2011 m. gegužės 20 d.

Flavorganics organinės vanilės ekstraktas

USDA sertifikuotas.

Iš atsiliepimų:
Kvepia skaniai, bet kai kepiau pyragą, pamiršau įlašint :)
Nuoroda: http://www.iherb.com/Flavorganics-Organic-Vanilla-Extract-2-fl-oz-59-ml/32874?at=0

Nubian Heritage rankų kremas su Indijos kanapėmis ir Haičio kvapiuoju auksabarzdžiu

Su organiniais ingredientais. Su nimbamedžio aliejumi. Veikia priešuždegimiškai, drėkina ir gydo.

Iš atsiliepimų:
Gerai minkština, skanus kvapas, ir tikrai ilgam turėtų užtekti.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Indian-Hemp-Haitian-Vetiver-Hand-Cream-4-fl-oz-118-ml/15990?at=0

Aubrey Organics biri pudra – makiažo pagrindas





Prabangi ir švelni šilko miltelių pudra, pagaminta iš 100% natūralių medžiagų. Oda kvėpuoja ir jaučia lengvumą. Lengvas it pūkas makiažo pagrindas nepriekaištingai padengia veido odą, išlygina spalvą ir išsilaiko visą dieną. Maitina ir saugo odą, ją tausoja, o ne vargina. Atrodo puikiai – minkštai ir tiesiog tobulai.

Kaip naudoti AO birią pudrą: http://www.sveikiproduktai.lt/content/19-kaip-naudoti-aubrey-organics-birias-pudras-ir-skaistalus

Iš atsiliepimų:
Turėkit omeny, kad ji nemaskuos, na, minimaliai, nes yra perregima. Esu šią pudrą bandžius dviejų spalvų, bet vistiek nepasilikau nei vienos. Ėmiau 2 šviesiausias spalvas, bet pradariau tik vieną, nes abi panašiai atrodė. Spalva man per pilka ir nekaip ant veido atrodė, lyg būčiau pavargus/purvina ir pan. Šiaip pudrytė smagi, kiek pamenu.

Aš šiandien gavau savo "beige"; didelio maskavimo nesitikiu, pudrytė dieninė vasarai.



Turėjau užsisakius (parduotuvėje jų nėra, tai parduotuvė užsakė man jas) 2 spalvytes: 'porcelein beige' ir 'beige' (jei nemaišau). Kadangi šviesiaodė esu, tai nėra ką daug mastyt dėl spalvų, nes šviesiausia/antra pagal šviesumą paprastai tinka. Deja, šiuo atveju netiko nei vienas atspalvis - indelyje abu labai panašūs buvo, bet pradariau tik viena, o kai netiko, su antra neeksperimentavau, nes norėjau tvarkingiau gražint jas. Abi spalvos buvo tokios 'negyvos', į pilkumą. Pačios pudros yra lengvos, gražiai dengėsi, man maskavimo pakako (bet jos yra 'translucent', t.y. perregimos, tai maskavimo nereik tikėtis). Sudėtis pudros gera, o ir kiekis milžiniskas už tą kainą.


Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=aubrey+organics+translucent+base

Eco-Dent dantų baliklis be fluoro

Milteliai. Su peroksidu ir soda. Užtenka beveik 200 kartų.

Iš atsiliepimų:
Aš tokią pastą pirkau, radau daug pagyrų rusų forumuose. Na, labai gerai atšveičia dantukus, skonis toks keistokas - druskinis, bet aš labai nesiraukau, dažnai nevalau. Panaudoju kelias dienas ir vėl pertrauka. Miltelių pavidalu ta pasta, labai mažai užbarstau ant drėgno šepetėlio ir valau. Prekė, kurią dar kartą žadu pirkti, tik gal kitos firmos bandysiu...
Nuoroda: http://www.iherb.com/Eco-Dent-ExtraBrite-Dazzling-Mint-Tooth-Whitener-without-Fluoride-2-oz-56g/13632?at=0

HairOff beskausmio plaukų šalinimo rinkinys


Beskausmis plaukų šalinimas be jokios chemijos, vaško ar skustuvų. Švelniai šveičia, oda lieka švelni ir minkšta. Plaukai lėčiau atauga ir tampa mažiau pastebimi. 

