2011 m. kovo 20 d.

Alba Botanica lūpų balzamas-dažai su SPF 8



Iš atsiliepimų:
Galvojau, kad tai yra lūpų balzamas, truputį blizgantis. O tai yra lūpdažiai, ryškūs, matiniai, ir dar splava visai kitokia! Ant lūpų spalva gana tamsi, raudona, be rožinio atspalvio. Lūpos šaltos pusę valandos, kaip mėtos skonis truputį. Laikosi gerai, gana ilgai. Sudėtis gera.

Now Foods biotinas


Vitaminas B7 - biotinas, taip pat dar vadinamas vitaminu H arba vitaminu B-w yra tirpus vandenyje B grupės vitaminas. Jis svarbus angliavandenių ir riebalų apykaitai. Reguliuoja prakaito liaukų veiklą, reikalingas sveikiems plaukams, odai, kraujo gamybai. Biotiną sintezuoja natūrali žarnyno mikroflora, todėl sergant žarnyno ligomis ar ilgesnį laiką vartojant antibiotikų, gali atsirasti biotino trūkumas. Trūkstant biotino gali varginti raumenų skausmai, apetito stoka. Būdingi biotino trūkumo požymiai - sausa oda, kojų ir rankų odos pleiskanojimas, skylinėjantys nagai, silpni, slenkantys plaukai, gali išsivystyti dermatitas ar mažakraujystė. Biotino trūkumo požymių gali būti ir neurologinių. Jie panašūs į kitų B grupės vitaminų trūkumo požymius, tai - nuovargis, depresija, mieguistumas, galūnių tirpimas, dilgčiojimas.

Iš atsiliepimų:
Geriu kiekvieną dieną po kapsulę, greičiau stengiuosi užgerti vandeniu, nes skonis bjaurokas. Suteikia energijos, nepastebėjau to, kol prieš miegą neišgėriau. O šiaip tikiuosi, kad pradės greičiau plaukai augti.

Desert Essence veido kremas sausai ir jautriai odai su SPF 15


Bekvapis. Su alijošiumi, argano aliejumi, baltosios arbatos ekstraktu. Ramina ir drėkina sausą ir jautrią veido odą. Natūralus mineralinis saulės filtras saugo nuo kenksmingų saulės spindulių ir ankstyvo senėjimo.

Iš atsiliepimų:
Negaliu sakyti, kad netiko, bet labai jau man nepatinka, kad jis žiauriai tirštas ir keisto kvapo. Tūtelė kaip dantų pastos, man keistoka kaip veido kremui. Kas dėl tirštumo, tai gal paprasčiausiai reik įprast, nes jo žymiai mažiau reikia. Pradžioje paėmiau jo tiek, kiek imu kitų kremų, tai dar rankom užteko. Šiaip jis įsigeria, viskas su juo gerai :)


Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Gentle-Nourishing-Day-Cream-SPF-15-Dry-Sensitive-Skin-Fragrance-Free-2-fl-oz-60-ml/24155?at=0