2011 m. liepos 30 d.

Bee Rescued originalus propolio skutimosi gelis

Nuoroda: http://www.iherb.com/Bee-Rescued-The-Original-Propolis-Shave-Gel-for-Her-8-fl-oz/33834?at=0

Skutimosi gelis 100% grynas iš gamtos. Pagamintas iš natūralaus bičių propolio, natūralūs ingredientai. Ši skutimosi želė garantuotai suteiks jums sklandžiausią skutimąsi.
Siūlome naudoti:
Reikia gerai suplakti, sušlapinti su šiltu vandeniu, kiek reikia.

Iš atsiliepimų: kvapas kaip tikro medaus, kas nemėgsta gali erzinti, bet vyras mėgsta medų, kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjo sakė reikia išmokti rašo, kad reikia su šiltu vandeniu pirma pasitepti poto tik gelį tepti. Jis neputoja, kad labai patiko tai negaliu pasakyti nebent vėliau kai daugiau panaudos.


Ateinu pagirt skutimosi želė (moterims) - pati dar nespėjau išbandyt, bet šitam reikalui super priekabus vyras sakė, kad pats geriausias dalykas, o ir išsiplauna iš peiliuko labai lengvai. Mums užkliuvo tik tai, kad neparašyta kokie konkrečiai eteriniai aliejai sudėtyje - yra ir vyriškas šios želės variantas, tai sudėtis tokia pat kaip moteriškos, įtariam, kad tik kvapu, t.y. eteriniais, skirsis, bet vistiek įdomu būtų zinot kokie tiksliai. Na o šiaip sudėtis puiki, paprasta, kiekis, kaina geri.
Kvapas želės nėra visai moteriškas, tiksliau sakyčiau neutralus - gvazdikėliais man kvepia. Bet tikrai puikiai tinkamas tiek vyrams, tiek moterims. Maniškiui patiko, itiko, tai abu naudosim, o paskui abu išbandysim vyrišką .

Mill Creek alavijų kondicionierius, 16 fl oz (473 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Mill-Creek-Aloe-Vera-Conditioner-16-fl-oz-473-ml/6606?at=0

Iš natūralių ir ekologiškų ingredientų, drėkina, minkština, ramina sausą galvos odą ir atkuria natūralią plaukų drėgmės pusiausvyrą, nėra dirbtinių dažiklių, be parabenų.
Alavijai žinomi ir naudojami kaip drėkinantys ir priešuždegiminių savybių turintys augalai. Ramunėlių ir vitamino E derinys suteikia plaukams blizgesio, pantenolis stiprina plaukus.

Iš atsiliepimų: kvapas geras lengvas, naudojame visa šeima  kartu su tos firmos šampūnu, suminkština labai plaukus, jie ilgai išlieka švelnūs lengvai šukuojami, skalsus.