2011 m. kovo 22 d.

Herbatint plaukų dažai


Be amoniako ir parabenų. Jokio kvapo ir mažiau peroksido. Su alijošiumi, 100 proc. nudažo žilus plaukus.
Daugiau apie šiuos dažus lietuviškai: http://www.zoliunamai.lt/produktai?page=shop.browse&category_id=90.


Iš atsiliepimų:
Pagaliau išbandžiau šiuos plaukų dažus. Ėmiau brown spalvą, na, ir likau patenkinta. Prieš tai dažiau su ekologiškais Naturigin, pirkau LT, irgi ruda spalva, tai gavosi su geltonu atspalviu. Bijojau, kad ir su šiais nieko panašaus nebūtų, bet gavosi tikrai graži tamsi spalva, pirksiu dar.


Plauku dažai jau užsakomi kelintą kartą. Labiausiai džiaugiuosi, kad nudažo žilus plaukus, aš turiu ne tiek ir daug dar jų, bet mama – pakankamai. Spalva išlieka pakankamai ilgai, dažant neerzina odos, nesausina plaukų, bei nėra baisaus amoniako kvapo. Na o spalva- skonio reikalas, sunku ka ir komentuot, tik tiek, kad man gaunasi tamsiau nei noriu, tad bandysiu šviesesnius atspalvius.


Kol kas išbandžiau tik ant vidinės sruogelės, tai buvo graži tamsiai ruda, gal tokia vos vos su kaštoniniu atspalviu. Bet, aišku, kol visų nenusidažiau, nežinau, ar tikrai žilus dažo.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Herbatint-Antica-Herbavita

Alba Botanica nenuskalaujamas kondicionerius


Bekvapis. Sausiems arba pažeistiems natūraliems ir dažytiems plaukams. Suteikia blizgesio, plaukai tampa elastingi. Su kokosų aliejumi, antioksidantais.

Iš atsiliepimų:
Išbandžiau dar tik kartą, visiškai neapsunkina, neriebina plauko, pats plaukas švelnus liko. Patiko.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Leave-in-Conditioner-Fragrance-Free-7-oz-198-g/9497?at=0

Biotene kramtomoji guma be cukraus


Su ksilitoliu. Mažina burnos sausumą, kovoja su blogą kvapą sukeliančiomis bakterijomis, apsaugo tarp dantų valymo. Mažina dantų akmenis.

Iš atsiliepimų:
Patiko, pirksiu dar.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Biotene-Dental-Products-Dry-Mouth-Gum-Sugar-Free-Mint-16-Pieces/5674?at=0

Avalon Organics vaikiškas šampūnas ir prausiklis


Su organinėmis ramunėlėmis, alijošiumi, medetkomis ir saulėgrąžomis. Hipoalerginis, švelnus akims, be parabenų,

Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Baby-Shampoo-Body-Wash-8-fl-oz-235-ml/17976?at=0

Iš atsiliepimų: Patiko, smagi konsistencija, skaniai kvepia, nebrangus.

South of France muilas su sviestmedžio sviestu

Ypač drėkinantis.

Iš atsiliepimų:
Muilas tikrai labai geras, nesijaučia sausumo, ypač kai aš prausiuosi tik muilais.
Nuoroda: http://www.iherb.com/South-of-France-Shea-Butter-Soap-Bar-8-8-oz-250-g/5795?at=0

NutriBiotic putos voniai


Be muilo. Drėkina, hipoalerginis. Su alijošiumi ir greipfrutų sėklų ekstraktu.

Iš atsiliepimų:
Aš vaikams į vonią nupirkau, kvepia, gerai putoja. Man patiko, vaikams irgi. Buteliukas patogus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/NutriBiotic-Bubble-Bath-Fresh-Fruit-Non-Soap-16-fl-oz-473-ml/4730?at=0

Alvera rutulinis dezodorantas


Visiškai natūralus. Yra kitų kvapų.