Rinkinį sudaro:
3 kūno pirštinės (dvipusės);
3 veido šveitikliai
1 veido šveitiklio aplikatorius
Instrukcija

Iš atsiliepimų:
Pirkau tik dėl to, kad nebuvo ką pirkti ir dabar galvoju, kad geriau būčiau nepirkus, nes š... paskutinis.

Man teko tokį dalyką kitos firmos bandyt. Šiaip nutrina plaukelius, bet reikia labai atsargiai tą daryt ir iš tikro ne taip greitai nusitrina. Plius man kažkaip nemaloniai ta procedūra jaučiasi, o jei dar paspaudi labiau ar daugiau kur užtrini, tai ir paberia, odos paviršių nutrina ir pan. Bandžiau porą kartų ir mečiau į šalį.

Nuoroda: http://www.iherb.com/HairOff-Instant-Painless-Hair-Removal-Kit/27400?at=0

Hyland's rinkinys nusiraminimui ir miegui



Rinkinyje du buteliukai po 100 tablečių: Nervų tonikas ir Calms forte - miegui gerinti. Plius dovana - avytė-raktų pakabukas stresui nuimti.

Iš atsiliepimų:
Kadangi nesu vartojusi jokių migdomųjų ir raminamųjų, tai šios homeopatinčės tabletytės man veikia. Jau vyras žino, kai tik prarandu savitvardą, atneša man jų. O jei vakare prarandu sveiką protą, tai neša migdančių. Pridėtas žaisliukas - aviukas taip pat prisideda prie nervų nuraminimo.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Hyland-s-Soothe-N-Sleep-Kit-Free-Gift-2-Bottles-100-Tablets-Each/29108?at=0

Reviva Labs vitamino E tūtelė

Lūpoms ir paakiams.

Iš atsiliepimų:
Turiu pasakyti, kad jis man labiau patiko nei geltonasis kakao, nes kakao kažkaip sausindavo lūpas, o šis taip pamaitina, nesausina, sudėtis gera, nors kiekis mažas. Pagailėjau brangaus kremo akims, tai šis visai man gerai tinka. Kai reikia įsimesti ką nesunkaus, dar visai gerai.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Vitamin-E-Stick-1-8-oz-3-5-g/5073?at=0

Cafe Altura organinė kava, prancūziškai skrudinta


USDA sertifikuota.

Iš atsiliepimų:
Aš į darbą ją pirkau, tai gėrė jau nemažai žmonių ir gyrė - skani, švelni. Tik ji tokia keista, atrodo, kad blogai sumalta - stambi tokia, galvojau, kad reiks persimalt pačiai, bet nieko - nusėda gerai, neplaukioja viršuje tie gabalai.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Cafe-Altura-Organic-Coffee-French-Roast-12-oz-339-g/32156?at=0

Nurture Inc. (Happy Baby) organiniai jogurtiniai užkandžiai


Pagaminti su organiniu jogurtu. Sudėtyje yra kalcio, vitamino D ir probiotikų. USDA sertifikuoti.  Pakuotė be BPA.

Iš atsiliepimų:
Patiko.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=Nurture+Inc.+%28Happy+Baby%29%2C+Happy+Melts%2C+Organic+Yogurt+Snacks

Nature's Gate granatų ir saulėgrąžų skystas muilas

Drėkina sausą odą. Apsaugo rankas nuo ankstyvo senėjimo. Gerai putoja, su anktioksidantais granatais, acai uogomis ir baltosios arbatos ekstraktu. Nesausina rankų odos. Sudėtyje taip pat yra sviestmedžio sviesto, saldžiųjų migdolų ir abrikosų kauliukų aliejų.

Iš atsiliepimų:
Kvapas pasakiškas. Ne ekologiškas, bet bent jau natūralus. Labai tirštas, mažai jo reikia. Nusiplovus rankos švelnios, kvepia.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Pomegranate-Sunflower-Velvet-Moisture-Liquid-Soap-16-fl-oz-473-ml/16732?at=0

Frontier Natural Products smulkinti raudonieji čili pipirai

Iš atsiliepimų:
Vaizdas ir kvapas dieviški, nepalyginsi su mūsų esančiais LT.
Nuoroda: http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Crushed-Red-Chili-Peppers-16-oz-453-g/30710?at=0

Aubrey Organics Men's Stock skutimosi kremai


Ramina, kondicionuoja odą ir saugo nuo sudirgimo skutant. Veiklieji augalai:
- ekologiškas avokadų ir kviečių gemalų aliejus suminkština odą, leisdamas skusti plaukus patogiai ir labai arti odos paviršiaus;
- kamparas, mentolis ir ekologiškas eukaliptas vėsina ir teikia odai energijos.

