2012 m. vasario 3 d.

Derma E, veido prausiklis

http://www.iherb.com/Derma-E-Glycolic-Facial-Cleanser-8-fl-oz-220-ml/9915?at=0
Natūralus veido prausiklis su jūrinių augalų ištraukomis, bekvapis. Švelnus, valo, jaunina odą. Tinka visiems odos tipams.
Iš atsiliepimų: mano oda sausa ir jautri,tad prausiklis nesudėkina tiek,kad kremo nereiktu,bet visai patinka,oda palieka tokia maloni

NutriBiotic, kasdienis šampūnas

http://www.iherb.com/NutriBiotic-Everyday-Clean-Shampoo-Botanical-Blend-10-fl-oz-296-ml/22392?at=0&rcode=dap639


Natūralus šampūnas su greipfrukto sėklų išspaudomis. Šampūnas kasdieniam naudojimui. Tinka normaliems ir greit besiriebaluojantiems plaukams.

Iš atsiliepimų: senai turiu, bet tik 2 kart ploviau , nežinau atrodo neutralus toks, bet kažkodėl neprilimpa jis man. na taip, kasdien plauti ir skirtas, nes vakare jau riebaluoti plaukai.

Jason purinantis šampūnas

http://www.iherb.com/Jason-Natural-Thin-to-Thick-Extra-Volume-Shampoo-8-fl-oz-237-ml/3853?at=0&rcode=dap639
Plaukus purinantis šampūnas su biotinu, proteinais. Švelniai plauna plaukus, stiprina plauką, pakelia  plaukų šaknis
Iš atsiliepimų: pirkau pagal vienos forumietės rekomendacija, dar nelabai su juo susidraugavau, kvapas ikyrus, putoja stipriai, sakyčiau vidutiniškas, nes purumo 0.

Avalon Organics, kondicionierius su rozmarinais

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Rosemary-Volumizing-Conditioner-11-fl-oz-325-ml/3465?at=0&rcode=dap639
Kondicionierius praturtintas proteinais, kviečių baltymais, vitaminu E. Pakelia plaukus, drėkina. Be parabenų, sintetinių priedų.
Iš atsiliepimų :kvapas stiprus, truputi sausina plauką, bet pagrindinis privalumas , kad nerealiai gerai išplauna aliejines kaukes, geriausiai iš visų turimų.

Derma E, atstotomasis kremas

http://www.iherb.com/Derma-E-Alpha-Lipoderm-Creme-Advanced-Repair-Complex-2-oz-56-g/6373?at=0




Derma E natūralios sudėties atstatomasis kremas. Be parabenų. Au žaliąja arbata, vitaminu C. Tonizuoja, drėkina odą, mažina raukšleles, rudas dėmeles.

Iš atsiliepimų: Naudoju jau kelias dienas - kol kas labai patinka. Kvapas labai švelnus, labai gerai susigeria, nepalieka jokio blizgesio, gerai drėkina, oda labai švelni.