Iš atsiliepimų:
Na, prakaito kvapo neatsiranda, arba aš per tą dezodoranto kvapą nebeužuodžiu... Ir tas kvapas žiauriai mane erzina, prisigeria to kvapo rūbai...
Nuoroda: http://www.iherb.com/Alvera-Aloe-Almonds-All-Natural-Roll-On-Deodorant-3-fl-oz-89-ml/6100?at=0

Saldikliai iš stevijos lapų (Stevia)




Stevijos lapai 10-15 kartų saldesni už paprastą cukrų. Saldumo paslaptis ta, kad augalas turi savyje ir kaupia sudėtinę medžiagą steviozidą, kurio sudėtyje yra gliukozės, steviolio ir kitų junginių. Grynas steviozidas saldesnis už cukrų 300 kartų, todėl jis laikomas idealiu cukraus pakaitalu tiek sveikiems žmonėms, tiek ir sergantiems diabetu, nutukimu, širdies ir kraujagyslių sutrikimais ir kitomis medžiagų apykaitos ligomis.
Daugumai saldikliai su stevijos lapais turi kartoką prieskonį.

Iš atsiliepimų:
Pirkau ir dabar stovi nenaudojama. Skonis jos savotiškas, bet jei nepadaugini, tai dar pusė bėdos. Bet nenaudoju dėl kitos priežasties, nes kažkur skaičiau, kad stevija pasižymi mutageniškumu ir ypač nerekomenduojama vaikams (na, aišku, nežinau, kiek čia tiesos, nesigilinau).

Stevia žiauriai šlykštus (kartus, neskanus). Vyras kavą pasisaldino, tai negalėjo gert, o aš tokia didvyrė sakiau, kas čia blogo gali būt. Kai paragavau, iškeliavo į šiukšlinę visa dėžutė. Jei būtent tokio tipo saldiklio ieškot, tai rekomenduočiau truvia (berods, iš stevijos padarytas, bet skanesnis skonis).

Stevijos saldikliai įvairiais pavidalais:
http://www.iherb.com/Stevia

Peaceful Mountain pagalba sinusams


Su sidabru. Galima vartoti tiek, kiek reikia.

Iš atsiliepimų:
Kam reikia purškalo nuo slogos, tai tikrai rekomenduočiau šį. Bent mane puikiai ir greitai pagydė, tik reikia netingėt ir dažniau panaudot. Nors nenaudojau taip, kaip rekomenduoja, t.y. kas 15 min., naudodavau, kada prisimindavau. Bet darbe būnant turėjau kišenėje ir dažnai papurkšdavau.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Peaceful-Mountain-Sinus-Rescue-1-5-oz-45-ml/8796?at=0

Umcka papildai Cold+Flu nuo peršalimo ir gripo


Su pelargonijų šaknų ekstraktu. Lengvina peršalimo simptomus. Natūralios sudėtinės medžiagos tai pat malšiną skausmą ir mažina temperatūrą.

Iš atsiliepimų:
Mano dukrai tikrai padėjo jau keletą kartų - arba iš viso užkirsdavo kelią ligai, arba sirgdavo lengvai, diena dvi, ir sveika. Aišku, kiekvienam tokiam sirgimui beveik visa pakuotė ir išeidavo. Dar man labai patinka, kad šituose mūsų išbandytuose veiklioji medžiaga yra ne tik pelargonium sidoides, bet ir kitos, lengvinančios peršalimo simptomus, mažinančios temperatūrą ir t.t.
Dabar laukiu atvažiuojančių tokių pačių sirupo formos, sakau, gal ilgiau užteks negu vienam sirgimui.



Noriu pagirti sirupėlį. Dukra žiauriai paryčiais ir vakare kosėjo, sloga siaubinga. Gaunasi jau 2 paros, kai pavartojom jo, rezultatas akivaizdus - temperatūra nekyla, sloga į pabaigą, nekosti naktį, o dieną kosiuliukas darosi produktyvus. Gerti nebritkus, tik skystokas. 

