2011 m. kovo 21 d.

Solgar papildas odai, nagams ir plaukams



Skatina kolageno ir keratino gamybą, kuri su amžiumi lėtėja. Stipriems plaukams, kietiems nagams ir stangriai odai.
Iš atsiliepimų:
Labiausiai išgirti vitaminai plaukams rusių forume. Maloniai nustebino, kad gavau 33 proc. daugiau. 60+20 didelių tablečių.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Solgar-Skin-Nails-Hair-60-Tablets/8866?at=0

Un-Petroleum universalus gelis


Originalus, plataus vartojimo odos drėkiklis. Pagamintas tik iš natūralių augalinių aliejų ir vaškų.

Iš atsiliepimų:
Konsistencija ir spalva kaip labai tiršto vazelino, o kvapas kaip ricinos aliejaus. Nusivaliau akių tušą. Aišku, blakstienoms sveika, bet valyti nepatogu dėl tirštumo, vatos diskelis veliasi. Naudosiu pėdoms, alkūnėms, dar žiemą apsaugai nuo šalčio.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Un-Petroleum-Multi-Purpose-Jelly-3-5-oz/4471?at=0

Moom depiliacijos rinkinys su levandomis



Cukraus pagrindu. Skirta labai jautriai odai. Yra kitų kvapų. 
Rinkinio sudėtį sudaro:
-170 g. depiliacinio cukraus mišinio;
-18 vnt. dviejų dydžių (6 veidui ir 12 kūnui) plaunamų ir daugkartinio naudojimo medvilninių depiliacijos juostelių;
-4 vnt. dviejų dydžių medinių mentelių.

MOOM depiliacijos priemonių sudėtyje yra eterinių aliejų, pasižyminčių antiseptinėmis ir skausmą malšinančiomis savybėmis, dėl ko atlikus depiliaciją MOOM priemonėmis, odai nereikės papildomo kremo. Depiliacija cukrumi yra švelnesnė nei vašku, be to, atliekant depiliaciją cukrumi pašalinami įvairaus ilgio plaukeliai, kurie neįauga į odą.

MOOM nedirgina odos, atvirkščiai šios natūralios depiliacijos priemonės drėkina ir glotnina odą, nes MOOM susideda TIK iš cukraus, citrinos sulčių, ramunėlių, eterinio aliejaus ir vandens.


Kvapo levandu praktiškai nesijaučia, kaip pvz eterinis aliejus. Taip pat jau išbandžiau ji, patiko. Kaip nekeista jokio skausmo.

Aš naudoju taip: Pašildau mikrobangėje ar puode vandens (kad apsemtų ne daugiau kaip pusę), šildau kol taps kaip medus, nelabai karštas, bet ir nešaltas, tepu su mentele ant sausos odos pagal plauką. Jei oda drėgna, tai reikia papudruoti pvz., kad ir krakmolu. Pridedu juostelę, kokius tris kartus brūkšteliu/nuglostau pagal plauką per juostelę ir ranka prilaikydama odą, kita staigiai raunu prieš plauką.

Turėjau kelioninį rinkinuką, kurį buvau pradarius ir išbandžius, tai jo buvo likę kažkur 2/3 ir dar išnaudojau pilną pakuotę su rožėm bei nepilną pusę su levandom (šie abu iš didesniųjų rinkinių). Nemėgstu nei rožių, nei levandų kvapų kosmetikoje, bet jei rinktis, tai levandas dar pakenčiu, bet šiuo atveju jų išvis nejaučiau, o vat rožių kvapas jautėsi kažkiek. O nusidepiliavau abi blauzdas ir bikinį kraštus - iškart pasakysiu, kad šios vietelės daugiau nekartočiau, man per jautru, per daug savęs gaila, nors vat kojom drąsiai naudojau ir jokio skausmo. Juostelių (didelių) užteko iš vieno didžiojo rinkinio, dar sunaudojau 3 mažytes iš kelioninio rinkinuko, kuriomis tokius pasilikėlius-užsispyrėlius plaukelius roviau. Na ir aišku labai netaupiai naudojau, nes neturiu mikrobangės, tai puode ant ugnies pašildau, nešuosi į kambarį ir tepliojuos kol pravesta, tada vėl šildau ir tt., tai ir nelabai lygiai peršyla, ir perkaitint bijau, tai akivaizdžiai per tirštą dariau viską ir todėl daugiau susinaudojo nei reikia. Didįjį indelį persildžiau gerai pradžioje, plonai plonai tepėsi, bet pradėjo vėst ir vėl bile kiek išvaisčiau su storu tepimu. Kitą kart netingėsiu ir dažniau prie viryklės pastovėsiu, tai gal kiek ilgiau užtruks visas procesas, bet cukriuko sutaupysiu.

