2011 m. gegužės 18 d.

Natural Factors kramtomos vitamino C tabletės, apelsinų skonio


Iš atsiliepimų:
Labai skanus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-C-Tangy-Orange-Flavor-250-mg-90-Chewable-Wafers/15409?at=0

Weleda ratanijos burnos skalavimo skystis


Intensyvus, gaivinantis skystis su ratanijos ir miros ekstraktais, natūraliais eteriniais aliejais ir mineralinėmis medžiagomis palaiko natūralias burnos mikrofloros funkcijas. Jis skatina natūralų dantenų funkcionavimą, užkerta kelią kraujavimui bei skatina fiziologinį seilių išsiskyrimą. Skystis stipriai koncentruotas, todėl užtenka kelių lašų į pusę stiklinės drungno vandens. Reguliariai naudodami sumažinsite dantenų ir burnos gleivinės polinkį į uždegimus. Apimtas uždegimo ar jautrias dantenas galima masažuoti dantų šepetėliu (arba vatos tamponu) pamirkytu nepraskiestame skystyje.

Iš atsiliepimų:
Silpnas, labai nevertas dėmesio.

Weleda ratanijos dantų pasta


Ratanijos ekstraktas stangrina burnos audinius, apsaugodamas dantenas nuo kraujavimo, šio ekstrakto veikiamos dantenos susitraukia aplink dantų šaknis, todėl šios išlieka sveikos ir stiprios. Burnos gleivinė tampa tampri ir tvirta. Jei prasidėjęs dantenų uždegimas ar dantenos kraujuoja – ratanijos ekstraktas padės sustabdyti kraują. Miros ekstraktas padės burnos ertmei išlikti sveikai. Kalcio karbonatas (kreida) natūraliai poliruoja, negadindamas emalio. Natūralūs eteriniai šaltmėtės bei mėtos aliejai suteikia burnai ypatingą šviežumo pojūtį bei ilgalaikį gaivų kvapą. Gaivi Weleda Ratanijos dantų pasta švelniai ir rūpestingai valo dantis.
Iš atsiliepimų:
Trūksta švaros ir gaivumo su ja valantis, kartotajama turbūt nebus.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Ratanhia-Toothpaste-3-3-oz-95-7-g/12500?at=0

All Terrain purškiklis nuo vabzdžių vaikams


Atsparus vandeniui ir prakaitui. Testai rodo, kad išlieka efektyvus 2 valandas. 6 aliejų mišinys. Tinka ir suaugusiems ;)

Iš atsiliepimų:
Kvapas man tai grynai pelargonijos.

Mums veikia. Jau uodų turim pasirodžiusių, išmėginom. Kvapas neįkyrus, net savotiškai gaiviai malonus, man citrusai (turbūt nuo lemongrass) ima viršų, na dar šiek tiek mėta, kt. sudėtinės dalys ne taip stipriai.

Nuoroda: http://www.iherb.com/All-Terrain-Kids-Herbal-Armor-Insect-Repellent-4-fl-oz-120-ml/4282?at=0

Pagal sudėtį niekuo nesiskiria ir šis: http://www.iherb.com/All-Terrain-Herbal-Armor-Insect-Repellent-4-fl-oz-120-ml/4277?at=0

Earth Science liken plant pieštukiniai dezodorantai


Yra ir bekvapis. Nedirgina odos, užtikrina apsaugą visą dieną. Su kerpių ekstraktu.

Iš atsiliepimų:
Vieną kartą pratepiau pabandymui, nes pirkau mamai, tai patiko, tepasi labai fainai, jis toks minštesnis ir slidus, kvapas neutralus, visą dieną nejaučiau prakaito kvapo.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=earth+science+liken