų. Laikyti šaldytuve po atidarymo ir suvartoti per 4 savaites.

Iš atsiliepimų: Geriu, man patinka, skonis malonus (kaip kokių multivitaminų sulčių), bet rodos LT pigiau (nes iš Vokietijos i JAV brangiau vežt nei i LT turbūt).

2 komentarai:

  1. tai kad ne pigiau cia.. Lietuvoj apie 50 lt kainuoja..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vartojau kai buvo mažas hemoglobino (geležies) kiekis kraujyje. Suvartojau visą buteliuką ir pasidariau tyrimus - padėjo. Aišku, dar derinau maistą (pasirodo, geležis sunkiau pasisavinama valgant mėsą su bulvėm, duona (kaip lietuviai įpratę)..tik su daržovėm galima) Tik pirkau Lietuvoje 50 litų kainavo, tikrai pigiau nei iHerb'e!

    AtsakytiPanaikinti