O jau tas MOOM koks gėris... Aš jau senokai pati nesiterlioju, pas kosmetologę vaikštau, bet dėl įdomumo ta mažiuką rinkinuką pasiėmiau. Kaip tik apsirgau, vizitą pas kosmetologę turėjau atšaukt ir pradėjo šviestis net guldymas į ligoninę, o man taip gėda dėl nesutvarkytos moheros,  tai sėdėjau ir žaidžiau su MOOM. Tepiau prieš plauką, pešiau pagal plauką - nu pasaka! Skausmas net bikini minimalus, o oda nesudirgsta, jokių spuogelių kitą dieną. Ir nepalyginsi su vašku, kai viskas limpa, neina atplaut... čia po vandenuku kyšt ir jau gerai
Vaizdo instrukcija, kaip naudoti MOOM: http://www.youtube.com/watch?v=DkLsaurU8_k ;)

Išbandžiau patiko, kaip nekeista jokio skausmo. Levandų kvapo išvis nesijaučia. Kvapas kaip tikro cukraus su medumi.



Šiandien 8 diena po depiliacijos su MOOM, tai kojytės vis dar švelnios ir gražios. Nu tiksliau beveik gražios, nes vakar vakare užtikau kokius 4-6 inkštyriukus ant blauzdų, ko man niekad nebūdavo. Galvoju čia turbūt bus nuo įauginėt pradedančių plaukelių? Ech, gaila jei taip, reikės dažniau šveistis odą, nes MOOM atradimas man - iki šiol skutau arba depiliacinį kremą naudojau, tai nė nežinojau kas tas plaukelių iauginėjimas.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Moom-Spa-Hair-Remover-with-Lavender-6-oz-170-g/11330?at=0

NutriBiotic gerklės purškalas su cinku ir GSE


Purškalas nuo gerklės skausmo su cinku ir greipfrutų sėklų ekstraktu.

Iš atsiliepimų:
Skonis panašus į mėtinį, pasipurškus 2 kartus iškarto numalšina skausmą kol juntamas skonis tol gerklė neskauda kai jau nebesijaučia skonio vėl pradeda skaudėti, manau jei lengvas gerklės skausmas tai jis tiktai padeda, o kai jau labai stiprus tai reikia labai dažnai purkšti, arba ieškoti stipresnių vaistų. Man būna labai stiprus net negaliu vakare prakalbėti tai jis nelabai tiktų tokiems stipriems uždegimams, tinka paprastam silpnesniam gerklės skausmui tai super.

Nuoroda: http://www.iherb.com/NutriBiotic-First-Aid-Throat-Spray-with-Zinc-GSE-4-fl-oz-118-ml/5461?at=0

Now Foods papildas rūgštingumui mažinti


Neutralizuoja rūgštis.

Iš atsiliepimų:
Naudojo vyras, tai sakė, kad skonis liuks, o poveikis toks pat, kaip ir kokio Renie, tik mažiau kenksmingas. Pasiteisino.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-Acid-Comfort-90-Lozenges/386?at=0

Avalon Organics kondicionierius su arbatmedžiu ir mėtomis


Minkština plaukus, suteikia blizgesio. Nuramina sudirgusią galvos odą.

Iš atsiliepimų:
Pirmiausia išbandžiau šampūną, o paskui ir kondicionierių užsisakiau. Liuks, man patinka. Plaukai lieka minkšti, gerai išsiplauna, gerai putoja ir, bent jau man, skanaus kvapo.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Tea-Tree-Mint-Treatment-Conditioner-14-fl-oz-400-ml/4449?at=0

Bio Kleen universalus valiklis


Netoksiškas. Su greipfrutų sėklų ir apelsinų žievelių ekstraktais. Tinka visiems vandeniui atspariems paviršiams, taip pat vaikų žaislams valyti.

Iš atsiliepimų:
Super! Labai patinka, kad universalus, galima naudoti ant visų vandeniui atsparių paviršių. Svarbiausia, kad nepalieka kenksmingų nuosėdų. Nebijodamas gali valyti stalviršį virtuvėje, vaikų žaislus (!), maitinimo kėdutes ir pan. Užtenka sausai nuvalyti. Galima purkšti ant dėmių - lengvai išėmė tušinuko ir guašo dėmes iš vaiko palaidinės (valiau kitą dieną). Aišku, įsisenėjusių ar specifinių dėmių gali ir nepaveikti. Valiau kriaukles, kranus, viryklę. Šiek tiek pastovėjusių kalkių nuosėdų nelabai įveikė, bet visa kita be priekaištų. Kvapas neutralus, galima drąsiai kvėpuoti :) Tikrai dar pirksiu.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Bio-Kleen-All-Purpose-Cleanser-Spray-and-Wipe-32-fl-oz-946-ml/23963?at=0

Hyland's sinusų tabletės


Mažina sinusų skausmus ir spaudimą. Nuima galvos skausmą. Malšina kitus simptomus, atsiradusius dėl peršalimo ir slogos.

