2011 m. birželio 1 d.

MyChelle Dermaceuticals Del Sol savaiminio įdegio kremas


Saugus įdegis be saulės su organiniu alijošiumi ir eteriniais aliejais. Visiems odos tipams. Gali būti maišomas su mėgstamu kūno pieneliu, kad kūnas palaipsniui įrustų. Norint greitesnio rezultato, vartoti vieną.

Iš atsiliepimų:
Labai skaniai kvepia, maloniai tepasi, gražus atspalvis.

Nuoroda: http://www.iherb.com/MyChelle-Dermaceuticals-Del-Sol-2-3-fl-oz-68-ml/11599?at=0

Kiss My Face Sudz muilas su AHA, greipfrutais ir citrinomis


Labai švelniai šveičia ir valo su natūraliomis alfa hidroksi (AHA) rūgštimis. Kreminis, gerai putojantis.

Iš atsiliepimų:
Tikras gigantas, nelabai graužia akis. Pirkau dėmelėms šalinti.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Kiss-My-Face-SL-Sudz-In-the-Pink-Bar-Soap-Grapefruit-Lemon-8-oz-226-g/18308?at=0

Planetary Herbals Tri-Cleanse papildas organizmo valymui


Žolinis preparatas su Trifala. Sudėtyje taip pat yra linų sėmenų ir balkšvojo gysločio sėklų luobelių. Trifala ajurvedos sistemoje visų pirma rekomenduojama organizmui valyti ir viduriams laisvinti.
Trifala yra trijų žolelių mišinys: indiškojo agrasto (amalaki, http://ayurveda-foryou.com/ayurveda_herb/amalaki.html), karpotojo viršūklio (vibhitaki, http://www.holisticonline.com/Herbal-Med/_Herbs/h133.htm) ir plaukuotojo viršūklio (haritaki, http://en.wikipedia.org/wiki/Terminalia_chebula).

Ajurvedoje šis tradicinis mišinys naudojamas esant vidurių užkietėjimui, šlapimo pūslės ir šlapimo takų infekcijoms, anemijai, nerviniam hiperaktyvumui. Trifala padeda pašalinti gleives ir toksinus iš žarnyno, normalizuoja apetitą, gerina virškinimą, atstato audinius, energizuoja organizmą. Padeda esant odos problemoms. Skirtingai nei daugelis žarnyną valančių priemonių, trifala organizmo nenualina. Be to, ji nesuformuoja priklausomybės (neslopina natūralaus tuštinimosi instinkto).
Tradiciškai vartojamos taip pat ir plauti akis bei valyti žarnyną (klizmoms).

Iš atsiliepimų:
Vartoju labiau dėl odos. Vartojant jį, reikia gerti daug skysčių, kadangi jis išbrinksta. Skonis keistokas, nemalonus, sakyčiau, lyg anyžių.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Planetary-Herbals-Tri-Cleanse-Complete-Internal-Cleanser-10-oz-283-5-g/1592?at=0