Umcka miltukai pakeliais, 10 vnt.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Umcka-Fast-Actives-Cold-Flu-Relief-Berry-Flavor-10-Powder-Packets/9306?at=0

Umcka kramtomos tabletės, 20 vnt.
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Umcka-Cold-Flu-Berry-Flavor-20-Chewable-Tablets/14795?at=0

Umcka sirupas. Yra ir apelsinų skonio.120 ml.
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Umcka-Cold-Flu-Sugar-Free-Berry-Flavor-4-oz-120-ml/11458?at=0

Nature's Secret organizmo valymas, 2 dalių programa


2 dalių programa, subalansuota organizmo valymui, detoksikacijai ir šalinimui.
1 dalis - įvairių žolelių tabletės gerina virškinimą ir skatina detoksikaciją.
2 dalis - įvairių maistinių skaidulų tabletės gerina žarnyno veiklą ir užtikrina "reguliarumą".

Pridedama kompaktinė plokštelė su informacija apie produktus ir sveikatą.

Iš atsiliepimų:
Norinčioms mesti svorį ar pasidaryti namuose organizmo valymą, siūlau mano išbandytą ir tikrai efektyvų maisto papildą. Veikia nerealiai greitai ir efektyviai, labai gera sudėtis, viskas iš natūralių medžiagų. Kaina 2 buteliukų viso 240 kapsulių, 40 lt. Tikrai siūlau.


Aš pradėjau gerti prieš savaitę, nukrito 1kg kolkas, bet nustebčiau jei nebūtų nukritęs, nes savaitė tai daugiau nei košmariška. Labai jau drastiškai jisai veikia ir wc geriausias draugas vos išgėrus tabletes ryte, kol jos baigia veikt jau vakare jas reik vėl gert ir taip be sustojimo. Plius kažkoks keistas galvos svaigimo jausmas lyg po kelių taurių šampano. Parašyta didinti dozę nuo po 1 iki 2-3 kapsulių ryte ir vakare, bet aš kažkaip neišdrįstu, nes man ir po 1 tų per akis juodai.  Nežinau, kaip būtų jei neatostogaučiau ir į darbą reiktų vaikščiot Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Secret-Ultimate-Cleanse-2-Part-Program/3141?at=0

Diva International Diva Cup menstruacinė taurelė



DivaCup yra nesugeriamoji menstruacinė taurelė, kuri paprastai ir patikimai surenka mėnesinių kraują. Kadangi yra minkšta ir lygi, tinkamai įdėta ji visiškai nejuntama ir nepraleidžia skysčio.
DivaCup taurelė yra be latekso, gaminama iš aukščiausios kokybės silikono, kuris naudojamas medicinoje jau daugiau nei 50 metų. Tai ne tas pats silikonas, kuris naudojamas krūtų implantų gamyboje.
DivaCup yra švariausias ir patogiausias moterų apsaugos būdas mėnesinių metu. Nereikia liesti išskyrų. Ji laikosi makšties apatinėje dalyje, ne šalia gimdos kaklelio, todėl lengvai išimama. Jokios nešvaros!
DivaCup gali būti nekeičiama iki 12 valandų, o išpylus yra praplaunama ir vėl įdedama sekančioms 12 valandų. Ji gali būti naudojama lengvam ir vidutiniam kraujavimui, arba išpilama dažniau esant gausesnėms mėnesinėms. Puikiai tinkama ir nakčiai.
DivaCup ištirtos ir patentuotos savybės suteikia jai patogumo ir užtikrina paprastą bei patikimą naudojimą. Puikiai tinka keliaujant, bėgiojant, važiuojant dviračiu, kopiant į kalnus, šokant, stovyklaujant, plaukiojant, nardant, užsiimant joga, ekstremaliu sportu ir t.t.
· Be latekso, plastiko, BPA*;
· Be dažų, spalvų ir priedų;
· Patogi ir patikima;
· Švaru, patogu ir paprasta naudoti;
· Keičiama kas 12 valandų.

Modelis 1: skirtas jaunesnėms nei 30 metų negimdžiusioms moterims arba kurioms nebuvo atliktas Cezario pjūvis.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Diva-International-The-Diva-Cup-Menstrual-Cup-Model-1-Under-30-Years-Single-Cup/11954?at=0

Modelis 2: skirtas vyresnėms nei 30 metų moterims ir (arba) moterims, kurios yra gimdžiusios arba kurioms buvo atliktas Cezario pjūvis.

