2011 m. birželio 8 d.

Avalon Organics šampūnas su žaliąja arbata ir beta gliukanu


Su vitaminu A, pantenoliu ir argininu. Gerina galvos odos būklę, balansuoja, švelniai plauna. Mažina galvos odos sausumą ir dirglumą.

Iš atsiliepimų:
Neprisimenu, kada tokį blogą šampūną esu naudojus. Plaukai labai sunkūs, kaip apsiriebalavę, galvos odą niežti, švara laikos tik vieną dieną, o kitą jau susiriebaluoja (šiaip kai namie, tai galvą net kas 4 dieną plaunu). Vyrui pleiskanų nei kiek nepamažino, o priešingai. Žodžiu, absoliučiai nerekomenduoju.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Tea-Tree-Scalp-Treatment-Shampoo-with-Beta-Glucan-11-fl-oz-325-ml/4468?at=0

Giovanni dažytų plaukų šampūnas platininiams plaukams


Su antioksidantais, kurie saugo nuo spalvos blukimo ir UV spindulių poveikio. Suteikio spindesio, paryškina pilkus tonus.

Iš atsiliepimo:
Baigiau visa buteliuką. Dažyti plaukai, linkę į geltonumą, šis šampūnas visiškai nepilkino; plaukus, kaip ir visi pilkintojai turbūt, sausino. Nekartosiu. 


Pačioj pradžioj ne itin patiko, bet po to pamėgau jį. Gal kiek sunku priprast buvo, nes jis toks šviesus, o ne tamsiai mėlynas kaip aš įpratus su pilkinančiais šampūnais. Ir kondicionierių reikėdavo palaikyt kelias minutes ant plaukų.


Nuoroda: http://www.iherb.com/Giovanni-ColorFlage-Perfectly-Platinum-Daily-Color-Defense-Shampoo-8-5-fl-oz-250-ml/19042?at=0

Rainbow Light Just Once multivitaminai vyrams


Energijos suteikiantis vitaminų B kompleksas, probiotikai. Stiprina širdį ir imunitetą. Nedirgina skrandžio.

Iš atsiliepimų:
Patinka, kad reikia tik 1 į dieną gerti.


Nuoroda: http://www.iherb.com/Rainbow-Light-Just-Once-Men-s-One-Food-Based-Multivitamin-150-Tablets/14194?at=0

Boiron arnikos kremas nuo skausmo



Nuima raumenų skausmus ir įtampą po sumušimų, didelio fizinio krūvio. Mažina patinimą, mėlynes.Tinka masažams. Gali būti naudojamas net veidui.

Iš atsiliepimų:
Perku antrą pakuotę, greitai įsigeria, labiau tinka profilaktiškai panaudoti, kiekis nedidelis.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Boiron-Arnicare-Arnica-Cream-Pain-Relief-1-33-oz-40-g/5006?at=0

Sibu Beauty dieninis kremas su šaltalankiais


Apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Jaunina saulės paveiktą odą. Gerina odos tonusą ir tekstūrą.

Iš atsiliepimų:
Turbūt geriausiai mano nuomonę apie šį kremą išsakytų sakinys: tai geriausias iki šiol bandytas veido kremas. Pirmiausiai apie mano odą - ji riebi, jautri, linkusi kimštis ir vis sulaukianti spuogų antplūdžio, bet nėra paaugliška, nors elgiasi panašiai. Kuo patiko kremas? Maloni tekstūra, greitai susigeria, palieka veido odą matinę (net šiek tiek sumažina porų matomumą, ryškumą), lengvo ir malonaus kvapo, nekemša porų, neprikviečia nepageidaujamų papildomų spuogų ir sukontroliuoja veido odos blizgesio pasirodymą... Atrodo nieko labai ypatingo, bet iki šiol nei vienas kremas man neatlikdavo visų funkcijų vienu metu.



Na patinka jis man, kvapas labai idomus, net nežinau kaip apibudinti. Toks natūralus, nesintetinis, švelnus. Lengvas, gerai susigeria, neriebina, oda neblizga. Kol kas nesenai naudoju, tai jokių stebuklų jis man nedaro (bet to iš jo ir nesitikėjau), bet tikrai vertas dėmesio.



Mano taip pat mišri į riebumą, susigundžiau, tačiau teko kremuką parduoti. Patiko, kad sulygindavo odos spalvą, skaniai kvepėjo citrinomis bei apelsinais, bet išmėtė raudonais spuogeliais. Matyt aliejų per daug kremuke, o kaip gaila...

Lafe's pieštukiniai dezodorantai


Su organinių kanapių aliejumi, alijošiumi ir eteriniais aliejais. Natūraliai antibakterinis.

Iš atsiliepimų:
Kaip tyčia, gavau ant karščių. Per juos, deja, nieko absoliut jis nesaugo. Bet tikiuosi, kad ne per karščius bent saugos?
Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=stick&cid=741