2011 m. kovo 21 d.

Moom depiliacijos rinkinys su levandomis



Cukraus pagrindu. Skirta labai jautriai odai. Yra kitų kvapų. 
Rinkinio sudėtį sudaro:
-170 g. depiliacinio cukraus mišinio;
-18 vnt. dviejų dydžių (6 veidui ir 12 kūnui) plaunamų ir daugkartinio naudojimo medvilninių depiliacijos juostelių;
-4 vnt. dviejų dydžių medinių mentelių.

MOOM depiliacijos priemonių sudėtyje yra eterinių aliejų, pasižyminčių antiseptinėmis ir skausmą malšinančiomis savybėmis, dėl ko atlikus depiliaciją MOOM priemonėmis, odai nereikės papildomo kremo. Depiliacija cukrumi yra švelnesnė nei vašku, be to, atliekant depiliaciją cukrumi pašalinami įvairaus ilgio plaukeliai, kurie neįauga į odą.

MOOM nedirgina odos, atvirkščiai šios natūralios depiliacijos priemonės drėkina ir glotnina odą, nes MOOM susideda TIK iš cukraus, citrinos sulčių, ramunėlių, eterinio aliejaus ir vandens.


Kvapo levandu praktiškai nesijaučia, kaip pvz eterinis aliejus. Taip pat jau išbandžiau ji, patiko. Kaip nekeista jokio skausmo.

Aš naudoju taip: Pašildau mikrobangėje ar puode vandens (kad apsemtų ne daugiau kaip pusę), šildau kol taps kaip medus, nelabai karštas, bet ir nešaltas, tepu su mentele ant sausos odos pagal plauką. Jei oda drėgna, tai reikia papudruoti pvz., kad ir krakmolu. Pridedu juostelę, kokius tris kartus brūkšteliu/nuglostau pagal plauką per juostelę ir ranka prilaikydama odą, kita staigiai raunu prieš plauką.

Turėjau kelioninį rinkinuką, kurį buvau pradarius ir išbandžius, tai jo buvo likę kažkur 2/3 ir dar išnaudojau pilną pakuotę su rožėm bei nepilną pusę su levandom (šie abu iš didesniųjų rinkinių). Nemėgstu nei rožių, nei levandų kvapų kosmetikoje, bet jei rinktis, tai levandas dar pakenčiu, bet šiuo atveju jų išvis nejaučiau, o vat rožių kvapas jautėsi kažkiek. O nusidepiliavau abi blauzdas ir bikinį kraštus - iškart pasakysiu, kad šios vietelės daugiau nekartočiau, man per jautru, per daug savęs gaila, nors vat kojom drąsiai naudojau ir jokio skausmo. Juostelių (didelių) užteko iš vieno didžiojo rinkinio, dar sunaudojau 3 mažytes iš kelioninio rinkinuko, kuriomis tokius pasilikėlius-užsispyrėlius plaukelius roviau. Na ir aišku labai netaupiai naudojau, nes neturiu mikrobangės, tai puode ant ugnies pašildau, nešuosi į kambarį ir tepliojuos kol pravesta, tada vėl šildau ir tt., tai ir nelabai lygiai peršyla, ir perkaitint bijau, tai akivaizdžiai per tirštą dariau viską ir todėl daugiau susinaudojo nei reikia. Didįjį indelį persildžiau gerai pradžioje, plonai plonai tepėsi, bet pradėjo vėst ir vėl bile kiek išvaisčiau su storu tepimu. Kitą kart netingėsiu ir dažniau prie viryklės pastovėsiu, tai gal kiek ilgiau užtruks visas procesas, bet cukriuko sutaupysiu.

O jau tas MOOM koks gėris... Aš jau senokai pati nesiterlioju, pas kosmetologę vaikštau, bet dėl įdomumo ta mažiuką rinkinuką pasiėmiau. Kaip tik apsirgau, vizitą pas kosmetologę turėjau atšaukt ir pradėjo šviestis net guldymas į ligoninę, o man taip gėda dėl nesutvarkytos moheros,  tai sėdėjau ir žaidžiau su MOOM. Tepiau prieš plauką, pešiau pagal plauką - nu pasaka! Skausmas net bikini minimalus, o oda nesudirgsta, jokių spuogelių kitą dieną. Ir nepalyginsi su vašku, kai viskas limpa, neina atplaut... čia po vandenuku kyšt ir jau gerai
Vaizdo instrukcija, kaip naudoti MOOM: http://www.youtube.com/watch?v=DkLsaurU8_k ;)

Išbandžiau patiko, kaip nekeista jokio skausmo. Levandų kvapo išvis nesijaučia. Kvapas kaip tikro cukraus su medumi.



