2011 m. gegužės 10 d.

Queen Helene šaltmėtinė kaukė


Džiovina spuogelius, šalina inkštirus ir sutraukia poras. Oda taps švari, gaivi ir lygi. Taip pat padeda atpalaiduoti pavargusius veido ir kaklo raumenis ir sumažinti raukšleles. Su parabenais.

Iš atsiliepimų:
Labai labai patiko, didžiulis kiekis, gerai sutraukia odytę, atgaivina. Tik galėtų būt čiut skystesnė, sunkiau tepasi.


Puikiai subalansavo riebią odą, patiko mėtinis šaldantis efektas, sutraukė ir pravalė poras, o ir kaukės kiekis didelis, būtų kartojama, bet kadangi per klaidą 2 užsisakiau tai ilgam užteks ir tuo džiaugiuosi, p.s. MB irgi patikoNuoroda: http://www.iherb.com/Queen-Helene-The-Original-Mint-Julep-Masque-8-oz-226-8-g/5796?at=0

5 komentarai:

  1. Turiu ir aš ją, puikiai apdžiovina spuogus. Ar ką išvalo nzn:) Nzn ar ji tiktų sausesnei odai, nes pasausina odą ir taip. Tikrai sunkiai tepasi, su šepetėliu nepavyksta patepti jos, o tepant pirštais daug lieka tarp pirštų, neekonomiška, bet pakuotė tikrai didelė, atsibos greitai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai patiko, sutraukia poras, gaivina, skaistina veidą. labai didelė pakuotė, puikus kainos ir kokybės santykis!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Patiko, sutraukia poras, po kaukės veidas atrodo gyvesnis, lygesnis, labai puikus kainos ir kiekio santykis.

    AtsakytiPanaikinti
  4. puikiai subalansavo riebia oda,patiko metinis saldantis efektas, sutrauke ir pravale poras, o ir kaukes kiekis didelis, kartojama

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mano oda sausa, tai man netiko po pirmo išsitepimo sudirgino odą, skruostai pasidarė raudonais sausais plėmais poto visą dieną traukė veidą, šiaip oda jaučiasi švelni, patiko tept ant kaklo švelnutė oda liko.
    Teks kam nors atiduoti, kieno oda nesausa.

    AtsakytiPanaikinti