2011 m. birželio 24 d.

Xlear Inc vaikų nosies purškalas du ksilitoliu, 0,75 fl oz (22 ml)

Nuoroda: http://www.iherb.com/Xlear-Inc-Xclear-Kid-s-Saline-Nasal-Spray-With-Xylitol-75-fl-oz-22-ml/8646?at=0

Vaikiškas purškalas nuo slogos, saugus net patiems mažiausiems, jokio šalutinio poveikio. Valo ir ramina sausą, sudirgusią nosį, gydo nuo peršalimo ar alergijos ir kitų nosies gleivinės sudirginimų.
Naudojimas: prieš naudojimą išsivalyti nosį švelniai pučiant. Vyresniems vaikams: įdėkite antgalį į nosies landą ir išspausti 1-2 kartus į kiekvieną šnervę. Jaunesniems vaikams ir kūdikiams: paguldykite vaiką ant nugaros pakreipkite buteliuką dugnu žemyn ir leiskite, kad lašai tekėtų pamažu į šnerves,  2 arba 3 lašus į kiekvieną šnervę. Naudojimas profilaktiškai taip dažnai, kaip reikia. Sloguojant siekiant geriausių rezultatų, naudokite bent du kartus per parą.

Iš atsiliepimų: purškiau šitą nosies purškalą patiko. Patogi pakuotė įpurkšt, malonus skonis, kaip saldintas vanduo, tad vaikai neprieštarauja, poveikis, sakyčiau, irgi yra - nosytė nors ir sloguojanti, bet naktį prasikvėpuoja. Buvau įpurškus prieš naktį, paryčiais atsibudo užsikimšusia, tada vėl įpurškiau, su aplikatorium ištraukiau, ir vėl nosytė atlaisvėjo. Viena aišku - tikrai geriau, nei anksčiau naudotas vibrocil.

1 komentaras:

  1. Naudojame, bet sąžiningai pasakius taip ir nesupratau ar jis mums padeda...greičiau sloga tikrai nesibaigė, lengviau nekvėpavo tik tiek, kad vaikas bent jau leisdavo, kad jį purkščiau nes jis gi su drambliuku ;)

    AtsakytiPanaikinti