2011 m. balandžio 29 d.

Hugo Naturals kūno losjonas su vanile ir saldžiuoju apelsinu


Tinka veidui ir kūnui. Ypač drėkinantis sviestmedžio sviestas praturtintas natūraliais augalų ekstraktais. Giliai drėkina, ilgai išlieka.

Iš atsiliepimų:
Losjonas kaip losjonas, nieko ypatingo nepastebėjau, kad pirkčiau didelį butelį. Kvapas skanus, bet manau, kad ilgiau naudojant gali nusibost. Iš pradžių vanile kvepia, o kiek vėliau kvapas pereina į apelsinus. Šiaip sunkiai pasiskirsto ant odos, reikia įmasažuoti, o ir kažkokio wau drėkinimo nepastebėjau, tai manau, kad labai sausai odai gal nelabai tiktų.


Mano oda sausa ir jis puikiai tinka, drėkinimo užtenka net vėsesniu metų laiku. O ir susigeria lengvai ir greitai, be to, ir pačio losjono reikia labai nedaug (turiu pilną pakuotę, tai 1 paspaudimo pilnai pakanka abiems rankoms, visoms kojoms 2-3 paspaudimai per akis).
Bet dėl kvapo pritariu - per ilgesnį laiką gali ir įgristi, nes nėra visai nejaučiamas jis. Nors kai namuose ne vienas losjonas/kremas kūnui, tai neatsibodo kol kas.


Man patiko bekvapis, gerai įsigeria, labai gera sudėtis. Naudoju jį rankoms ir net veidui.

1 komentaras:

  1. po maudyniu istepiau savo mergytei kuneli ir veiduka siuo losijonu.kad sualergizavo veiduka :(, nors dukrytei su alergija bedu nera,pirmakart tokia reakcija i losjona,dar naturalu....nenaudosiu daugiau jo, o yr kvapas per lb saldus!

    AtsakytiPanaikinti