DivaCup prausiklis, kuris tinka ir taurelei plauti:
http://www.iherb.com/Diva-International-The-Diva-Wash-6-fl-oz-177-ml/13557?at=0

Iš atsiliepimų:
Nu brač, su ta taurele, tai nžn . Lyg ir patrumpinau tą silikoninį galiuką, bet vistiek jo rėmimasis diskomfortą kelia. Pabandžiau kartą ir padėjau, o norėčiau naudot. norėčiau jį visai išsitraukt kaip nors, o gal įsidėt nemoku.

Jei nepatogu įsidėti galima nukirpt iki pat pagrindo, man kai netrukdo kojelė, tai aš ir netrumpinu. Nenumeskit į šoną, viskas ateina su laiku ir patirtim, kai prisijaukinsit šį daiktą pamatysit, tikrai lengviau gyvent. O šiaip man rodos reikia tik atsipalaiduot ir drąsiais judesiais ją dėtis ir išsiiminėt, tada nebūna nei sudėtinga, nei nepatogu.


Nehigieniška toms, kas nesat bandę, čiupinėję. Kol nepabandai viskas labai keistai ir bjauriai atrodo, ko iš tikrųjų nėra, švariau ir būt negali, nebūtina kaip po paketų kaskart bėgt maudytis. Prabėga savaitė ir net nepajaučiu, kad buvo mano dienos, ko nepasakyčiau apie košmarą su paketais, net miegot ramiai negalėdavau, o ką jau šnekėt apie nuolatinį bėgimą i tualetą keistis ir žiūrėt ar kelnės tvarko ...
Bandžiau ir su anijonų juostele, deja... šuto uodega, niežėjo ir su jais, net ir jų naudojimo metu kankino pienliges. Įkalbinau kelias drauges išbandyt - ir jos džiaugiasi šiuo atradimu.

Country Life papildas plaukams


Papildas plaukams, odai, nagams.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0

Iš atsiliepimų:
Naudoju, tikrai superiniai. Po gimdymo labai slinko plaukai, nepadėjo niekas, o pradėjus gerti šiuos papildus, po 2 savaičių matosi rezultatas.

Galima dar papildomai biotino pagert. Nors maxi hair viena tabletė turi 1000mcg biotino, bet galima drąsiai ir tikrai nepamaišys jei jau visai blogai 5000mcg biotino parai.
Galima ir stipresnį variantą susikomplektuot . Aš sau taip ir padariau, bet ne dėl slinkimo, o dėl augimo. Iš Biotino, B grupės viatminų, (B5, kad būtų daugiau), L-Cysteino


Galima dar papildomai biotino pagert. Nors maxi hair viena tabletė turi 1000mcg biotino, bet galima drąsiai ir tikrai nepamaišys jei jau visai blogai 5000mcg biotino parai.

Galima ir stipresnį variantą susikomplektuot . Aš sau taip ir padariau, bet ne dėl slinkimo, o dėl augimo. Iš Biotino, B grupės viatminų, (B5, kad būtų daugiau), L-Cysteino
User is offline
Galima dar papildomai biotino pagert. Nors maxi hair viena tabletė turi 1000mcg biotino, bet galima drąsiai ir tikrai nepamaišys jei jau visai blogai 5000mcg biotino parai.

Galima ir stipresnį variantą susikomplektuot . Aš sau taip ir padariau, bet ne dėl slinkimo, o dėl augimo. Iš Biotino, B grupės viatminų, (B5, kad būtų daugiau), L-Cysteino
User is offline


Galima dar papildomai biotino pagert. Nors maxi hair viena tabletė turi 1000mcg biotino, bet galima drąsiai ir tikrai nepamaišys jei jau visai blogai 5000mcg biotino parai.

Galima ir stipresnį variantą susikomplektuot . Aš sau taip ir padariau, bet ne dėl slinkimo, o dėl augimo. Iš Biotino, B grupės viatminų, (B5, kad būtų daugiau), L-Cysteino
User is offline


Galima dar papildomai biotino pagert. Nors maxi hair viena tabletė turi 1000mcg biotino, bet galima drąsiai ir tikrai nepamaišys jei jau visai blogai 5000mcg biotino parai.

