2011 m. gegužės 20 d.

Jason Natural atgaivinantis drėkinantis kremas su vitaminu E

Tinka veidui ir kūnui. Su kviečių gemalais, avokadų ir migdolų aliejais, alijošiaus geliu. Saugo odą ir stabdo ankstyvą senėjimą.

Iš atsiliepimų:
Pirmas įspūdis buvo feeeee. O dar, aišku, pavėluotai įsigilinau į sudėtį... Kvapas nemalonus, visai man feeee, bet visa laimė, kad neįkyrus, truputuką juntu tepimo momentu, o po to jau jokio kvapo. Kaip suprantu, į kremą nedėta jokių parfumuojančių ingredientų. Tikėjausi visai kitokios kremo masės konsitencijos - purios, lengvai susigeriančios. O čia - visiška priešingybė. Masė kietoka, į vazelininę panaši. Veidą patepus šiek tiek suteikia pradžioje riebaus blizgesio. Tai va čia ta blogoji pusė, dėl kurios po pirmo pabandymo norėjau kremą išmesti, na, geriausiu atveju kojoms sutepti. Bet vis tik pamėginau ir kitas dienas tuo kremu teptis, paeksperimentuoti dar (nes atsiliepimuose iherb tai kaip ir neblogai jis buvo įvertintas) - benaudodama supratau, kad jo labai nedaug tereikia, o pirmą kartą kai daugiau užtepiau, jutau dikomfortą, lyg su riebia lipnia kauke būčiau. Ir štai po savaitės laiko tepimo vuolia - staiga atkreipiau dėmesį, kad mano kaktoje esančios mimikos raukšlelės sumažėjo :-) Veido oda tikrai kiek sustangrėjo, paskaistėjo. Prieš tai naudojau Lavera kremuką veidui, tai jis man labai užkimšo poras, kažkas tragiško buvo. Nuo šio kremo naudojimo taip nepasidarė. Tai va, tokia mano nuomonė po savaitės naudojimo. Tačiau manau, kad ateityje pasiieškosiu kremuko su "draugiškesne" sudėtimi.

Naudoju ir džiaugiuosi. Mano oda labai jautri, jei tik kas ne taip, iš karto dėmėm išmėto, o šitą tai maloningai priėmė. Ir dėl raukšlelių pritariu.



Kremas riebokas, pirkau jį labiau mamai, tai ji naudoja kaip naktinį kremą, labai patenkinta. Po nakties oda lieka švelni, glotni. Gerai nuo raukšlių. Pati irgi pabandžiau - patiko. Kvapas vos juntamas. Sudėtis nėra ideali, bet būna ir blogiau.Nuoroda: http://www.iherb.com/Jason-Natural-5-000-I-U-Vitamin-E-Revitalizing-Moisturizing-Creme-4-oz-125-g/6293?at=0

1 komentaras:

  1. Naudoju jau kelias savaites - prie keistoko kvapo pripratau, mano jauriai ir sausai odai tinka net vasarą. tepu dar ir kaklą bei iškirptę. Piksiu ir mamai :)

    AtsakytiPanaikinti