2011 m. birželio 24 d.

21st Century Health Care vaistažolių lieknėjimo arbatos

Nuoroda (įvairių skonių): http://www.iherb.com/Search?kw=slimming&cid=438

100% natūralių žolelių mišinys, skani be kofeino (yra ir žalioji arbata). Gerina virškinimą, valo organizmą. Arbatą galima gerti karštą arba šaltą, gali būti naudojama po kiekvieno valgio. Padidina medžiagų apykaitos aktyvumą, degina  kalorijas ir šalina toksinus.
Siūloma naudoti:
1 arbatos maišelį įdėti į verdančio vandens puodelį palaikyti 2-5 minutes iki norimo stiprumo ir skonio. Gerkite 15 minučių prieš valgį arba valgio metu. Jei reikia, įdėkite cukraus arba saldiklio pagal skonį.

Iš atsiliepimų: Ką tik paragavau, skonis toks žolelių, nors man grynai valerijono skonis. Atrodo, sudėty jo lyg ir nėr.. gerti galima, tačiau būna ir skanesnių. Nors atsiliepimuose iherbe skaičiau, kokia jinai kitiems skani. Poveikio dar laukiu, nes ką tik baigiau gerti pirmą puodelį.

Aš geriu, skonis šlykštus man, kaip valerijonų, kadangi su sena, tai laisvina pilva, svorio atžvilgiu nematau pokyčių

North American Herb & Spice Co. purškalas nuo slogos, 2 fl oz (60 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/North-American-Herb-Spice-Co-Sinu-Orega-Nasal-Spray-2-fl-oz-60-ml/8790?at=0

Aromatinių prieskonių formulė. Paprastųjų raudonėlių, lauro lapų, šalavijų ir gvazdikėlių aliejų bei jūros druskos mišinys.
Sinu-Orega yra natūralus nosies purškalas su stipriais prieskonių ekstraktais. Šie ekstraktai kartu su gryna jūros druska idealiai tinka plauti užsikimšusius sinusus. Pasipurškus gali būti jaučiamas trumpas deginimas, gėlimas, čiaudulys.
Sudėtis: Paprastųjų raudonėlių, lauro lapų, šalavijų, gvazdikėlių aliejus, jūros druska ir šaltinio vanduo.

Iš atsiliepimų: Vat šitas tai superinis mano pagalbininkas. Tik iškart perspėju - tik stiprių nervų vartotojams. Nes nu aštrus, deginantis viską - nosį, gerklę, ausis, net ašaros ištrykšta. Bet veiksmingas, "pramuša" slogos kamščius. Pirmas dvi paras siaubingai kemšantis nosiai purškiaus nuolat, o dabar trečia para, tai ta nosis tokia bėganti, bet neužsikemšanti. Tai, sakyčiau, net sutrumpina slogos laiką.

Xlear Inc vaikų nosies purškalas du ksilitoliu, 0,75 fl oz (22 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Xlear-Inc-Xclear-Kid-s-Saline-Nasal-Spray-With-Xylitol-75-fl-oz-22-ml/8646?at=0

Vaikiškas purškalas nuo slogos, saugus net patiems mažiausiems, jokio šalutinio poveikio. Valo ir ramina sausą, sudirgusią nosį, gydo nuo peršalimo ar alergijos ir kitų nosies gleivinės sudirginimų.
Naudojimas: prieš naudojimą išsivalyti nosį švelniai pučiant. Vyresniems vaikams: įdėkite antgalį į nosies landą ir išspausti 1-2 kartus į kiekvieną šnervę. Jaunesniems vaikams ir kūdikiams: paguldykite vaiką ant nugaros pakreipkite buteliuką dugnu žemyn ir leiskite, kad lašai tekėtų pamažu į šnerves,  2 arba 3 lašus į kiekvieną šnervę. Naudojimas profilaktiškai taip dažnai, kaip reikia. Sloguojant siekiant geriausių rezultatų, naudokite bent du kartus per parą.

