2011 m. balandžio 28 d.

Frankincense & Myrrh sinusų aliejus


Iš natūralių augalų ekstraktų, 6 aliejų (miramedžio, bosvelijos, eukaliptų, saulėgrąžų, rozmarinų, snapučių) mišinys. Antibakterinis ir antivirusinis. Palengvina kvėpavimą, atkemša nosį, malšina gerklės skausmą, sinusų dirginimą ir uždegimą.

Iš atsiliepimų:
Bandėm su dviem vaikiukais, po kelių vakarų sloga sumažėjo ir dingo. Tik reik nepaslėpt to kvapo po pižama, o įtrint atviras vietas-kakliuką, krūtinę prie kaklo, kad kuo daugiau įkvėptų vaikiukas to mišinio. Labai švelnus, malonus kvapas, gera sudėtis.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Frankincense-Myrrh-Sinus-Rubbing-Oil-2-fl-oz-59-ml/28397?at=0

4 komentarai:

  1. Labai malonus naturalus kvapas. nepasakyciau kad ilgai islieka.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šito nesupratau. Galvojau, bus kažkas panašaus į seną gerą "žvaigždutę", bet kur tau - kvapas švelnus švelnus, greit išsikvėpsta. Bandžiau ir krūtinę patrint, ir prilašinau ant drabužėlių, pagalvės, padėjau prikvėpintą vatelę...bet kažin ar veikia,va sloga atėmė uoslę, tai aš to kvapo išvis neužuodžiu :).

    AtsakytiPanaikinti
  3. Po antro bandymo :): šįkart sloga nebuvo labai didelė ir viską užkemšanti, tad kvapą užuodžiau, jis labai malonus, prabangus (mira), nesu įsitikinus, bet atrodo, kad vaikams po nosimis pakišus suvilgytą kosmetinį lapelį, lengviau nosis prasikvėpuoja. Kai pasibaigs dar kartosiu kaip pagalbinę priemonę sergant sloga.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai labai labai malonus kvapas. Atlaisvina tik labai lengvai uzsikimsusia nosi, kol sloga rimtesne aliejaus kvapo taip ir nepajauciau. Zodziu nera labai efektyvus vaistas, taciau viena is pagalbos priemoniu gydant sloga. Manau, kad kartosiu, nes kvapas isties nuostabus!

    AtsakytiPanaikinti