2011 m. rugpjūčio 16 d.

Solgar magnis su vitaminu B6


Iš atsiliepimų:
Man žiauriai mėšlungis traukia lovoj, rašant, sėdint ar net vairuojant. Pradėjau gerti, žiūrėsiu, ar greit suveiks. Minusas, kad reikia gerti tris dienoje, pliusas - mažos tabletytės apvalkale.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Solgar-Magnesium-with-Vitamin-B6-250-Tablets/14071?at=0

Aubrey Organics purškiamas dezodorantas su medetkų žiedais


Slopina kvapą, be aršių chemikalų suteikia švaros pojūtį visą dieną. Veikliosios medžiagos:
- medetkų aliejus, antioksidantas vitaminas E, ramunėlės ir arnikos saugo nuo kvapą sukeliančių bakterijų;
- kalaminas veikia džiovinančiai.

Iš atsiliepimų:
Man patinka šis dezodorantas. Švelnus kvapas, manęs neerzina, nėra aštrus.

Mano sesė turi tokį, tai aš vieną kartą pasipurškiau, tai paskui pusę dienos tą žolių kvapą uosčiau, kažkaip nelabai man jis.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Deodorant-Spray-Calendula-Blossom-Natural-4-fl-oz-118-ml/7871?at=0

HimalaSalt rožinės Himalajų druskos malūnėlis


Papildomas, tinka užpildyti 3 kartus.

Himalajų rožinės druskos amžius siekia 500 mln. metų. Ji susidarė Himalajų kalnų papėdėse, išdžiūvus senosioms jūroms ir glūdi žemėje 300-600 m. gylyje, apsaugota nuo aplinkos poveikio. Tai yra visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta druska.
Ši druska turi beveik identišką elementų rinkinį, kuris yra žmogaus kūne – 84 iš 92 cheminių elementų. Rožinę spalvą druskai suteikia aukštas mineralų kiekis (geležis, magnis, kalis), kurie visi būtini gerai sveikatai palaikyti.
Įprastinėje stalo druskoje yra tik natrio chloridas, jodas ir vanduo. Himalajų akmens druskoje, palyginus su kitomis akmens druskomis, yra gausu kalio ir santykinai mažiau natrio, todėl ji nekenkia žmogaus sveikatai. Priešingai - (kartu su vandeniu) ji reguliuoja kraujo spaudimą, šalina toksinus, reguliuoja ląstelių ph ir vandens kiekį organizme, stiprina kaulus ir kvėpavimo sistemą, gerina miegą, energizuoja ir jaunina. 

Frontier Natural Products maltas Ceilono cinamonas

USDA sertifikuotas kaip ekologiškas produktas. "Tikrasis" cinamonas, yra švelnesnio ir saldesnio skonio.

Iš atsiliepimų:
Džiaugiuosi cinamonu, kuris labai smulkus, o mano turimas malūnėlyje gaunasi stambokas...
Nuoroda: http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Organic-Ceylon-Cinnamon-Ground-1-76-oz-50-g/35483?at=0

Emu Gold emu aliejus, 59 ml

Grynas Emu aliejus naudojamas itin sausos, jautrios ir probleminės odos priežiūrai. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad 70% riebiųjų rūgščių, esančių taukų sudėtyje, yra nesočiosios, taigi itin efetyvios. Emu taukuose gausu linolio rūgšties – medžiagos, kuri pagarsėjusi savo savybėmis gydant raumenų bei sąnarių ligas, taip pat olieninės rūgšties, turinčios priešuždegiminį poveikį. Dėka šios rūgšties emu aliejus pasižymi gebėjimu greitai įsigerti ir patekti į giluminius odos sluoksnius. Puikiai tinka sausos odos priežiūrai, nes užtikrina jos drėkinimą visai dienai.
Emu aliejus nealergizuoja, neužkemša porų ir atitinkamai nesukelia inkštirų susidarymo. Gerai įsigeria į odą, ją drėkina, neleidžia daugintis bakterijoms, nesukelia spuogų ir bėrimo. O tai labai svarbu tiek sveikos, tiek probleminės odos priežiūrai.
Žmonės su egzema dažniausiai netoleruoja jokios kosmetikos. Emu aliejus ne tik nedirgina, bet palengvina egzemos kamuojamų žmonių odos būklę, mažina niežėjimą, įsigeria į giluminius odos sluoksnius, drėkina giliai iš vidaus, nealergizuoja.
Emu aliejus turi priešuždegiminį poveikį, mažina tinimą, gydo žaizdas, nudegimus, įpjovimus, randus, nutrynimus, įbrėžimus, gydant nudegusią, sutrūkinėjusią, sausą, psoriazės ar dermatito pažeistą odą. Gali būti naudojamas, kaip natūrali priemonė skausmingų raumenų ar sanarių masažui.
Emu padeda odai atsistatyti po operacinių žaizdų, sužeidimų, sumušimų, nudegimų. Galima tepti ant odos pradinės epitelizacijos stadijoje.Mažina niežėjimą ir neleidžia susidaryti keloidiniam audiniui (randams). Pastebimai mažina šviežius randus
Preparatas turi nuostabių galių veiksmingai gydyti sausgyslių patempimus, hemorojų, nesenus apatinių galūnių tromboflebito atvejus, nudegimus, artritus, odos ligas.
Pastebėta, jog emu taukai teigiamai veikia plaukų augimą. Ekeperimetuojant nustatyta, jog daugiau kaip 80 proc. „miegančių“ plaukų folikulų tapo vėl aktyvūs. Todėl jis rekomenduojamas plinkantiems žmonėms. Taip pat tinka nuo pleiskanų, stiprina plaukus, skatina augimą, mažiną slinkimą.

Iš atsiliepimų:
Pirkau kosmetikos gamybai. Dariausi kremuką, dabar noriu pasidaryti kažką plaukams.

Nature's Gate stiprinantis kondicionierius su biotinu


Stiprina silpnus, plonus plaukus.
Su pantenoliu, sojų ir daržovių baltymais, simondsijų ir agurklių sėklų aliejais, vitaminais C ir E.
B vitaminai (biotinas, folio rūgštis ir niacinas) svarbūs, kad plaukai būtų sveiki.
Pantenolis ir sojų baltymai stiprina plaukus.
Daržovių baltymai kondicionuoja ir drėkina, mažina galiukų šakojimąsi.
Simondsijų aliejus atkuria natūralią plaukų drėgmę.

Iš atsiliepimų:
Nėra ypatingai drėkinantis ir po jo naudojimo plaukus buvo sunku iššukuoti. Mano plaukai sausi, ploni, o oda linkus greitai riebaluotis. Nekartosiu.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Biotin-Conditioner-Strengthening-18-fl-oz-532-ml/18757?at=0