Iš atsiliepimų: purškiau šitą nosies purškalą patiko. Patogi pakuotė įpurkšt, malonus skonis, kaip saldintas vanduo, tad vaikai neprieštarauja, poveikis, sakyčiau, irgi yra - nosytė nors ir sloguojanti, bet naktį prasikvėpuoja. Buvau įpurškus prieš naktį, paryčiais atsibudo užsikimšusia, tada vėl įpurškiau, su aplikatorium ištraukiau, ir vėl nosytė atlaisvėjo. Viena aišku - tikrai geriau, nei anksčiau naudotas vibrocil.

Derma Boost, purškiklis ant veido kūno... 8 fl oz

Nuoroda: http://www.iherb.com/Morningstar-Minerals-Derma-Boost-Rejuvenating-Spray-Mist-8-fl-oz/16749?at=0

Derma Boost yra turtingas vitaminų, mineralų ir amino rūgščių purškiamas ant odos ir plaukų.
Purkšti ant odos ir plaukų kasdien po maudynių, arba dėl gaivos bet kuriuo paros metu.

Iš atsiliepimų: jausmas kaip mineralinio vandenio, be kvapo, galima bet kada purkšti ant veido, kūno, plaukų ir pan, nebandžiau ant makiažo.

Honeybee Gardens akių šešėliai 0.042 oz (1.2 g)


Šešėliai yra visiškai natūralūs, nėra dažiklių, kvepalų, nėra oksichlorido, parabenų, naftos darinių arba dimetikono. Yra įvairių spalvų.

Iš atsiliepimų: labai neblogai laikosi, pirkau mamai, labai blizgūs, birūs, tik spalva ne visai kaip paveiksliuke, pilkšva su čiut melsvumo, norėjosi labiau žydros, ant vokų tepasi skalsiai, su šešėlių pagrindu laikosi geriau.

All Terrain nuo vabzdžių 4 fl oz (120 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/All-Terrain-Herbal-Armor-Insect-Repellent-4-fl-oz-120-ml/4277?at=0

Purškalas nuo vabzdžių atsparus vandeniui ir prakaitui, bandymai įrodė, 100% veiksmingas dvi valandas. (79,85%): vanduo, bičių vaškas, augalinis glicerinas, sorbitolis, kalio sorbatas, citrinų rūgštis.

Iš atsiliepimų: lauke dar neišbandžiau, savaitgalį bus išbandytas, kvapas pakankamai stiprus, žiūrėsim ar mūsiškiai uodai atsparūs amerikietiškiems repelentams.

Kūno kempinė, pirštinė 1 pora

Nuoroda: http://www.iherb.com/Earth-Therapeutics-Exfoliating-Hydro-Gloves-1-Pair/21106?at=0

Kempinė kūno priežiūrai, 100% nailonas. Šios pirštinės specialiai austos švelniai ir efektyviai nušveičia negyvus odos sluoksnius ir nešvarumus nuo kūno paviršiaus, skatinti kraujo apytaką. Naudokite kiekvieną dieną po dušo arba vonios.
Iš atsiliepimų: naudosiu pylingui, patiko, nei per švelnios, nei šiurkščios, kokybiškos.

Shikai apimties suteikiantis šampūnas, 12 fl oz (355 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Shikai-Natural-Volumizing-Shampoo-12-fl-oz-355-ml/12870?at=

Suteikia purumo jei jūsų plaukai ploni, yra daug organinių sudedamųjų dalių. Sojų baltymai kartu su pantenoliu stiprina, maitina ir prideda papildomos apimties. Shikai ekstraktas gaunamas iš Rytų Azijos akacijos medžio vaisių, būtent jis suteikia plaukams tankumą, blizgesį, purumą.

Iš atsiliepimų: pirmą kartą neblogai išplovė, žiūrėsiu kaip riebaluosis, įspūdis gan neblogas, gausiai putoja, dėl purumo nežinau.

Now Foods, Magnio citratas, 100% milteliai, 8 oz (227 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-Magnesium-Citrate-100-Pure-Powder-8-oz-227-g/1101?at=0


Stiprina nervų sistemą. Magnis yra mineralas, kuris yra labai svarbus energijos gamybai, raumenų susitraukimams, nervinio impulso perdavimui ir kaulų mineralizacijai. Tai yra būtinas kofaktorius už maždaug 300 fermentų.
Sudėtyje nėra cukraus, druskos, krakmolo, mielių, kviečių, kukurūzų, sojos, pieno, kiaušinių, vėžiagyvių ar konservantų.

