2011 m. lapkričio 11 d.

Nature's Answer, Guarana ekstraktas su alkoholiu

http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Guarana-Organic-Alcohol-Extract-1-fl-oz-30-ml/5184?at=0

Ekstraktas suteikia energijos. Vartojimas: 28 lašiukai su vandeniu 2- 3 kartus dienoje.

Iš atsiliepimų: Pirkau su viltim, kad mažins apetitą. Kadangi esu pastebėjus, kad stipresnė kava sumažina apetitą, bet kad mano skrandis ją nelabai priima, tai pagalvojau - bus pakaitalas.
Vos tik pradėjau norėt valgyt, išgėriau - kurį laiką tas pats. Bet po kokios valandos noras valgyti tikrai sumažėjo. Na, stebėsiu save toliau . Kad tik miegui netrukdytų 

Čia aprašymą tokį turiu - gal kam įdomu
Guarana (Paullinia cupana) - tai augalas, natūraliai augantis Amazonės regionuose. Nuo seno guarana buvo naudojama kaip energijos suteikiantis augalas, Amazonės indėnai jį naudojo ritualinėse apeigose, taip pat kaip afrodiziaką.
Guaranos lapuose yra didelis kiekis kofeino. Palyginimui: kavos pupelėse yra 1-2 procentai kofeino, tuo tarpu guaranos lapuose gali būti nuo 1 iki 4 procentų kofeino. Be kofeino, guaranoje yra ir kitų kavos sudėtyje randamų medžiagų - teofilino ir teobromino.
Maisto papildai, sudėtyje turintys guaranos ekstrakto, pasižymi energizuojančiu poveikiu, mažina apetitą, trumpą laiką būti vartojami norint sulieknėti. Šį guaranos poveikį lemia sudėtyje esantis kofeinas.
Guarana plačiai vartojama energetinių gėrimų gamyboje.
Įspėjimai: guaranos ekstrakto turinčių produktų negalima vartoti nėščioms ir maitinančioms moterims, nevartoti ilgą laiką. Ilgalaikis guaranos vartojimas gali sukelti nemigą ir padidėjusį nervingumą.

Aubrey Organics, Calaguala Fern kondicionierius

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Calaguala-Fern-Leave-In-Conditioning-Treatment-4-fl-oz-118-ml/9575?at=0&rcode=EGI916


Maitina plaukus. Su B vitaminais. Padeda suvaldyti plauką, palaiko sveiką galvos odą.

Iš atsiliepimų: Tai ko man ir reikėjo Veikia kaip plaukus formuojanti priemonė, ir ja pakeičiau iki šiol naudotas putas prieš fenavimą. Plaukų nesuriebaluoja. Puikiai atkelia plaukus nuo šaknų, galiu padaryti kokią nori pušistą šukuoseną. Kvapas keistokas, aštrus, kaip granatinių proškų. Žodžiu iš tos pačios operos, kaip ir Avolon mėlyni populiarieji šampūnai.
Spalva irgi žiauriai neestetiška, ružavai purvina, grynai išsimurzinusio paršelio


St. Dalfour, mangų skonio arbata

http://www.iherb.com/St-Dalfour-Organic-Golden-Mango-Green-Tea-25-Tea-Bags-1-75-oz-50-g/11129?at=0



Mangų skonio žalioji arbata.

Iš atsiliepimų: nors šiaip aromatizuotų nelabai mėgstu (ypač juodų), šita tikrai nebloga, skonis ir kvapas subtilus, nestiprus. Arbata maloniai geriasi.