2011 m. rugsėjo 3 d.

Herb Pharm, Česnakų aliejus 1 fl oz (29,6 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Herb-Pharm-Mullein-Garlic-Compound-1-fl-oz-29-6-ml/10126?at=0
Česnako lašiukai išoriniam naudojimui, reikia gerai suplakti prieš naudojant. Per dieną nuo 1 iki 3 lašų šiek tiek pašildyti aliejų.

Iš atsiliepimų: skausmą greit nuima, patinka, kad reikia lašinti tik kelis kartus per dieną, nes mažajai nėra labai maloni procedūra, tik minusas tas, kad gerokai jaučiasi česnakų kvapas, lyginant su šiais lašiukais.

Natural Factors, maisto papildas akims-Liuteinas 2 mg, 90 kapsulių

Nuoroda: http://www.iherb.com/Natural-Factors-Eye-Factors-with-2-mg-Lutein-90-Capsules/2612?at=0
Maisto papildas akims-liuteinas, natūralus antioksidantas gerai akių sveikatai palaikyti ir sustiprinti regėjimą.

Iš atsiliepimų: Mamai su akimis jau visai blogai būdavo, ypač, kai pervargdavo, sakė, kad tokia lyg plėvele net akis aptraukdavo. Dabar ypač daug darbo turi, nes visokie vasariniai pavadavimai vyksta, dvi savaites jau geria juos ir tik po 1tabletę dažniausiai, bet sakė akys super, ji mano, kad čia vitaminai veikia, nes pagal krūvį tai tikrai su akimis dabar būtų buvę blogai.


Nu žinokit, mums šis nei gero nei blogo, aš jo nekartočiau. Turim ir mes problemų su akim, bet bandysiu ieškot kitų.

Aš naudoju, darbas visą dieną prie kompo, namie didelė dalis laiko prie kompo.. tokiu metų laiku būnu "kinietė", su skaudančiom ir griaužiančiom akim... tai daba gerių šį.. savijauta geresnė.

Doctor's Bes, kolagenas 1 ir 3, 7,1 uncijos (200 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-7-1-oz-200-g/19109?at=0
Maisto papildas - kolagenas, padeda išlaikyti kaulų, sąnarių, odos, sausgyslių, raiščių, plaukų, nagų, kraujagyslių, akių, be kitų audinių jėgą ir lankstumą. Lengvai ištirpsta vandenyje, malonus, švelnaus skonio.

Naudoti: ištirpinti 1 samtelį miltelių, į nedidelį kiekį vandens ar sulčių. Pridėti papildomą 6-8 uncijos skysčio, gerai išmaišyti ir gerti mažiausiai 30 minučių prieš valgį ant tuščio skrandžio.

Iš atsiliepimų: naudojau, bet jis mums bjaurus, tai kitą kartą imsiu kitą.

Kalogeną vartoju dėl regos (plokštėja akies lešiukas-astigmatizmas vystosi), dėl sąnarių (kartais paūmėja skausmas kelyje), dėl odos elastingumo (nors širdyje-ne sutema).
KOLAGENAS, tai baltymas, ląstelių klijai. Kolagenas sudaro 30 % visų žmogaus organizmo baltymų ir apie 70% odos baltymų masės, todėl mes čia (na, bent kurioms virš 30m.) intensyviai vartojam jį su hyalurono rūgštim  (taip geriau). Jis drėkina odą, skatina odos ląstelių regeneraciją, suteikia "pakeliantį" efektą, šviesina pigmentines dėmes ir strazdanas, skatina plaukų augimą, stiprina nagus ir t.t. ir pan.

Naudoju šį, jis labai lengvas, dėžutė nemaža, su dozatoriumi.

Spice Island, šampūnas 0,41 fl oz (12 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Free-Spice-Island-Ayurvedic-Shampoo-Neem-0-41-fl-oz-12-ml/37533?at=0
Šampūno mėginukas. Neem turi dėkinančių savybių, kurios buvo panaudotos Ajurvedos specialistų kartoms, kvapas prieskoninis. Plaukai lieka minkšti, šilkiniai ir stiprūs, gaivus aromatas.

Iš atsiliepimų: sunaudojau nemokamą mėginuką tai nors plaukai ir blizgėjo, bet jau sudėtis, tai, o dar spekuliuoja tuo Ayurveda žodžiu, neva natūralu ir bla bla bla. Tikrai nepirkčiau daugiau, pasinuodijau už ačiū ir ačiū.