Iš atsiliepimų:

Skonis prastas, tirpsta prastai, su diasporaliu nepalyginsi, bet ne dėl skonio gi gersiu. Apie efektyvumą kol kas negaliu pasakyti nieko, nes dar per mažai laiko vartoju.

Jis man veikia, LT pirkdavau Diasporal, o štai visokie kiti magnio+kalio ir dar kažko mišiniai, kaip kad vaistinėse būna, tai reikiamo poveikio nepastebėdavau.


Geriu juos taip arbatinį šaukštelį ištirpdau stiklinėje vandens, pastebėjau, kad lieka netirpstančių nuosėdų, bet reikiamas poveikis yra.

Alba Botanika, dezodorantas 2 uncijos (55 g)


Nuoroda: http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Clear-Enzyme-Deodorant-Stick-Aloe-Unscented-2-oz-55-g/23076?at=0
 Be koncervantų, be parebeno, nėra aliuminio, su soda. Turi antibakterinių savybių. Sertifikuoti ekologiški alavijai ramina jautrią odą.
Iš atsiliepimų: per karščius ypatingai stebuklo nedaro, geriausias variantas - antroj dienos pusės pakartotinai pasitepti, tada veikia.

NutriBiotic, levandų dezodorantas 2,6 uncijos (75 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/NutriBiotic-Lavender-Deodorant-Stick-with-GSE-Witch-Hazel-and-Aloe-Vera-2-6-oz-75-g/4709?at=0
Levandų kvapo dezodorantas nuo prakaito.

Iš atsiliepimų:  Per karščius ypatingai stebuklo nedaro, geriausias variantas - antroj dienos pusės pakartotinai pasitepti, tada veikia.

Crystal kūno dezodorantas, 4,25 uncijos (120 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Crystal-Body-Deodorant-Stick-4-25-oz-120-g/5705?at=0
Crystal Kūno dezodorantas pagamintas iš 100% natūralių mineralinių druskų, kurios pašalina kvapą, paliekant nematomas apsauginis barjeras nuo kvapą sukeliančių bakterijų, nelipnus, nedažo rūbų, nepalieka baltų likučių ir gali būti naudojamas tiek vyrų ir moterų.

Iš atsiliepimų: Man jis veikia, prakaitas aišku išsiskiria, bet jis toks bekvapis. Tikrai džiaugiuosi, vyras irgi naudoja, tai jam irgi gerai veikia. Gal po kelių dienų drabužiai ir įgauna nemalonų prakaito kvapą, bet vasaros metu ir taip dažniau tenka juos keisti ir skalbti.

Atsiliepimai labai geri, matyt iš tų žmonių, kurie labai daug prakaituoja, aš tos problemos neturiu, vyras daugiau jį naudoja. Man tai toks keistas, keistai tepasi, nepatinka, kad visai bekvapis. Bet rašo, kad prakaito kvapą labai gerai nuima. 



Aprašyme rašoma, kad jis ne prakaitą sulaiko, o kvapą!!! Aš iš tų kur mažai prakaituoja tai pasitepusi, kad ir būna truputį drėgnos pažastys, bet kvapo jokio , kas gausiai prakaituoja reiktų ieškoti tokio kuris stabdo prakaitavimą, arba šį naudoti tik šaltuoju metu kai mažiau prakaituojama. 


Dezodorantas , pranoko mano lūkesčius. Toks bekvapis, tepu ant drėgnų pažastų, tai tepasi gerai. Aš nedaug prakaituoju ,tai man ne taip aktualu, bet kad mano vyriškiui  irgi tiko.

Desert Essence purškalas odai nuraminti ir dezinfekuoti

Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Relief-Spray-4-fl-oz-120-ml/22323?at=0

Raminamai veikia nudegimus, vabzdžių įkandimus, odos sudirgimą, tinka atgaivinti pavargusias kojas. Arbatmedžio aliejus su eterinių aliejų mišiniu tradiciškai naudojamas nuraminti ir sumažinti simptomus, susijusius su nedideliais nudegimais, įbrėžimais, vabzdžių įkandimais ir grybelinėmis kojų infekcijomis. Idealiai tinka naudoti ir po manikiūro. Patogus purškimo aplikatorius idealiai tinka sunkiai pasiekiamose vietose.