Iš atsiliepimų:
Šitas vaistukas labai puikus. Vaikui sloga jau ėjo į sinusitą, bet pradėjome juos gerti ir kitą dieną jau kvėpavo laisviau, pradėjo daugiau, tirščiau tekėti nosis ir baigėsi sloga.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Hyland-s-Sinus-100-Tablets/3904?at=0

Avalon Organics valomasis gelis su vitaminu C


Normaliai ir mišriai odai. Maitina, drėkina, veikia kaip antioksidantas. Apsaugo nuo saulės spindulių sukeliamo senėjimo.

Iš atsiliepimų:
Labai liuks.
Mano odai tinka, gelinės konsistencijos, kvepia apelsinais. Odos neišsausina.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Vitamin-C-Refreshing-Cleansing-Gel-8-5-fl-oz/4432?at=0

Avalon Organics valomasis pienelis su vitaminu C


Normaliai ir sausai odai. Maitina, drėkina, veikia kaip antioksidantas. Apsaugo nuo saulės spindulių sukeliamo senėjimo.

Iš atsiliepimų:
Labai patinka, gerai nuvalo, oda lieka gaivi. Mano oda normali, kartais išdygsta spuogiukų, linkusi į sausumą.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Vitamin-C-Hydrating-Cleansing-Milk-8-5-fl-oz-250-ml/18634?at=0

Humphrey's veido tonikas


Iš hamamelių ekstrakto, sudėtyje yra 14 proc. alkoholio. Normalizuoja natūralų odos drėgmės balansą jos nedžiovindamas. Sumažina poras.

Iš atsiliepimų:
Neblogas, tik kvapas grynos samanės.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Humphrey-s-Witch-Hazel-Astringent-16-fl-oz-473-ml/11226?at=0

Dr. Woods skystas juodasis muilas


Skirtas veido, kūno ir plaukų plovimui. Pašalina negyvas odos ląsteles, naikina spuogelius.

Iš atsiliepimų:
Nedaug putoja, plaunu ir veidą su juo, spuogelius pagraužia. Geras, manyčiau.

Everyday Shea drėkinantis šampūnas su levandomis


Su nerafinuotu sviestmedžio sviestu. Kasdieniniam visų tipų plaukų plovimui. Yra ir kitų kvapų.

Iš atsiliepimų: 
Mano plaukams nepatinka, labai greitai riebalina, priploja plauką. Manau, kad jis labiau silpniems, dažytiems, sausiems ir pan. plaukams.

Jarrow Formulas kokosų aliejaus kapsulės


Iš organinio nerafinuoto šaltai spausto kokosų aliejaus. Kapsulės gana didelio dydžio. Taip pat galima išspausti ir aliejų naudoti vienkartinei veido ar kūno odos priežiūrai.

Iš atsiliepimų:
Didelės kapsulės, geriu jas ant tuščio skrandžio su didele stikline vandens. Man atrodo, kad apmažina alkio jausmą. Dedu pliusą joms.

Pagerėjo odos būklė, plaukai lyg mažiau slenka, o ir apetitas mažėja (na, taip atrodo).

Now Foods naktinis kremas su žalia arbata ir granatais


Normaliai ir mišriai odai. Saugo nuo aplinkos poveikio ir laisvųjų radikalų. Drėkina, maitina, veikia kaip antioksidantas.

Iš atsiliepimų:
Jo reikia labai mažai, nes sunkiai pasiskirsto, bet nakčiai nematau dėl to problemos. Jaučiasi, kad oda pamaitinta, padrėkinta, nekemša porų.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Now-Foods-Green-Tea-Pomegranate-Night-Cream-2-fl-oz-59-ml/15457?at=0

Desert Essence muilas su arbatmedžiu

Su arbatmedžio aliejumi, kuri veikia kaip antiseptikas. Sudėtyje esantis jojobos aliejus drėkina, o alijošius ramina jautrią odą.

Iš atsiliepimų:
Nieko įspūdingo, bet geras muilas.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Desert-Essence-Cleansing-Bar-Tea-Tree-Therapy-3-5-oz-100-g/3576?at=0

Eco tools prausimosi šepetys



Bambukinė rankena, sintetiniai šereliai.

