2011 m. gegužės 19 d.

Natracare kasdieniai higieniniai įklotai Curved

Išlenkti natūralūs įklotai su sertifikuotos organinės medvilnės paviršiumi pagaminti iš natūralių medžiagų, nebalinti chloru, be plastiko, nekvėpinti, biologiškai suyrantys. Patogi smėlio laikrodžio forma, pakartojanti kūno linijas. Įklotų gamybai naudojama natūrali celiuliozė, sertifikuota organinė medvilnė ir grūdų krakmolas. Dėžutė gaminama iš perdirbamo kartono.
Tai puikus pasirinkimas moterims, ieškančioms natūralumo, nes šie įklotai padeda jaustis švarioms kasdien, išvengiant kontakto su chloru apdorotais paviršiais, sintetinėmis medžiagomis ir absorbentais, pagamintais iš naftos produktų. Kadangi yra biologiškai suyrantys, todėl neteršia gamtos.

Iš atsiliepimų:
Kažkas rašė, kad šiugžda, tai tikrai. Po ta medvilne yra tokia kaip plėvelė ir ji šiugžda, ne išvien, bet kartais būna toks garsas šiugžt šiugžt, tai gerai, kad namie sėdžiu, darbe gal nenorėčiau šiugždėti. Bet šiaip patiko, mačiau pas mus tokie 11 ar 12 Lt kainuoja, o čia žymiai pigiau. Patiko, kad jie tokie kaip medvilniai, oda mano jautri, tai tiko.

Naudoju šituos įklotus ir paketus pusę metų, net nebuvau susimąsčiusi, kad šiugžda. Pats paketas gal ir šiugžda, bet vaikštant tikrai nieko nesigirdi. Bent jau man.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Natracare-Natural-Panty-Liners-30-Curved-Panty-Liners/5735?at=0

1 komentaras:

  1. 5 proc. nuolaidos kodas GKZ745. Šiauliečiams galiu užsakyti ir perduoti tiesiogiai. Užsakau be jokio tarpininkavimo mokesčio. :)

    AtsakytiPanaikinti