Iš atsiliepimų: ir įdrėskimus, ir žaizdeles tepiau, o uodui įkandus, papurškiau - labai greitai numalšino niežulį, tiesiog momentaliai. Tik jis tokios tirštokos konsistencijos, nubėga, reikia labai mažai purkštelėti arba užpurškus patepti.

Kremas nuo saulės "Smart Girls" SPF 30+, 4 oz (110 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Smart-Girls-Who-Surf-SPF-30-Mineral-Sunscreen-4-oz-110-ml/23760?at=0
Atsparus vandeniui ir prakaitavimui, be parabenų. Pasikonsultuokite su gydytoju prieš naudojant iki 6men vaikui
.
Iš atsiliepimų: Malonaus kvapo, gan greit susigeria, neturiu priekaištų.

Weleda vaikiškas medetkų šampūnas ir kūno prausiklis, 7,2 uncijos (203,6 g)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Weleda-Baby-Calendula-Shampoo-Body-Wash-7-2-oz-203-6-g/13818?at=0
Švelniai valo ir minkština kūdikio plaukų, odos ir yra švelnus akims.Medetkų žiedai padeda nuraminti galvos odą, lengvas, švelnus aromatas iš natūralių eterinių aliejų, tinka jautriai odai.


Iš atsiliepimu: Atsiliepimai geri, tik jis šiek tiek brangesnis.

Manau, kad dėl medetkos nereiketu bijoti, nes į daugelio vaikams skirtų priemonių sudėtį įeina būtent - medetka. Medetka – vaikų gėlė. Vaikų ir kūdikių odos priežiūros priemonės papildomos ekstraktais iš medetkų dėl dezinfekuojamojo, priešuždegiminio, raminamojo poveikio. Medetkos malšina skausmus, naikina odos pleiskanojimą ir ją ramina, todėl puikiai tinka dažnai sudirgusiai kūdikių ir vaikų odelei prižiūrėti. Veikliosios medetkos pasižymi regeneracinėmis savybėmis. Ypač veiksmingu dezinfekuojamuoju, raminamuoju poveikiu pasižymi medetkų ir vaistinių ramunėlių (lot. Chamomilla recutita) derinys – šie augalai veikia sinergetiškai ir sustiprina teigiamas vienas kito savybes.

Aubrey Organics, vaikiškas šampūnas

Nuoroda: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Natural-Baby-Kids-Shampoo-8-oz-237-ml/12924
Vaikiškas šampūnas švelnus, ramina ir drėkina, natūrali sudėtis. Puikaus kvapo.

Iš atsiliepimų: Sudėtis labai turtinga, kaina nedidelė, o kiekis didelis. Plaukučiai tokie minkštučiai po jo būdavo.

Earth Mama Angel Baby, Shampoo & Body Wash, 5.3 fl oz (160 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Shampoo-Body-Wash-5-3-fl-oz-160-ml/21427?at=0
Švelnus vaikiškas šampūnas ir kūno prausiklis kūdikiams įvairaus amžiaus!


Iš atsiliepimu: kvapas malonus, su dozatoriumi, putų pavidalo kaip kūno prausiklis tai labai fainas, bet kaip šampūnas tai nepatiko, plaukai kai išdžiūna pasidaro sukritę ir tokie kaip riebaluoti ir plius brangokas gaunasi.

Avalon Organics valantis šampūnas su citrinomis ir sviestmedžio sviestu 11 fl oz


Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Lemon-Clarifying-Shampoo-with-Shea-Butter-11-fl-oz/4425?at=0
Šampūnas su taukmedžio sviestu, visų tipų plaukams, taukmedžio sviestas, vitaminai ir citrina švelniai valo ir drėkina atnaujina plaukų spalvą ir blizgesį.


Iš atsiliepimų: pabandžiau, ir galiu tik pritarti kad geras. Kuo ypatingas? buvo komentaras "llabai gerai išplauna" nu tai sakyčiau tikrai taip, nes plaukas toks lengvas, purus būna, be jokių kondicionierių išplovus galvą ir leidus išdžiūti savaime, natūraliai banguoti plaukai gražiai susisuko. Putoja menkai, bet išplauna gerai.