Iš atsiliepimų:
Labai nepatogu su juo praustis, gal per didelis, slysta iš rankų.

Nuorodahttp://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-Bristle-Bath-Brush/25457?at=0

Aubrey Organics rutulinis dezodorantas su vitaminais E ir C


100 proc. natūralūs ingredientai. Be aliuminio druskų. Slopina kvapą, suteikia švaros pojūtį visą dieną. Veikliosios medžiagos:
- natūralus vitaminas E - stiprus antioksidantas - saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio,
- kalaminas veikia džiovinančiai.

Iš atsiliepimų:
Pats jis yra rožinis, kvapas gan keistas, bet prakaito kvapą puikiai sulaiko, turbūt kartosiu.

Avalon Organics skutimosi kremas su pipirmėtėmis


Su beta gliukanu. Augaliniai aliejai ir alijošius maitina bei drėkina.

Iš atsiliepimų:
Iš pradžių buvau skeptiškos nuomonės, bet po to pripratau, ir vyras skutasi barzdą. Mažai tereikia, šaldo odą, gaivus mėtų kvapas, sudėtyje tik du blogiukai, man atrodo. Minusas, kad užkemša peiliuką, reikia dažnai skalauti.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Moisturizing-Cream-Shave-Peppermint-8-fl-oz-225-ml/12704?at=0

Avalon Organics maitinantis kondicionierius su levandomis


Maitina, drėkina, stiprina plaukus.Su beta gliukanu, babassu palmių aliejumi, vitaminu E, pantenoliu ir argininu.

Iš atsiliepimų:
Labai geras daiktas, mažai tereikia, stiprus kvapas, bet bonkutė labai nepatogi, sunku išspausti, todėl, jei kartosiu, tai imsiu tik didelį buteliuką su pompa.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Lavender-Nourishing-Conditioner-11-fl-oz-325-ml/3469?at=0

Home Health losjonas aknės, spuogų gydymui


Iš atsiliepimų:
Turėjo apmažinti spuogus. Man nepadėjo, kadangi spuogai, esantys ant mano smakro, yra hormoninio pobūdžio, tai man čia reikia kitokio gydymo. O šiaip, kiek pastebėjau, gal kiek apmažino randelius.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Home-Health-Blemish-Treatment-Lotion-4-fl-oz-118-ml/6454?at=0

Arrowhead Mills pūsti ryžiai


Be priedų. Pilno grūdo. Pakelis nemažas, daugmaž kaip A4 formato popieriaus lapas.

Iš atsiliepimų:
Atradimas NR.1. Lietuvoj tokių nėra, o jie man žiauriai patinka. Plius whole grain. Beje, čia gan nemažas pakis, taupiai vartojant ir kelioms savaitėms užteks. Galima valgyti kaip dribsnius, su pienu, kondensuotu pienu, sirupu (agavų ar klevų), uogom, vaisiais.
Labai skanūs. Jie necukruoti, tad galima valgyti su sirupu, kad būtų saldžiau. Aš juos valgau su jogurtu, galima ir su pienu. Maišelis labai didelis, bet jaučiu greit aš juos suvartosiu.
Lietuvoje tokių nėra, tik saldūs yra, tokie sulipinti mažo stačiakampio formos, tai man irgi labai skanu.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Arrowhead-Mills-Whole-Grain-Puffed-Rice-Cereal-6-oz-170-g/14046?at=0

Lafe's rutulinis dezodorantas


Su natūraliomis mineralinėmis druskomis. Be aliuminio, parabenų ir alkoholio. Su organiniais aliejais ir alijošiumi. Yra įvairių kvapų. Didelis kiekis ;)

Iš atsiliepimų:
Atsiliepimai patys geriausi - apsaugo ne tik nuo kvapo, bet ir nuo prakaito. Žinoma, vasarą gal efektyvumas bus mažesnis, bet kaip natūralus - mane tenkina net labai. Dar patinka, kad beveik bekvapis, nes erzina, kai pasitepus dar valandą jaučiu dezodoranto kvapą, net jei jis visai malonus. Didelis kiekis.

Nubian Heritage kokosų ir papajų muilas

Kokosų aliejaus muilas. Su sviestmedžio sviestu, vanilės pupelėmis.

Iš atsiliepimų:
Didelio įspūdžio man nepadarė. Kvapas fainas ir tiek. Nelabai putoja, veidą man nepatiko prausti. Kažkoks jausmas po to, tarsi limpantis veidas. Sunaudosiu kaip nors. Visi gyrė, gal mūsų kietas vanduo kaltas.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Coconut-Papaya-Soap-5-oz-141-g-Bar/14773?at=0