2011 m. balandžio 5 d.

Source Naturals tabletės nuo peršalimo ir gripo

Su ežiuole. Saugi ir efektyvi formulė.
Laikinai palengvina peršalimo ir gripo simptomus, mažina nosies bėgimą ir užgulimą, galvos skausmą, kosulį, kūno skausmus, temperatūrą; veikia skaudančią gerklę. Geriausia vartoti pajutus pirmus peršalimo ar gripo požymius. Efektyviai veikia ir vėliau. Tinka ir vaikams nuo 2 m.

Iš atsiliepimų:
Vos tik pajaučiu, kad kabinasi kažkoks virusiukas ar nosis pradeda varvėti iškart prisimenu šias tabletytes, nu, atrodo veikia, imsim dar.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Cold-Flu-48-Homeopathic-Tablets/1489?at=0

Source Naturals tabletės nuo galvos skausmo ir migrenos

Saugūs, natūralūs vaistai, greitai suteikiantys laikiną palengvėjimą, nuima galvos skausmą ir spaudimą.



Iš atsiliepimų: Šiuos pirkau mamukui, jai labai dažnai skauda galvą ir geria visokius vaistus, tai sakau, gal šie bent mažiau kenksmingi bus. Sakė, kad veikia.

Galiu pasakyti, kad galvos skausmas praėjo per keliolika minučių, man net Paracetamolis taip greit nesuveikia, buvau maloniai nustebinta. Nežinau, gal kad sučiulpiau jas netrukus atsiradus skausmui? Bet jis jau toks aštrus buvo, nemalonus, o ne toks lengvas. Žodžiu, vertinu 10 balų.

Man paskutiniu metu kiekvieną mėnesį prieš arba per mmm būna migrena, todėl žinau kas manęs laukia (būna su vėmimais ir visu "gerumu", praktiškai nedarbinga). Tai tik pajutus pradžią išgėriau dvi tabletes prieš miegą ir atsikėlus ir kitas dienas jaučiausi puikiai. Labai džiaugiuosiu, kad nereikėjo nuskauminamųjų ryt. Žiūrėsime kaip sekantį kartą bus. Man tai atradimas, bent jau kol kas. Man rodos ten ir parašyta, kad reikia tik pajutus pirmuosius simptomus išgerti 2 tabletes, o po to, jei reikia, po 1.

O man kartais padeda, kartais ne, net nežinau nuo ko priklauso. Vieną dieną gėriau kaip nurodyta kas dvi valandos, būtent tokiam laikui ir nurimdavo skausmas, bet vakare vistik teko griebtis rimtesnių vaistų

Now Foods kakavos sviestas


Iš atsiliepimų:

Nors ir rafinuotas, bet tikiuosi, kad yra kažkiek naudos iš jo, pirkau tepti strijoms. Tik labai toks kietas, nepalyginsi su kokosų sviestu. Bet kvapas nuostabus.

Prisiskaičiau šitoj pačioj SM mamyčių patarimų gerklę gydytis su kakavos sviestu. Ir štai sulaukiau momento, kada galėjau pati patikrinti. Prieš maždaug savaitę atsikėliau su skaudama gerkle - viena pusė buvo paraudus, skaudėjo ryjant. Per pusdienį sučiulpiau 3 kartus kakavos sviesto ir ką - gerklės skausmas dingo. Gal netyčia ir taip būtų nustoję skaudėt - nežinau, aš nelabai linkus pasitikėti greitais išgijimais, bet sakau kaip buvo. Ta proga dar užsisakiau kakavos sviesto iš iherb, kad nepritrūkčiau.

Hugo Naturals lūpų balzamai

Ypač maitinantys su kokosų aliejumi, sviestmedžio sviestu, jojobos ir kitais aliejais. Yra 4 skonių.

Iš atsiliepimų:
Man nerealus, geriausias, kokį esu turėjusi, turiu vanilės ir apelsinų kvapo. Minkština lūpas nerealiai, vakare pasitepu ir ryte lūpytės kaip kūdikio užpakaliukas. Ir kas man patinka, kad nesijaučia riebalo ant lūpų.


Man labai patiko. Vienas geriausių lūpų balzamų, kuriuos esu naudojus. Kvapas nestiprus, malonus, balzamas lengvai tepasi, gerai laikosi ant lūpų. Sudėtis labai gera, be blogiukų.Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=hugo+naturals+lip+balm

Nature's Gate pieštukiniai dezodorantai



Su hamameliais ir turkiniu ąžuolu, kurie kontroliuoja kvapą sukeliančias bakterijas. Yra įvairių kvapų.

Iš atsiliepimų:
Šiaip visai nieko palyginus, neblogai sulaiko kvapą, bet norisi kažko geresnio. Ir man kartais jaučiasi lipnumas pažastyse.


(Apie Summer Spice) Pradėjom naudot abu su vyru, bet kvapas toks vyriškesnis (nors ir prie universalių priskirčiau), tai perleidau vyrui. Juolab, kad turiu ką pati naudot. Kol kas apie jį abu gerai atsiliepiam.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=stick&cid=1303

Derma E putojantis veido valiklis su papajų enzimais ir soja


Visiems odos tipams, ypač sausai ir jautriai. Sojos pienas padeda atstatyti lygią odos tekstūrą ir apsaugo nuo dehidratacijos. Papajų enzimai kruopščiai valo, detoksikuoja ir šalina negyvas odos ląsteles.

Iš atsiliepimų:
Šito daugiau nepirkčiau, nes sausina mano mišrią odą ir kvapas man nepatinka. Nors yra ir pliusų - tikrai gerai nuprausia visus nešvarumus, gerai putoja ir yra labai skalsus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Derma-E-Papaya-Enzyme-and-Soy-Foaming-Facial-Cleanser-6-fl-oz-175-ml/6370?at=0

Orjene Organics veido prausiklis-putos su lipoine rūgštimi


Švelniai valo. Praturtintas alyvuogių minkštimu, Q10, alfalipoine ir hialurono rūgštimis. Su 7 žolelėmis.

Iš atsiliepimų:
Tikrai nieko ypatingo. Putos išsispaudžia. Jis toks light, riebiai odai tai tikrai netinka. Nuprausia, po 5 min. vėl galima eiti praustis odą. Ir tas erzinantis levandų kvapas...

Man prausiklis labai patinka. Kvepia jis tikrai ne levandom. Man kvapas primena imbierą. Labai skalsus, su 2 paspaudimais ir pudrą, ir tušą nuplauna. Sudėtis gera, manau, kartosiu. Panašus į Madaros prausimosi putas, tik geresnis.


Jei oda nėra riebi, o labiau mišri, manau, puikiai tiktų šis prausiklis... nes man per lengvas buvo.. bet ir mano oda labai riebi... Putos švelnios, tik kvapas man nemalonus, esu labai jautri kvapams...

Orjene Organics naktinis kremas prieš senėjimą


Praturtintas alyvuogių minkštimu, Q10, alfalipoine ir hialurono rūgštimis. Su 7 vitaminais. Drėkina, ramina, energizuoja, stangrina, mažina senėjimo požymius.

Iš atsiliepimų:
Aitriai kvepia, labiausiai levandomis (padės užmigti). Pažiūrėjau, kad sudėtyje pačioje pradžioje. Pirkau mamai kaip anti-age, bet jo konsistencija skystoka, beveik kaip drėkiklio, tiktų ir žymiai jaunesnėms.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Orjene-Organics-CoQ10-Olive-Vitale-Age-Recovery-Night-Treatment-2-oz-56-g/6758?at=0