Bach, purškiklis suteikantis energijos 0.7 fl oz (20 ml)



Nuoroda: http://www.iherb.com/Bach-Original-Flower-Essences-Rescue-Energy-Natural-Fatigue-Remedy-0-7-fl-oz-20-ml/22939?at=1
Purškiklis suteikiantis energijos, be kofeino, sudėtyje yra 27% alkoholio,  suteikia energijos, gerina organizmo gebėjimą įveikti stresą ir stiprinti savo natūralios energijos atsargas. Nėra dirbtinių dažiklių, dirbtinių aromatų. Naudoti tik tada kai reikia, nenaudoti nuolat.

Iš atsiliepimų: Išbandžiau purškalą suteikiantį energijos - gal ir veiksmingas, nes sunku kolkas pasakyt, o ir kartot nenoriu papurškimo, nes man jo skonis kaip brendžiuko. Jau įsivaizduoju darbe buvimą be energijos, pasipurškimą juo ir su bose susitikimą po to, turbut pagalvotų, kad nuo ryto ko nors užragavus as jau.

Eco Tools, bambukinis teptukas

Nuoroda: http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-Smudge-Eyeliner-Brush/36817?at=0
Bambukinis teptukas kosmetikai.

Iš atsiliepimų: labai smagus teptukas šešėliavimui, o antram gale drožtukas pieštukams.

Pet Naturals, maisto papildas katėms, vištienos kepenėlių skonio, 45 kramtukai, 1,98 uncijos (56,25 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Pet-Naturals-of-Vermont-Daily-Best-for-Cats-Sugar-Free-Chicken-Liver-Flavored-45-Chews-1-98-oz-56-25-g/24164?at=0
Skanus maisto papildas katėms, be cukraus, vištienos kepenėlių skonis, 45 kramtukai, turi Omega 3 riebalų rūgščių, 
Multi-Vitaminai/Mineralai, taurinas ir virškinimo fermentai. 
Siūlomi naudoti:
Suaugusioms katėms duoti 2 kramtukus per dieną.
Kačiukams po1 kasdien.
Iš atsiliepimų: katė ėda, o katinas ne...

Herbatint, plaukų dažai 5N šviesiai Kaštoniniai

Nuoroda: http://www.iherb.com/Herbatint-Antica-Herbavita-Herbatint-Permanent-Hair-Color-5N-Light-Chestnut/5113?at=2&rcode=ceg854
Plaukų dažai Nr 5 šviesiai kaštoninė spalva. Nėra amoniako, nėra parebenų. Prieš naudojimą atidžiai perskaitykite informacinį lapelį. Prieš dažant plaukai turi būti sausi ir neplauti.

Iš atsiliepimų: Man 5 Nr nudažė beveik juodai, vos neapsižliumbiau .O mama norėjo šviesios spalvos, dazėsi , 8N, Light Blonde gavosi rusva, jokia ne blond. Gal čia mano šeimos plaukai taip reguoja, bet mums reika imt keliais numeriais šviesesnius.

Dr. Bronner's Magic, skystas muilas 32 fl oz (944 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Dr-Bronner-s-Magic-Soaps-18-in-1-Hemp-Citrus-Orange-Pure-Castile-Soap-32-fl-oz-944-ml/13526?at=2&rcode=ceg854
Skystas muilas pagamintas iš ekologiškų aliejų ( kokosų, alyvuogių, kanapių, simondsijų, apelsinų, citrinų, žaliųjų citrinų ir vitaminas E) Galima prausti visą kūna, veidą ir net plauti plaukus.

Iš atsiliepimų: Labai skaniai kvepia citrusiniais vaisiais, man labai patiko naudojom visa šeima rankoms plauti ir visą kūną vietoj dušo želė.

American Health, kramtomasis vitaminas C vyšnių skonio 300 mg, 12 kramtomosios tabletės

Kramtomos tabletės su vitaminu C vyšnių skonio. Be konservantų, jokių dirbtinių spalvų, jokių dirbtinių skonių, be natrio. Vartoti po 1 tabletę per dieną, sukramtyti arba ištirpinti burnoje. 

Iš atsiliepimų: Truputį rūgštokos, vyšnių skonio nesijaučia, tabletės "Validolio" dydžio, šiaip greitai ištirpsta.

