2011 m. kovo 17 d.

Now Foods XyliWhite dantų pastos su ksilitoliu


Now Foods XyliWhite Refreshment yra Iherb geriausiai parduodama pasta. Yra įvairių skonių.
Be fluoro, SLS ir parabenų. Su ksilitoliu. Balinančios.

Iš atsiliepimų:
Antroji (su cinamonu) man valė žymiai geriau, tik ji aštresnė, veikia, matyt, cinamonas. Po išsivalymo, kad ir kiek beskalaučiau burną, lieka toks nemalonus pojūtis burnoje, lyg grūdeliai ar pan.

Pradėjus naudoti nepatiko, kad neatgaivina, bet galvoju priprasti tereikia, kadangi dantis išvalė gerai. Tačiau sunaudojus pusę pakuotės po išsiplovimo su šia dantų pasta aplink lūpas sualergizavo, paraudo oda, ją griaužė. Daugiau nekartosiu.

Pas draugę bandžiau tos pačios firmos Freshmint skonį, tai pasirodė visai nieko pasta, bent jau nealergizavo.



Man tai pagaliau atrasta tobula dantų pasta.
Nemėgstu mėtinių ir gausiai putojančių, nes nuo tokių mane pykina (beje, mano dukrą taip pat ), o šita putoja tiek kiek reikia, o skonis cinamono kurį dievinu, išsivalius dantis, pojūtis gaivus, o dantys dar ir pabalinti, žodžiu, bus tikrai kartojama ne kartą
Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-Xyliwhite


8 komentarai:

  1. manau, kad šios pastos per daug išgirtos, tačiau jų kiekio, kainos ir sudėties santykis tikrai geras.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turiu tą mėlyną. Silpnoka ji man, norėtųsi daugiau gaivumo, bet gal ir kartosiu - tikrai ne prasčiausias var. iš pastų, kurias esu išbandžiusi. Ir, kaip jau anksčiau rašyta, gera kaina/kiekis/sudėtis:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pradejus naudoti cinamonine neptiko, kad neatgaivina, bet galvoju priprasti tereikia, kadangi dantis isvale gerai. Taciau sunaudojus puse pakuotes po issiplovimo su sia dantu pasta aplink lupas sualergizavo, paraudo oda, ja griauze, turbut nuo cinamono. Daugiau nekartosiu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Turiu ta melyna pakuote, dantis isvalo gerai, neturi jokio nemalonaus prieskonio,kad balintu nepastebejau, bet lyginant su bandytomis kitomis naturaliomis pastomis - geras variantas. Juo labiau kad kaina patraukli.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Naudojam melynos pakuotes pasta,pirma karta pabandzius tokia neskani pasirode,suri :) bet dabar jau viskas gerai,tik po men.naudojimo poveikio dar jokio nepastebejau.Gaivumo tikrai truksta,nera taip kaip issivalius pas mus pirktomis pastomis.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Bandžiau mėlyną. Silpnoka, trūksta gaivumo.

    AtsakytiPanaikinti
  7. nežinau ar tik sutapo ar iš tikro...bet panaudojus kokį mėnesį ar daugiau tą mėlynoje pakuotėje esančią pastą, dantys tapo nežmoniškai jautrūs...tai ir vėl gryžau prie weledos druskinės. Žiūrėsiu kaip bus toliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. mėlynoji - gerai išvalo dantis, perbraukus liežuviu per dantis, jis slysta, malonus kvapas, tačiau, kad balintų nelabai pastebėjau:)

    AtsakytiPanaikinti