Šiandien 8 diena po depiliacijos su MOOM, tai kojytės vis dar švelnios ir gražios. Nu tiksliau beveik gražios, nes vakar vakare užtikau kokius 4-6 inkštyriukus ant blauzdų, ko man niekad nebūdavo. Galvoju čia turbūt bus nuo įauginėt pradedančių plaukelių? Ech, gaila jei taip, reikės dažniau šveistis odą, nes MOOM atradimas man - iki šiol skutau arba depiliacinį kremą naudojau, tai nė nežinojau kas tas plaukelių iauginėjimas.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Moom-Spa-Hair-Remover-with-Lavender-6-oz-170-g/11330?at=0

19 komentarų:

  1. Naudoju jau 2metus, esu labai patenkinta ir tai kad plaukai neįauginėja, gryna tiesa!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. man irgi super :) reikia pasiterliot šiek tiek, bet rezultatas - puikus :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. MOOM vašką reikia gerai pašildyt (tik prieš tepant ant odos patikrinkit kad neapsidegintum) ir laikykit karštame vandenyje, kad neatšaltu, tada jis tepsis plonai ir mažiau sunaudosit, o ir žymiai geriau raunasi plaukeliai

    AtsakytiPanaikinti
  4. Superinis dalykas. Pasirodo ir depiliacija gali būti neskausminga :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pabandžius MOOM cukrų, tikrai negrįšiu prie anksčiau naudotų priemonių. MOOM man nerealus: švariai depiliuoja, visiškai neskauda, lengvai nusiplauna.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man irgi patiko jis, bet tarkim blauzdas vis tiek tvarkysiu epiliatoriumi, taip ir pigiau, ir greičiau :)Ir tikrai jį reikia gerai pakaitinti, nes 40 laipsnių man rodos tikrai per mažai, tada skaudžiai tepasi, praktiškai mozojasi.
    Tiesa: žiūriu tik, kad man vis tiek plaukeliai įaugo ir man tai patiko.

    AtsakytiPanaikinti
  7. na va, paskutinis žodis turi būti "nepatiko" :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. tikrai labai patiko, bet ant kojų plaukai vistiek įauginėja. Girdėjau, kad tai gali priklausyti nuo plauko storio, jei plonyčiai plaukučiai, tai didesnė tikimybė, kad įaugs :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. sveikos, sakkit o kiek ilgai uztenka vienos pakuotes sio MOOM cukraus? noreciau isbandyti bet visgi kainuoja... :) ir beje kaip po pacios proceduros? kada praeina paraudimas? nes as kai naudojau epiliatoriu tai man jis neisnykdavo tai nustojau ji naudoti ir pradejau skusti bet skutant labai jau greit plaukeliai atauga..... :/

    AtsakytiPanaikinti
  10. Žiūrint nuo kurios vietos plaukelius depiliuosi. Jei bikini zoną, tai užteks ilgam, kojas - trumpiau, nes masės pačios daugiau reikia.
    Esmė depiliuojant MOOM yra cukraus tepti kuo ploniau (ploniau nei popieriaus lapo plonumo)- taip efektas didžiausias, o ir naudojasi taupiai tada.
    Tikrai tai geriausias depiliacinis cukrus. Rauna net storiausius plaukelius, o kad jie neįauginėtų nepamirškite gerai nušveisti odos šiurškčia kempine tada, kai jau jaučiate, kad plaukeliai pradeda atauginėti!

    AtsakytiPanaikinti
  11. O jus siunciates is tinklapio iherb taip? Ir kokia galutine kaina gaunasi su siuntimu?

    AtsakytiPanaikinti
  12. Turiu kelionini/veido rinkinuka, nu zinokit super. Uztrukau gal 5min ir viskas buvo sutvarkyta, tikrai neskausmingai (pries tai darydavausi salonuose su vasku, baisiai skaudedavo). Man labai patiko, paraudimas buvo tik trumpa laika, jokiu spuogeliu nesusidare. Galima sakyti jau atsipirko, nes salonuose po 20lt mokedavau uz 1 karta, o jo kaina iherb ~12lt, o isnaudojau tik keliems uztepimams:))) Metams man jo uzteks, gal net daugiau, paskaiciavus per metus susitaupys ~250lt! Su kojom ir kt.vietom nezinau, tingeciau zaisti...

    AtsakytiPanaikinti
  13. Kaina gaunasi apie virš 40 litų

    AtsakytiPanaikinti
  14. nes siuntimas už 1,4kg apie 10 Litų gaunasi, o galima dar kažką siustis. Vienu žodžiu gaunasi daug daug pigiau nei LT

    AtsakytiPanaikinti
  15. Gal zinote, kiek ,mazdaug, turi buti atauge plaukeliai, kad juos butu galima depiliuoti?

    AtsakytiPanaikinti
  16. Kas uzsakineja is cia priekes?

    AtsakytiPanaikinti
  17. merginos perka pacios :) yra tema supermamoje: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?act=ST&f=156&t=819576

    AtsakytiPanaikinti
  18. Užsakinėdamos prekes iherb.com pirmą kartą galite panaudoti šį kodą: VUK511
    Jis suteiks jums 5$ nuolaidą pirmajam užsakymui!
    Jį įrašyti reikės, kai jau įsidėsite prekes į krepšelį, po prekių sąrašu bus langelis, kuriame prašys nuolaidų kodo.

    AtsakytiPanaikinti
  19. o niekad nešovė mintis pagalvoti, kad gal praverstų mokymai apie depiliaciją?

    AtsakytiPanaikinti