2011 m. balandžio 12 d.

Natural Factors BioSil silikono papildas


Grožiui, stipriems ir lankstiems kaulams, sveikiems sąnariams.
Mažina smulkias raukšleles. Storina ir stiprina plaukus. Stiprina nagus.

Iš atsiliepimų:
Pirkau dėl nagų, kurie per nėštumus visai nusilpo. Kol kas geriu antrą savaitę, tai rezultatų dar nekomentuosiu. Skysto pavidalo, baisiai šlykštaus skonio, neveiltui rekomenduoja gerti su sultim, nes kartą neturėjau sulčių ir sumaišiau su vandeniu, tai vos nurijau, sultys tą šlykštų skonį numuša.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Natural-Factors-BioSil-ch-OSA-Advanced-Collagen-Generator-1-fl-oz-30-ml/23158?at=0

Mayumi skvaleno aliejus



Mažina, lygina smulkias veido raukšleles. Gydo, ramina sausą, sudirgusią odą. Apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Galima tepti ir saulės nudegintą odą.
Gali būti kaip pagrindas jūsų veido drėkikliui.
Daugiau apie skvaleną: http://lt.wikipedia.org/wiki/Skvalenas

Iš atsiliepimų:
Nežinau, kodėl šį pirkau. Tepu veidą nakčiai, labai nedaug reikia, aišku, visas iš karto nesusigeria, be to, ir iš jo nereikalauju, bekvapis, oda iš karto drėgnesnė. Bet, pavyzdžiui, turiu AD vietom nusausėjusias rankas, tai nepasakyčiau, kad stebuklus daro.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Mayumi-Squalane-Ultra-Fine-Oil-Natural-Skin-Supplement-2-17-fl-oz-64-ml/6587?at=0

Avalon Organics paakių kremas su vitaminu C


Visiems odos tipams, bekvapis. Maitina, veikia kaip antioksidantas, saugo nuo saulės spindulių sukeliamo senėjimo. Saugo, stangrina, atkuria. Mažina raukšleles.

Iš atsiliepimų:
Konsistencija gera, gerai susigeria, nelabai daug galiu apie jį pasakyt kol kas.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Vitamin-C-Revitalizing-Eye-Cream-For-All-Skin-Types-Unscented-1-fl-oz-30-ml/18635?at=0

Avalon Organics veido tonikas su vitaminu C


Visiems odos tipams. Balansuojantis.
Veikia kaip antioksidantas, saugo nuo saulės spindulių sukeliamo senėjimo. Valo, drėkina, tonizuoja.

Iš atsiliepimų:
Labai skaniai kvepia, tikrais apelsinais, tikrai atgaivina odą, veidas lieka toks kaip sudrėkintas, netraukia, tik jeigu yra kur sudirginta oda (nosį buvau per slogą nutrynus), tai tas vietas šiek tiek graužia.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Vitamin-C-Balancing-Facial-Toner-For-All-Skin-Types-8-5-fl-oz-250-ml/4417?at=0

Aubrey Organics erškėtuogių sėklų drėkinamasis kremas sausai odai


Su organiniu erškėtuogių (Rosa Mosqueta) sėklų aliejumi.
Turtingas maitinamosiosmis medžiagomis, lygina smulkias raukšleles.
Veiklieji augalai:
- siliciu turtingas asiūklis ir šalpusnis didina odos elastingumą.
Kremas turtingas linolo ir linoleno rūgštimis, kurios būtinos sveikai odai. Grąžina odai drėgmę, švelnumą ir blizgesį. Oda atrodo jaunesnė.

Iš atsiliepimų:
Veido kremas - kvepia gan skaniai, rožėm lyg ir, susigeria gerai, drėkina gerai, skirtas sausai odai. Aš tokia sausuolė esu, man net vandeniu nuprausus veidą traukia, tai dauguma kremų irgi traukia, o šis ne ir niekur negraužia, kaip kartais su kitais būna.


Rekomenduoju, kas turi nelabai sausą odą kremas puikiai drėkina, nelieka jokio nemalonaus pojūčio pasitepus, gerai susigeria. Oda būdavo atsišerpetojusi, išsausėjusi pradėjus šitą naudoti, viskas susitvarkė.

Mano sausai odai irgi jis visiškai netinka. Tempia odą.


Jason Powersmile balinanti dantų pasta su pipirmėtėmis

Be fluoro. Trys natūralūs balintojai - bambuko milteliai, silicis ir kalcio karbonatas - apsaugo nuo apnašų susidarymo ir švelniai balina. Antibakteriniai greipfrutų ir perilės sėklų ekstraktai neutralizuoja cukraus rūgštis ir neleidžia daugintis bakterijoms. Organinio alijošiaus gelis ramina sudirgusias dantenas.

Iš atsiliepimų:
Skalsi, užtenka vos vos. Nelabai putoja, išvalo gerai, jaučiasi gaiva ir be galo slidūs dantukai. Tiko ir patiko.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-Powersmile-All-Natural-Whitening-Toothpaste-Peppermint-6-oz-170-g/3857?at=0

Hugo Naturals didinantis plaukų apimtį šampūnas


Su vanile ir saldžiuoju apelsinu. Su ryžių proteinais, kurie suteikia apimties ir žvilgesio.

Iš atsiliepimų:
Gerai išplovė, plaukai minkštesni, ne itin putoja. Mano plaukų galiukai sausi, šaknys linkusios greitai riebaluotis. Naudojau jau keletą kartų, tiko ir patiko, žiūrėsim kas bus kai buteliukas "eis" į pabaigą.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Hugo-Naturals-Volumizing-Shampoo-Vanilla-Sweet-Orange-12-fl-oz-355-ml/29102?at=0

Avalon Organics purškiamas dezodorantas

Yra įvairių kvapų. Su organiniais aliejais, kurie natūraliu būdu naikina kvapą. Su alkoholiu.

Iš atsiliepimų (su greipfrutais ir snapučiais):
Laaabai lauktas ir nenuviltas. Kvapas neaštrus, bet jaučiasi tokia "rūgšti gaiva", kas labai patinka. Sulaiko prakaitą, bet įdomu, kaip būtų šiltuoju sezonu. Patenkinta.

Turiu jau tokį patį dezodorantą su pipirmėte. Tai senasis man labiau patinka, nes pipirmėtė maloniai pašaldo, o šio (clary sage&lemon) kvapas labiau vyriškas. Prakaito kvapą pašalina, pažastis pasausina.


Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=Avalon+Organics+Deodorant+Spray

Source Naturals vaikiškas sirupas nuo peršalimo


Vyšnių skonio. Homeopatinis, tinka vaikams ir paaugliams. Lengvina peršalimo ir gripo simptomus, nuramina skaudančią gerklę, nuima užgulimą, skystina gleives.

Iš atsiliepimų:
Noriu pagirti šį sirupą. Gal ir sutapimas, bet mano mažoji pakankamai greitai pasveiko nuo slogelės, tik apsižioplinau, gal antrą dieną pradėjus sirguliuot prisiminiau,kad jį turim, o kai man pablogėjo, taip pat jo išgėriau. Na, mano sloga praėjo per 3 dienas, mažosios gal greičiau nei per savaitę.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Cough-Syrup-For-Kids-Great-Cherry-Taste-8-fl-oz-236-ml/13697?at=0