Rainbow Light, energijos suteikiantys multi+ vitaminai vyrams 90 tablečių

Nuoroda: http://www.iherb.com/Rainbow-Light-Performance-Energy-for-Men-Multi-Daily-Program-90-Tablets/17965?at=0
Multi+ vitaminai vyrams, suteikia fizinės ir seksualinės energijos, skatina ištvermę.

1. Žolelių mišinys skatina vyrų fizinę ir seksualinę energiją (didina ištvermę), Azijos ženšenis ir kiaulpienės.
2. Energija (špinatai, amino rūgščių, ekologiška spirulina, kviečių daigai, rusvieji dumbliai, ryžių sėlenos ir kiti.
3. Aukštos potencijos B kompleksas suteikia energijos, padeda įveikti stresą, taip pat širdies ir smegenų sveikatai.
4. Galingas antioksidantų kompleksą, apsaugo nuo laisvųjų radikalų oksidacijos.
5. Virškinimas. Augalų šaltinis virškinimo fermentai (amilazė, lipazė, celiuliozė, bromelaina, proteazė).
6. Stiprybė. Multivitaminai ir mineralai gyvybiškai svarbūs palaikyti vyrų specifinius mitybos reikalavimus.
Vartoti: 3-6 tabletės per dieną, valgio metu.

Iš atsiliepimų: Vyras vartoja dar tik savaitę tai jaučiasi, kad ryte mažesnis mieguistumas, lengviau atsikelti, nes jis anksti keliasi. O dėl kitų pojūčių manau reikia visą sunaudoti ir palaukti tada gal bus matyt. Tabletės gelsvos išvaizda kaip suspaustų žolelių, norėjau pakuotę išvaduoti nuo plėvelės tai kaip lupau net visa etiketė nusiviniojo liko baltas buteliukas teko klijuoti su lipnia juostelę, nestipriai pritvirtinta etiketė.

Himalaya, česnakai, 60 tablečių


Nuoroda: http://www.iherb.com/Himalaya-Herbal-Healthcare-Garlic-60-Caplets/3722?at=0
Ekologiškas česnakas, sertifikuotas. Palaiko normalų cholesterolio kiekį kraujyje, palaiko normalią širdies ir kraujagyslių funkciją.
Vartoti: Po 2 kapsules du kartus per dieną po valgio.

Iš atsiliepimų: Čia ruošiamės šamtajam sezonui, tikėkimės padės įveikti "puolančias bacilas", tabletės pilkos nedidelės, bet jau vatos prikimšta į buteliuką tai oho. Vartojame po valgio užgerdami šiltu vandeniu.

Disney, vitaminų ir mineralų papildas vaikams, 60 Žuviuko "Nemo" guminukų

Nuoroda: http://www.iherb.com/Disney-Finding-Nemo-Gummies-Children-s-Multiple-Vitamin-and-Mineral-Supplement-60-Gummies/33733?at=0
Vitaminų ir mineralų papildas vaikams nuo 2 metų amžiaus. Puikus skonis, be dirbtinių saldiklių ir skonio stipriklių. Natūralios kvapiosios medžiagos ir spalvos. Guminukai 3 skonių pagal figurėles - vynuogių, apelsinų ir vyšnių.  Suteikia būtinų vitaminų ir mineralų, kurie reikalingi vaiko sveikam augimui ir vystymuisi.
Sudėtyje yra vitamino A, akių sveikatai, energijos ir vitaminų C ir D imuninės sistemos gerai funkcijai palaikyti, B grupės vitaminų. Vitaminas D taip pat palaiko stiprius kaulus ir dantis. Yra 11 vitaminų ir mineralų. Pagaminta JAV. 
Naudoti:
Suaugusiems ir vaikams nuo 2 metų amžiaus ir vyresni, kramtyti po 2 guminukus kasdien.

Iš atsiliepimų: Duodu dukrytei 2 metų, guminukai saldūs valgom po 2 į dieną. Visokių žuvyčių figūrėlės, bet mažajai dar nesvarbu kas ten pavaizduota svarbiausia kad valgo ir prašo dar. Guminukai minkšti, viršus kažkuo pabarstytas baltais saldžiais kaip cukrus (bet ten ne cukrus). Mažoji valgo tą vieną guminuką per kelis kartus kasdama, nes jis nėra labai mažas, kad visą iškarto įsidėjusi sukramtytu.

