2013 m. vasario 1 d.

Nature's Bounty gulsčiosios serenojos kompleksas


Nuoroda: http://www.iherb.com/nature-s-bounty-extra-strength-saw-palmetto-complex-120-softgels/32283?at=0

Gulsčiųjų serenojų preparatų skiriama vyrams, kuriems nustatytas nedidelio laipsnio prostatos padidėjimas, tai yra kol nereikalingas chirurginis gydymas.
Per pastaruosius 20 metų atliktų klinikinių tyrimų rezultatai rodo, kad vyrams, vartojantiems serenojų preparatus, sustiprėja šlapimo srovė, rečiau kyla noras šlapintis, ypač naktimis. Nesukelia šalutinio poveikio, neslopina lytinio potraukio ir lytinio pajėgumo.

Sudėtyje taip pat yra moliūgų sėklų aliejaus, afrikinių slyvų žievės ir meškauogių ekstraktų, kurie teigiamai veikia vyrų sveikatą, bei cinko, stiprinančio imuninę sistemą.

Iš atsiliepimų:
Siunčiau prostatai gydyti, tai tas pats kaip pas mus prostamol uno.

Enzymatic Therapy sinusų apsauga :)


Nuoroda: http://www.iherb.com/enzymatic-therapy-sinuguard-90-tablets/2230?at=0

Saugo sinusų ertmes, ypač gleivių membranas.

Iš atsiliepimų:
Vietoje sinupreto jau 1,5 m. siunčiuosi šitą. Jis grynai identiškos sudėties sinupretui, tik kad neturi to žalio skanaus apvalkalo, tai ne toks skanus ir sunkiau nuryti.

Nature's Way beta karotenas



Beta karotenas veikia kaip antioksidantas - saugo žmogaus organizmą nuo kenksmingo laisvųjų radikalų poveikio, apsaugo odą nuo saulės nudegimų, padeda išlaikyti odos elastingumą, lėtina kataraktos vystymąsi, stiprina imunitetą.

Iš atsiliepimų:
Geriu beta karoteną, tai nenuėjus dar į soliariumą, žmonės klausinėja, gal į soliariumą pradėjau eit. O geriu apie porą savaičių.

Hurraw! Balm lūpų balzamai


Nuoroda: http://www.iherb.com/Hurraw-Balm

Natūralūs, organiniai ir visiems labai patinkantys :)
Yra ir su spalva.