Iš atsiliepimų:
(apie City Rhythms) Kvapas toks žolinis, bet vyrui patiko, sakė, toks truputį mėtinis - šaldo. Konsistencija kaip kremo, neputoja. Skustis tinka, tik sakė, kad sunkiai peiliukas plaunasi, o tai nėra gerai, bet sugalvos kažką.

(apie City Rhythms) Pradžioj vyras nervinosi, kad neputoja (čia, manau, reikia priprasti) ir kad peiliukus kemša. Siūliau parduoti, bet kažkodėl nesutiko. Panaudojus kurį laiką, sako, kad patinka. Kai nusiskuta, visa vonia maloniai žolelėm kvepia. Pati pabandžiau kojas depiliuojant, oda lieka švelni, to putojimo net ir nereikia. Nupirkau gegužės pabaigoje, išnaudota apie pusę pakuotės (rugpjūčio pradžioje), skutasi kas antrą dieną ir dažniau. Nežinau, kiek laiko užtenka kitų putų.

Nuoroda: http://www.iherb.com/Search?kw=shave+cream&cid=2726

Jason Natural atgaivinantis drėkinantis kremas su vitaminu E

Tinka veidui ir kūnui. Su kviečių gemalais, avokadų ir migdolų aliejais, alijošiaus geliu. Saugo odą ir stabdo ankstyvą senėjimą.

Iš atsiliepimų:
Pirmas įspūdis buvo feeeee. O dar, aišku, pavėluotai įsigilinau į sudėtį... Kvapas nemalonus, visai man feeee, bet visa laimė, kad neįkyrus, truputuką juntu tepimo momentu, o po to jau jokio kvapo. Kaip suprantu, į kremą nedėta jokių parfumuojančių ingredientų. Tikėjausi visai kitokios kremo masės konsitencijos - purios, lengvai susigeriančios. O čia - visiška priešingybė. Masė kietoka, į vazelininę panaši. Veidą patepus šiek tiek suteikia pradžioje riebaus blizgesio. Tai va čia ta blogoji pusė, dėl kurios po pirmo pabandymo norėjau kremą išmesti, na, geriausiu atveju kojoms sutepti. Bet vis tik pamėginau ir kitas dienas tuo kremu teptis, paeksperimentuoti dar (nes atsiliepimuose iherb tai kaip ir neblogai jis buvo įvertintas) - benaudodama supratau, kad jo labai nedaug tereikia, o pirmą kartą kai daugiau užtepiau, jutau dikomfortą, lyg su riebia lipnia kauke būčiau. Ir štai po savaitės laiko tepimo vuolia - staiga atkreipiau dėmesį, kad mano kaktoje esančios mimikos raukšlelės sumažėjo :-) Veido oda tikrai kiek sustangrėjo, paskaistėjo. Prieš tai naudojau Lavera kremuką veidui, tai jis man labai užkimšo poras, kažkas tragiško buvo. Nuo šio kremo naudojimo taip nepasidarė. Tai va, tokia mano nuomonė po savaitės naudojimo. Tačiau manau, kad ateityje pasiieškosiu kremuko su "draugiškesne" sudėtimi.

Naudoju ir džiaugiuosi. Mano oda labai jautri, jei tik kas ne taip, iš karto dėmėm išmėto, o šitą tai maloningai priėmė. Ir dėl raukšlelių pritariu.



Kremas riebokas, pirkau jį labiau mamai, tai ji naudoja kaip naktinį kremą, labai patenkinta. Po nakties oda lieka švelni, glotni. Gerai nuo raukšlių. Pati irgi pabandžiau - patiko. Kvapas vos juntamas. Sudėtis nėra ideali, bet būna ir blogiau.Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-5-000-I-U-Vitamin-E-Revitalizing-Moisturizing-Creme-4-oz-125-g/6293?at=0