Galima ir stipresnį variantą susikomplektuot . Aš sau taip ir padariau, bet ne dėl slinkimo, o dėl augimo. Iš Biotino, B grupės viatminų, (B5, kad būtų daugiau), L-Cysteino
User is offline

Aubrey Organics rinkinys jautriai odai


Veido priežiūros rinkinys su alijošiumi jautriai odai. Rinkinį sudaro:
30 ml valomasis losjonas
30 ml tonikas be alkoholio
30 ml drėkinantis kremas
15 ml raminanti kaukė su avižų dribsniais
Taip pat pridedami 3 kitų AO priemonių mėginukai.

Iš atsiliepimų:
Visų pirma, vietoj toniko gavau antrą kremo mėginuką. Kadangi toniko nenaudoju, tai pliusas :) Deja, kremas laukia vasaros, nes šaltuoju metų laiku mano veido oda sausesnė ir jo tiesiog per maža. Kaukėje avižų dribsniai jaučiasi ir matosi. Odos nesualergizavo, kvapas normalus. Antrą kartą nepirkčiau, nes neatitiko mano odos lūkesčių :))
Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Sensitive-Skin-Travel-Set-4-Pieces/15128?at=0

Hyland's papildas stresui mažinti


Prie šio papildo nepriprantama. Sudėtyje - mineralai-fosfatai, kurie atkuria nervų ląstelių balansą. Labai mažos tabletės. Užtenka lėtai ištirpdyti burnoje ar po liežuviu.

Iš atsiliepimų:
Pirkau mamai, sakė, kad veikia. Reikia šiek tiek laiko, bet ramina, atpalaiduoja, gerina nuotaiką.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Hyland-s-Nerve-Tonic-Stress-Relief-100-Tablets/3877?at=0

Homeolab USA vaikiškas sirupas nuo peršalimo ir kosulio


Vaikams nuo 2 m. Be dažiklių ir cukraus. Mažina peršalimo simptomus, taip pat malšina skausmą ir temperatūrą.

Iš atsiliepimų:
Patiko sudėtis ir kaina.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Homeolab-USA-Kids-Relief-Cough-Cold-For-Kids-2-3-4-fl-oz-100-ml/28569?at=0

World Organic chlorofilas



Išgautas iš mėlynžiedžių liucernų lapų. Su papildomu žaliuoju mišiniu - organiniais dumbliais spirulina ir chlorelėmis, miežių daigais ir mėlynžiede liucerna.

Chlorofilas – žalios spalvos augalinis pigmentas, kuris lapus nudažo žaliai. Jis kaupia augaluose saulės energiją ir dalyvauja fotosintezėje. Chlorofilas naudojamas:
٭ Šalinti iš organizmo vaistinių preparatų likučius, toksinus, neutralizuoti kancerogenus;
٭ Siekiant sustabdyti bakterijų ir grybelių dauginimąsi žarnyne;
٭ Sveikos žarnyno mikrofloros palaikymui;
٭ Norint panaikinti blogą kvapą iš burnos ir blogą kūno kvapą;
٭ Esant kvėpavimo susirgimams (bronchitui, astmai, anginai, tonzilitui, peršalimui);
٭ Esant žaizdoms, opoms organizme;
٭ Esant kasos, skrandžio, kepenų bei tulžies sutrikimams;
٭ Sergant mažakraujyste;
٭ Kraujodaros sistemos palaikymui ir stimuliavimui;
٭ Esant ginekologiniams susirgimams;
٭ Sergant onkologinėmis ligomis, po spinduliavimo ir chemoterapijos;
٭ Auglių susidarymo profilaktikai;
٭ Aterosklerozės ir psoriazės profilaktikai;
٭ Sergant sąnarių ligomis;
٭ Sergant skydliaukės ligomis;
٭ Sergant akmenlige, inkstų nepakankamumu;
٭ Kraujospūdžio reguliavimui;
٭ Nervingumo ir nuovargio mažinimui;
٭ Bendro organizmo atsparumo didinimui;
٭ Organizmo imuninės sistemos stimuliavimui;
٭ Pagirių sindromo pašalinimui;
٭ Rūkymo pasekmių mažinimui.

Iš atsiliepimų: 
Kapsules lengva atidaryti ir susiberti miltukus į vandenį. Patiko sudėtis, manau, bus naudingos.