Dr. Bronner's Magic, muilas, 5 uncijos (140 g)


Muilas pagamintas iš ekologiškų aliejų (kokoso, palmių, alyvuogių, kanapių, simondsijų, apelsinų, citrinų.


Iš atsiliepimų: super muilas. Kiekis nemažas, man tiko ir veidui, ir visam kūnui.  Labai gerai nuplauna, nesausina odos.  Bet jei veidas linkęs sausėti, tai gal netiktų.. Nežinau.

Renew Life, viso kūno 30dienų valymo programa

Nuoroda: http://www.iherb.com/Renew-Life-CleanseSmart-Advanced-Total-Body-Internal-Cleanse-30-Day-Program/7144?at=0

30dienų viso kūno valymo programa, pašalina toksinus iš organizmo.
7 pašalinimo kanalai:
1. Kepenys: artišokų lapų, runkelių lapų, ugniažolės lapų, kiaulpienės šaknis, usnis, ciberžolės šaknų.
2. Plaučiai: raudonieji dobilai
3. Limfinės sistemos: maumedžio guma, raudonieji dobilai, chlorella.
4. Inkstai: Kukurūzų, artišokų lapų, kiaulpienės šaknys, varnalėšų šaknys.
5. Odos: Varnalėšos šaknys, kiaulpienės šaknys, raudonieji dobilai.
6. Kraujas: Chlorella, gudobelės uogų, raudonieji dobilai, varnalėšų šaknys.
7. Žarnyno: Varnalėšos šaknys, runkelių lapų, kiaulpienės šaknys, ugniažolė, Cape alavijo gelis, rabarbarų šaknys, slidžios guobos, pankolio sėklos, imbiero šaknis, magnio hidroksido.

Iš atsiliepimų: Na, jau savaitę naudoju, tai eidavau į WC ant mažo, tai tuo pačiu ir didelį padarydavau. Prieš išeinant į darbą išgėriau vaistukų nuo viduriavimo, tai viskas ok, tik paskui šaltis pradėjo krėst, pykint, silpna darėsi, šiek tiek nerimas pakankino, vos vos į burną maisto kelis gabaliukus įsisdėjau, paskui niekaip, bet po kelių valandų viskas oki doki, tai ir neaišku kas čia buvo, ar reakcija į tą organizmo valymą, ar PMS apsireiškė.

Real Aloe Inc, alyjošiaus purškiklis 8 oz (227 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Real-Aloe-Inc-Aloe-Vera-Spray-8-oz-227-ml/29036?at=0
Alijošiaus purškiklis suteikia greitą pagalbą sausai odai, nudegimams, po skutimosi sudirginimai, bėrimai ir kiti smulkūs odos sudirginimai, ramina, padeda sumažinti skausmą nudegimų, vabzdžių įkandimų, įbrėžimų, niežulys. Sudėtyje yra 99% alijošiaus. 100% auginamas ir išpilstomas JAV.

Iš atsiliepimų: naudoju po depiliacijos, arba padrėkinu veiduką.

Tom's of Maine, dantų pasta jautriems dantims, 4 uncijos (113 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Tom-s-of-Maine-Natural-Sensitive-Toothpaste-Wintermint-4-oz-113-g/4764?at=2&rcode=ceg854
Dantų pasta jautriems dantims. Sudėtyje yra natūralaus mineralinio kalio nitrato, padeda apsaugoti jautrius dantis nuo skausmingo dirginimo, mažina dantų jautrumą. Pastoje nėra sacharino, dirbtinių saldiklių, konservantų.
Pasta skirta suaugusiems ir vaikams nuo 12 metų amžiaus. Norint naudoti vaikams iki 12 metų amžiaus reikia pasikonsultuoti su odontologu arba savo gydytoju. Negalima pastos naudoti ilgiau kaip 4 savaites, nebent rekomenduoja odontologas arba jūsų gydytojas.

Iš atsiliepimų: dantys tapo labai jautrūs (na, šiaip jie visada buvo jautrūs.. Tik kartais labiau, kartais mažiau). Priežastis - gazuoti gėrimai, vaisiai bei uogos. Kuo daugiau valgau jų, tuo darosi blogiau. Kartais tiek sujautrėja, kad dantų valytis net negaliu. Be to, suvalgius vaisių, ypač rūgščių, iš karto nepatartina valytis dantų, nes dantys tik sujautrėja. Naudoju šitą pastą lyg ir nebloga.